Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
A Nextorage Co. (egy Sony Group vállalat) július 23-án kiad egy m.2 SSD-t, amely úgy tűnik, hogy megfelel a # PS5 belső SSD követelményeinek.
Az ár 25 ezer jen ~ 230 USD.
-
saelin
veterán
Itt egy velős SkillUP videó olyan indie játékokról amik megérhetnek egy próbát: [link]
Egy pár a listán - még - nem elérhető konzolon, de idővel a legtöbb utat szokott találni ide is. Nekem ezek keltették fel az érdeklődésem:
- Anno Mutationem
- Cris Tales (PS4)
- Shady Knight
- Greak
- Song of Iron
- Terra Nil
- There is no light
- UnMetal
- Unsighted -
tboy93
nagyúr
Nem lehet osszeirni es nincs is értelme. En tegnap adtam ki a ceges Android alkalmazásbol egy friss verziot, change logban annyit irtam mindosszesen hogy "hibajavitasok". Es tenyleg. Ennyit epp eleg ha tud a user, teljesen felesleges neki tudnia, hogy ha bizonyos verziora telepitett egy bizonyos masik verziot, akkor az adatbazisban nem tudott letrejonni egy tabla, egy masik tabla meg nem tudott megfeleloen bovulni, ami miatt kicrashelt bizonyos helyzetekben az alkalmazas.
A felet nem is fogja erteni, meg el se fogja olvasni. -
Gigicuci
senior tag
a legutóbbi akcióból (planet of discounts - 75%) van valami tuti ajánlásotok esetleg? Ijesztgetős kivételével mindenevő vagyok.

-
bobby45
tag
A warzone hdr ki be kapcsolgatást a 120hz miatt mikor akarják megoldani?
-
RangerFox
Topikgazda
Gondolkoztam, milyen témát nem érintettek az utóbbi időben, a scalperkedést. Maradjon is így, az utóbbi pár ilyen hsz-t meg töröltem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
Katt a média fülre.
-
VTom
veterán
válasz
BusinessGuy
üzenetére
én sz*rházi scalper vagyok sajnos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
[link]
Battlefield 2042 alfa felkerült PSN rendszerébe, remélhetőleg a teszt bejelentése sincs már messze.szerk: KÖzben olvasom, hogy már ott volt bejelentéskor is.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
LÁZ úrnak estig jégen míg eldöntik kell-e, ha nem (írok még) akkor ahogy lentebb írtam átvehető lesz euronicsba de újoncoknak/friss regeknek illetve olyanoknak akiről lehet tudni hogy drágábban tovább adná nem adom át.
-
LÁZ
addikt
válasz
BusinessGuy
üzenetére
irtam
-
KaitouP
nagyúr
PSN megy mindenkinek? Update után nem megy nálunk.
-
-
Tényleg hogyhogy nem kapott a Ps5 menuben választható témákat, játékok, alkalmazások sorrend beállításokat stb.. vagy csak én nem találom vagy majd későbbi ficsőrként kapja meg?
-
.LnB
titán
válasz
Blaze_
üzenetére
Megint ennyit írtak? Vagy csak a vicc kedvéért írtad?
Engem nagyon felcsesz, hogy nincs erre valamiféle szabályozás, ami kötelezné a fejlesztőket, a rendes patch notes megadására. Milyen ez már, hogy használom a termékeket, és rengeteg esetben nem is tudom, hogy mi a változás?!
-
Blaze_
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
"Improved system performance."
-
.LnB
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, van frissítés. Most írtad, hogy töltöd. Hogy érdemi változás van e, az a kérdés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvileg elérhető a PS5 System Update 21.01-03.21.00.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ez embert válogatja.
Ami eddig érdekelt/végigjátszottam az éves felhozatalból.
Maneater, Wreckfest ingyenes ps5 up, Concrete Genie.
A többi nem igazán érdekelt. Talán a Plague Tale Innocence majd egyszer.Mostanában kicsit megőrültem.Megvettem a Fortnite: Save the World-öt.
Van olyan elvetemült, aki rajtam kívül játszik a pve részével? Nekem jobban tetszik, mint a battle royal része. -
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
aha
-
Dr. Venkman
tag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Nyilván butaság az egyik lopakodós sztoriközpontú játékot a másikhoz hasonlítani, alma körte oké. Bár te is megtetted hiszen azt írod, hogy az egyik nagyobb hatással volt rád mint a másik. Egyébként a sztori hülyeségeiről szólt a hozzászólásom és még legalább kettő olyan plot baromság volt itt az első órában, amit mozifilmnél mindenki megmosolyogna, de úgy tűnik itt alacsonyabb a léc. Sebaj
-
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
neon. tutod, világítás
-
Zoleee83
addikt
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem meg egy gyöngyszem a Plague Tale, és butaság a Last of-hoz hasonlítani, alma vs. körte. (Igen mindkettővel játszottam a Plage mégis jobban átjött, lelke van.)
-
tboy93
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én 85 ps plus játékot kaptam eddig, beleszámítva a ps plus collectiont is. Ebből 16 db olyan játék volt, amit végig is játszottam, meg persze volt egy csomó olyan, amit mire megkaptam már rég túl voltam rajta. Ergo kb minden 5. ps plus játékot játszom végig, ami egyenlőre nem olyan jó arány, de ennek ellenére a 2 év előfizetés szerintem bőven megérte már a 16 játék miatt is, (1.600Ft/végigjátszott játék).
-
Mike
veterán
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
és tuti a neonok sem csillognak a padlón
-
F-ECT$
titán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ha túl friss játékot adnak, az a baj (nem rég vette meg a többség), ha túl régit, az a baj (már mindenki megvette, aki akarta), ha réteget (nem érdekel sokakat), az a baj, ha kommerszet (mindenkinek megvan), az a baj.
Én lassan 3 éve vagyok Plus előfizető, és nekem bőven-bőven megérte eddig. De persze aki régi motoros, és amúgy is sok játékot vesz, annak nem sokat ér.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Abban egyetértek, hogy teljesen jó idén a ps+ felhozatal, viszont a Plague Tale egyelőre furán indult számomra. A játék nagyon szép, de a sztori...
Szóval egyelőre elég béna. A harmadik chapterben amikor először feltűnnek a patkányok a templomban az konkrétan röhejes. Két monk él ott, elvileg régóta ismerik a dörgést, erre odaadják a két gyereknek a fáklyát, az egyik előremegy pár métert erre előugrik 10000 patkány és megeszik őt is meg a haverját is pár másodperc alatt. A patkányok is röhejesen mozognak, az egész gameplay kiábrándító pl. egy Last of Us után. (Persze tudom, hogy igazságtalan mindent ahhoz mérni.) Na mindegy, remélem alakul majd a történet mert ez eddig harmatgyenge. Pedig ez egy sztoriközpontú kaland. -
VTom
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
fogalmam sincs

-
.LnB
titán
Aki nyomta a Rachet Rift Apart-ot, az nem látta úgy, hogy ez a játék már annyira túl szép, színes, hogy elvesznek a részletek a nagy egészben?! Olyan sokszor az egész, főleg akció közben, mint egy gyönyörű, színes paca.
Az ember szeme kifolyik. És ezt nem negatívimnak írom, hanem, hogy egyszerűen már annyira részletes, hogy igazából elvesznek a részletek. Szerintem. -
Mike
veterán
válasz
balázs1991
üzenetére
tőlsd a libraryből a gépen
-
-
krizsi94
csendes tag
Sziasztok !

Friss tulaja lettem egy Playstation 5-nek a Konzol Studio álltal szóval gondoltam beköszönök és megosztom a tapasztalataimat első sorben a bolttal, mert a gépet még ki sem bontottam
Február 17.-én adtam le 2 boltba is rendelést Digitális gépre, mondván hogy még rá ér év közepe-vége fele, de azért mégiscsak idén legyen egy gépem.
Alza Májusban törölte a rendelésemet fizetés elhalasztása címszóval, vicces volt de nem vágott földhöz.
A Konzol Studios srácoktol Szombat reggel kaptam az emailt hogy van Digitális gép,de csak +1 kontrollerrel, de mindenképp jelezzek vissza Hétfőig hogy kérem e vagy esetleg várnék e a sima gépre. Visszaírtam hogy még rá ér, de lehetne e olyan lehetőség hogy a Digitálisat átmódosítani egy simára, mire meglepően a válaszuk igen volt. Hosszas emailezgetések után tegnap jelezték hogy van is lemezes gépük Returnal játékkal, kérdés nélkül félre is rakták nekem. Ma amikor át vettem a gépet rá kérdeztem hogy nem e lehetne a játékot esetleg másikra cserélni, ebben is egyből segítőkészek voltak, szóval mindenképp ajánlanám őket.
Hétvégén kezdem is az ismerkedést a Spiderman: Miles Moralessel ! 
-
balázs1991
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérnék Tőletek segítséget, hogy van érvényes PS Plus előfizum, ma akartam a Collectionből új játékot kipróbálni (PS5-m van) de mindegyik játéknak írja az árát. És nem emlékszem, hogy pl mikor az Unchartedot, God of Wart töltöttem le írta volna az árukat. Ez teljesen normális? Nem Free kellene mellettük legyen?
Előre is köszönöm.Üdv
-
jeni
félisten
válasz
Toncsi92
üzenetére
a konzolvilág által a futár már 2 napja kerülget engem

1. korábban jött mint ahogy lefixáltam, máshova ment volna a a futár a PS5 cuccal.
2. ma a francos rendelőben 7 és fél órát csücsültem reggel 8-tól délután fél 4-ig,így az új megbeszélt címen meg nem tudtam ott lenni.. -
Marky18
aktív tag
válasz
totalwarrior
üzenetére
Mit kell venni melle? 195-ert controller nelkul adjak?
-
Skynet258
veterán
Engem tegnap hívtak az Euronicsból, hogy 3 előrendelésem van, szeretném mindhármat?
210k-ért adják a Ratchet-es pakkot. -
totalwarrior
tag
Az a baj hogy a scalper nyomás nem enyhül, múlt héten a Telekomnál felbukkanó csomag is már tobb hirdetésben jött velem szembe.
De most biztos hogy javult a helyzet, aki minden követ megmozgat az viszonylag normális áron 195k körül kap gépet, az más kérdés hogy ezt-azt még meg kell venned a gép mellé. -
KaitouP
nagyúr
Talán nem magyarul beszéltem, de korábban kértem, hogy a személyeskedést hagyjuk abba. A "gyökér vagy" is ez a kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony PlayStation 5 Slim
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A felet nem is fogja erteni, meg el se fogja olvasni.

Kendek