Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A ház main storyhoz kapcsolódott, utána meg jött az ikon velem szemben, kattintottam, táncoltam, azt hittem az is a main szálhoz tartozik, mert még szóltak is, hogy nem akarok-e még gyakorolni?
Nem akartam, örültem hogy megszabadultam, de utána rögtön rájöttem miért kellett volna gyakorolnom.A homokos performansz miatt amikor egy meleg bonvivánnal kellett érzéki táncot lejtenem miközben beöltöztetett női ruhába és a tudomásomra hozta mit érez irántam.
Szóval oké, elfogadom, hogy ez ilyen és nem lenne illendő közhelyekbe bocsátkozni radioaktív sugárzással kapcsolatban, ami a szigetországnak jutott, de lassan az sem lepne meg, ha vmelyik női szereplő a játékban polipot szerezne és nem vacsorához.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Béta iOS-t használók topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox