- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chatran #2404 üzenetére
Ha nem vagy solyom szemu akkor nem veszes 8 colon sem a felbontas ,de ha nagyon vajt szemu vagy akkor okozhat gondot. Ha mar nagyobbra csereled atabot nezz ra az acer a1-810 re is 8 col, 4 mag ,ips ,gps,hdmi,felbontas mint a prestigioe, neves marka 55e kornyekebe faj az ara. De a prestigio 8 colosa se rosszbdarab.
-
-
seiko
senior tag
válasz
chatran #2198 üzenetére
Én most frissítem a Prime Duo-t, meglátom mi lesz.
Mostanában, bekapcsolás után egy ideig vízszintesen ugrál a kép, vékony fekete csíkok vannak benne.
Egy idő után abbahagyja, és nem látszik semmi hiba.
Azt hittem, hogy a szálloda neonreklámja zavarja be (mert az sercegett-zúgott kicsit), de mióta hazaértem, itthon is produkálta a gép. -
chatran
őstag
válasz
chatran #2196 üzenetére
Úgy látom itt mindenkinek Pro Duo-ja van, na mindegy.
A problémát megoldottam, kb 2 hete kijött egy új frissítés a Prestigio oldalán a Prime Duo-hoz. Feltettem és érdekes módon nem törölte az össz cuccot a gépről. Azért nyomtam neki egy factory reset-et, azóta szépen futnak a bundle-s játékok. -
saelin
veterán
-
christophe
csendes tag
-
-
patow
senior tag
-
patow
senior tag
válasz
chatran #1680 üzenetére
Nálam a JB hibákat hozott. Ma rakták vissza a régit a szervizben kérésre.Holnap kapom vissza a jó öreg kis 4.0.4-el. Ha valami jó nem kel bántani,én biztosan többet semmit nem frisitek. Igy jártam korábban a sony telefonomal is, mert ott is az elsö kiadása a JB hibás volt,pedig az a sony csinálta,a javitott verzió meg ugy 4 honapra jött meg Ismerve a prestigiot ök még anyira sem fognak kapkodi a javitásával
Egyébként a szerviz korekt volt kb 1 hét alatt átfutott rajtuk szálitással együtt.,bár ugyan telefonon kétszer odaszóltam nekik.
-
mrphnn95
tag
válasz
chatran #1673 üzenetére
Én feltettem még régebben, szerintem te ne tedd. Nagyon sok játék nem indul már el, ami eddig ment.
BTW facebookon írtam a Prestigionak, hogy lehet-e valahogy visszarakni a 4.0 verziót, mutatta, hogy látták, aztán meg vártam hogy írjanak, de utána gondolom beállították, mintha nem látták volna, mert már azt írja, hogy még nem látták, és válasz sem érkezett...
-
válasz
chatran #1618 üzenetére
A kulombseg az opera mini es mobil kozt annyi ,hogy a mini egy szerveren keresztul tomoritve szedi le a weboldalakat es akar 90% os adat sporolasmis osszehozhato vele,ezzel szemben a mobil teljes valojaban tolti le az oldalakat a mobile teljes erteku bongeszo,kepes a szkripteket futtatni es tsai...amugy az o. mobeleval is lehet adatot sporolni ha az opera turbo be van kapcsolva,de nem annnyit mint a minivel .
-
-
DjOrfeus 2
csendes tag
válasz
chatran #1584 üzenetére
én egy sima hagyományos zte töltővel is szoktam tölteni simán működik a 1 a 2 max kicsit lassabban tölti fel meg kicsit langyosabb lesz
a felhőről annyi hogy az a neve hogy Sugar Sync regelsz a tabira elöre van telepítve nekem legalábbis volt rajta amugy zöld kolibri vagy mien csirke az ikonja : )))
de de pld drob box is ugyanaz gdrive akinek gmail je van márpedig van minden android tulajnak ott is van
de van ezen küvül még sky drive is van és box szerintem mind fent van a Szatyorba : )))
annyi a különbség köztük mind más méretű tárterületet ad ingyen ! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged