Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Runnerboy88
üzenetére
Igen, érződik, külföld gyakorlatilag egy rakás szar, már akkor megéreztem mikor átváltottak az One kimenetére, a legolcsóbb, legszarabb külföldi hozzáférésük van, de mit is várunk ezektől a szarevő idiótáktól, már elnézést a kifejezésért, de mást nem lehet rájuk mondani.
Belföld maradt a saját bix.hu-s kimenet, azt egyelőre nem érte meg egységesíteni, főleg ilyen kapacitásokkal és ennyi IP tartománnyal, de az eddigi külföldi kapacitásokat lemondták és áttolták One-ra a külföldi kimenetet, azóta egy kalap szar, ez már nem internet, ez egy rakás szar.
Belföldel meg semmire nem megyek, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány belföldi oldalt nézek mostanában, egy fixen a Telekom oldala, hogy mikor aktiválják már az optikai hálózatot és mikor lehet áthúzni, amúgy leginkább külföldi oldalakon járok. Ennél szerintem a Telekom külföldi kapacitása is sokkal jobb lesz a Cloudflare nélkül, így sem megy arra sok forgalom.
Szegény idiótáknak nem esik le, hogy nem lehet végtelen számú kapcsolatot egy kimeneten áttolni, fizikában is vannak alap kapacitásbeli szabályok, úgy látszik sokaknál az általános iskolai ismeretek sincsenek meg, de mindegy, én nem foglalkozom velük, ahogy lehet megyek át, ilyen mértékű ostobasággal mint amit az One képvisel IT területen, nem fogok foglalkozni, ez a rendszer gyógyíthatatlan szintű hülyékből áll, remélhetőleg hamarosan erősen csökkeni fog a szerepük és nem kell már tétlenül nézni ezt a bohóckodást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest