Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Akkor kénytelen leszek hozzászokni.
Kerestem már a fejlesztői beállításokban is. De nem véletlenül nem találtam.Köszi!
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Felmerült két kérdés bennem az f6 al kapcsolatban.
Egyik át lehet állítani az értesítősávot, hogy a régi két húzásos legyen? Első húzás a kezelőpanel a második az értesítés. Nagyon nehezen tudom megszokni a mostanit, jobb oldalt húzás kezelőpanel bal oldali értesítések.Másik kérdés. Mennyire működik jól az ujjlenyomat olvasó ha edzett üveg van a kijelzőn?
Rendeltem hozzá egy nillkint. -
Giot
addikt
Sziasztok!
Az android auto rendben működik nálam (scross 23) kínai vezetéknélküli okosítóval.. Tegnap mentünk egy hosszabb útra, rendben csatlakozott és szépen tette a dolgát. -
Giot
addikt
Okay. Kilőttem különbséget nem tapasztalok.
-
Giot
addikt
Egy kérdés még. A memóriabővítménynek van értelme? 12G a memória alapjáraton be van kapcsolva még azt hiszem 6 virtuális. Nrm hinném hogy szükség lenne a.virruálisra a 12 mellé.
-
Giot
addikt
Szia!
A telefon megjött, kiderítjük. Scross van, nekem sem tudta az AA-ót csak vezetékkel, de vettem kínából okosítót így vezeték nélkül is működik. Vagyis működött redmi note 8 próval. Még a feleségem S10 ével. A note kicsit nehezebben csatlakozott, de stabil volt. Az S10 pillanatok alatt csatlakozik de néha ledobja.
Majd kiderítem ez mennyire lesz stabil már ha működésre lehet bírni.Amúgy pozitív az f6 eddig. Stabil gyors nekem tetszik. A kamera is jó legalábbis tegnap este fotóztam vele, és még a note 8 pro is nálam van. Esti körülmények között csúnyán elverte a 8 prot. Szép képet csinált az f6.
X6 pro meg az f6 között dilemmáztam. Tesóm az X6 prot vette én emellett döntöttem. Meglátjuk mennyire válik be. A note 8 pro meg megy a nagyinak marad a családban.
Tisztelettel adózom a note 8 prónak még mindig rendben működik kb 4.5 évet húzott le nálam. Sosem volt még olyan telefonom ami eddig dolgozott nálam.
Remélem még egy pár évet lehúz a mamánál. -
Giot
addikt
Köszi a válaszokat!
Android Autóval működik? Valaki próbálta már?
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok, egy redmi 8 prot használok megelégeddéssel több mint 4 éve.
Az f6 az f6 pro meg az x6 pro van versenyben.Az f6 al kapcsolatban egy két kérdésem lenne felétek.
Napfényben mennyire látható jól a kijelző? Nem kevés a fényerő?
Android autóval mennyire stabil könnyen csatlakozik vezeték nélküli módban?
Ez a virtuális közelség érzékelő mennyire működik megbízhatóan?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest