- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Az üzemidő szerintem rosszabb ics-vel, mondjuk becsapós, mert lassabban esik a százalék eleinte. Játékkal (beach buggy) és youtube-al teszteltem.
- Játékkal úgy 10 perc külömbség lehet a jb javára.
- Youtubbe-al kb ugyanaz. (a wifi nagyon zabálja az akksit...)Összeségében az ics sokkal rosszabb:
- bizonyos alkalmazások nem kompatibilisek 4.0-án (swype, tune in radio stb...)
- mx player nem tudja elrejteni az állapotsávot (más lejátszót nem néztem)
- és a rendszer sem olyan folyamatos, nem akad, de láthatóan nem olyan "sima".A jb sem tökéletes (de mérföldkövekkel jobb):
- több kompatibilis app
- mx player full screenen
- folyamatosabb rendszer
hibája is van:
- más launcherekben az alkalmazás infó csak másodjára akar bejönni (ha egy asztali ikonon rányomok az alkalmazás infóra, először megnyitja majd bezárja. másodjára bejön rendesen és egy ideig így is marad.) -
saelin
veterán
Csináltam egy gyári visszaállítást és minden pöpec a Swype-al! Nem tudom mi lelhette... warez progikat nem is használok (azok aztán tudnak bajt csinálni), no mindegy.
Más:
A töltés közbeni érintőkijelző megbolondulása tényleg a töltő hibája, volt szerencsém másik töltővel kipróbálni és nyoma nincs a hibának. Most hétvégén kitöltöm azt az RMA-s regisztrációt és elvitetem a tabot a fixit szervizébe.
Ami érdekelne, hogy a szerviz mennyire foglalkozik pl kisebb hibákkal? Mert a hangerő gombot elég nehezen lehet állítani felfelé, jó lenne ha azt is megcsinálnák és tökéletes tabot kapnék!+ A szervizbe gyári visszaállítottan küldjem vagy maradhat rajta minden (nem igazán őrzök rajta FBI-os titkos adatokat). Nem szervizeltettem még se telefont, se tabletet...
-
saelin
veterán
Igen, de ha a szobámban vagyok a wifi mellett és a fent leírtak szerint a kamera kerül felülre akkor is ledob... Azt még megérteném, hogy gyengébben venné a jelet, de így már más. Biztos vagyok benne, ez nem normális működés.
Szerencsémre bármikor tudom bizonyítani a hibát, úgyhogy biztos kicserélik/megjavítják. (tegnap fizettem ki és vettem át)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged