Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Payphone

tag

válasz vm93hun #206648 üzenetére

Csak unalmas mindig ezt olvasni hogy dehogy baj hogy késik csak csinálják meg jol. Akkor dehogy baj ha nemkapsz fizetést csak majd valamikor jöjjön meg. Itt a hazudógálásból van elegem, és hogy átverik az embereket. És azért szeretem fenntartani ezt hogy utálom ezt hallgatni mert a cp77 nemtudom hányszor csúszott csak azt lehetett hallani hogy deohgy baj hogy késik legalább jol össze rakják, és hogy jelent meg? :D kb sehogy.

30z.Samu#206663

Projektek amik szintén az életbe nem jönnek el, de ha egy modder csinál egy kiegészítőt azt a világból is letiltják. Hogy jelent meg a kedves Rockstartol a gta trilogia remaster? khm. ugye? Hát ha így dolgoznak ezeken is akkor grautálálok előre

Lehet hogy túlzottan kiborultam és most lehet rám írni hogy jesus, meg túl kaptam én legalább leírom az igazságot. És igen lehet másssal is játszani de azt ha hülyrére viszi valaki az embereket nem tudom elviselni. Valaki írta itt hogy mit vártam hát a RD2-őt is többször csúsztáttak. Ja akkor ha egyszer átverik az embert akkor tök normális ha a következő projektnél is megcsinálják, bocsi hogy nem tudom elfogadni. Egyszerűen hányingerem lett a játékipartol. Hogy mindenki ígérget és minden egy hulladék. Érdekes hogy kínai meg koreai meg indie játékfejlesztők a semmiből tudnak olyan játékokat csinálni hogy az ember álla leesik. De közben a régi cégek mitn egy quantic dream csinál egy 3v3 játékot ami a kutyát nem érdekli, a lehengerlő történetű játékaik után amiből megint nem kaptunk 10 éve semmit. Itt van a drága naughty dog aki PS3-ra elhoz 4db fantasztikus játékot, ps4-re elhoz 2 játékot és ps5-re meg jöttek a remasterek :D Faszaaa...

Gyerekek bocsi ha bárkit megsértettem hogy pont itt ennél a játéknál borultam ki telejsen de kész ami történik itt a játékiparban az felfoghatatlan :W :W

Új hozzászólás Aktív témák