Hirdetés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
Szia!
A telefon megjött, kiderítjük. Scross van, nekem sem tudta az AA-ót csak vezetékkel, de vettem kínából okosítót így vezeték nélkül is működik. Vagyis működött redmi note 8 próval. Még a feleségem S10 ével. A note kicsit nehezebben csatlakozott, de stabil volt. Az S10 pillanatok alatt csatlakozik de néha ledobja.
Majd kiderítem ez mennyire lesz stabil már ha működésre lehet bírni.
Amúgy pozitív az f6 eddig. Stabil gyors nekem tetszik. A kamera is jó legalábbis tegnap este fotóztam vele, és még a note 8 pro is nálam van. Esti körülmények között csúnyán elverte a 8 prot. Szép képet csinált az f6.
X6 pro meg az f6 között dilemmáztam. Tesóm az X6 prot vette én emellett döntöttem. Meglátjuk mennyire válik be. A note 8 pro meg megy a nagyinak marad a családban.
Tisztelettel adózom a note 8 prónak még mindig rendben működik kb 4.5 évet húzott le nálam. Sosem volt még olyan telefonom ami eddig dolgozott nálam.
Remélem még egy pár évet lehúz a mamánál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tisztelettel adózom a note 8 prónak még mindig rendben működik kb 4.5 évet húzott le nálam. Sosem volt még olyan telefonom ami eddig dolgozott nálam.