Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz
SamiCsillag #676 üzenetére
Én viszonylag új tulaj vagyok és valóban eléggé melegszik, vigyázni kell, hogy ne maradjon a háttérben nyitva app.
-
szkaroly
senior tag
válasz
SamiCsillag #676 üzenetére
Szerintem ezt a párna alá dolgot hanyagold ha lehet, főleg +30 fokos hőségben. De azért szerintem ebben az esetben valami app beakadt.
-
Shadowduet
tag
válasz
SamiCsillag #658 üzenetére
Próbáld ki a readera-t.
-
hhgygy
senior tag
válasz
SamiCsillag #658 üzenetére
FBReader ingyenes verzió mindent tud.
-
repvez
addikt
válasz
SamiCsillag #604 üzenetére
Rá kell bokni a rom jelenlegi versio kijelzes részre a telefonról menüben. Ahol a hyper os felirat van és alatta a verzió szám
-
szkaroly
senior tag
válasz
SamiCsillag #447 üzenetére
Voltak olyan hírek hogy az F6-ra a 2.0 nem jelenik meg, csak a 2.1 ami más modellekre most jön ki Kínában.
-
nussa5
aktív tag
válasz
SamiCsillag #353 üzenetére
Picit tudsz még javítani az akkuidőn, ha kikapcsolod a videóban ajánlott beállításokat.
[link] -
Tompika777
senior tag
válasz
SamiCsillag #353 üzenetére
Kérdés, hogy mi az a mérsékelt használat?
Mert alapvetően ez sok embernél más és más...
PL. van, aki nem érzi, hogy a mérsékelttől jobban használná a telefonját, mert nem játszik, alig böngészik a neten, ellenben viszont fotózgat rendesen.
Az sem mindegy, hogy mi-mik futnak a háttérben.
Nekem szintén egy napot bír, de én emiatt pont hogy elégedett vagyok vele, mert megy rajta bőven játék,social média, böngészés,telefonálás, videó voip hívások, viszont nem, vagy csak ritkán fényképezek, ha az is hasonlóan sok lenne, akkor szerintem nem bírna ki egy egész napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gitáros topic
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest