- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
-
Deck
titán
-
A`rpi
addikt
válasz
hudekira0 #94778 üzenetére
"Sziasztok, hogy tudom igényelni a sonytól hogy deactiválja a profilom azon a gépen amin primary? valami el csesződött a frissítés óta és az összes gép ahol mentett volt a userem le lett törölve és így sem enged :S"
Kövesd az itteni leírást: [link]
Deaktiválás után elvileg újra tudod magad aktiválni elsődlegesként,
mindenek előtt változtass jelszót.Ha nem járnál sikerrel vedd fel a kapcsolatot a szupporttal.
-
-
Kakaduku
senior tag
válasz
hudekira0 #56910 üzenetére
Idén sem szünetelt gyakorlatilag, mert a Battlefront jön az idén. Igaz, hogy nem BF, de nagyon hasonló hozzá, bár a videók és beszámolók alapján változás az történt és nem csak skin csere.
Abban egyetértünk, hogy jót tenne minden évente érkező szériának egy kis pihenő, de akkor miből lenne bevétel? Nem tudnák megfejni évről évre a játékosokat kis ráfordítással.E' van!
-
Dudee
senior tag
válasz
hudekira0 #40595 üzenetére
Ez igaz, de ha van egy rendszered, aminek a hűtéséhez elég tartósan a 20%-os fordulatszám, illetve egy másik, amihez elég hamar szükség van a 80-90%-ra, akkor nem kérdés, hogy melyik érheti el hamarabb az élettartama végét.
És amellett, hogy pörög mint a barom, burtál forró lesz jobb hátul, alul. Kb megégeti a kezemet, és a kábelek is teljesen átforrósodnak -
Tegla80
addikt
válasz
hudekira0 #36938 üzenetére
Ezt pl azert nem ajanlom ,mert nem tudhatjuk,h mennyire maszna bele es melyik store-t valasztana. Igy meg fixen magyar lenne.....(mikor szinte mindenki mas nemzetet gyarapitja itt
(es a real ben is.)
Az f2p -k meg mennek plus nelkul is,igy mig dont nem is letszukseglet,h legyen plus a.
Szoval sztem ezt ne. -
-
-
nkAAA
aktív tag
válasz
hudekira0 #26909 üzenetére
SPOILER:
De plafonon van, oldalt vagy hol?Meglett!mrfranky: a sarki komódnál ott van, hogy HELLO! ha elfordulsz, majd vissza, akkor 1 betűvel kevesebb lesz és ezt addig kell csinálni, amíg csak az O!-t látod, utána mész tovább és a piros lámpa alatti feliratra zoomolsz R3-al
-
-
Tegla80
addikt
válasz
hudekira0 #22748 üzenetére
"A regelt es nem kerult megsem be" dolgot megertem.(pl ,elertek azt a player szamot amit akartak.) De azt ,h pl En nem regeltem be ,csak beszeltem itt rola,h lenne ra lehetosegem.....
(dolgoztam kozben es nem is neztem meg,h lejar a regido ,igy kicsusztam......)
Erre tegnap estefele ujabb emil a ps.eu tol benne a kod.
Ejjelre be is raktam letoltesbe....,jelenleg dolgozom....este kiprobalom . -
-
Madwe
nagyúr
válasz
hudekira0 #19744 üzenetére
Neki simán megy én még nem értem haza uh nem tudom alátámasztani
-
malphitee
senior tag
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
hudekira0 #17064 üzenetére
Én részese vagyok
Eddig 250 pont gyűlt össze, egy játék az 5-6000 pontba kerül
Mire eladom a ps-em lehet hogy lesz egy ingyen játékom hehe. De miután ingyen van s csak regelni kellett, meg usa reg kell hozzá, ezért megcsináltam... 5000 ingyen pont járna és 10xesen számítaná a pontjaim ha csináltatnék mellé egy psn-es bankkártyát, de azt csak usákok tudnak, úgy már lenne is értelme, így nem sok, de egy reget megér, hátha... 50-100 pontért lehet venni wallpapereket meg mittudomén, ha valakit érdekel...
Most látom hogy ez maga a kártya, ilyet szerintem te nem tudsz igényelni ha csaknem usaban laksz :S
-
Remi1234
aktív tag
válasz
hudekira0 #16707 üzenetére
Nekem érdekes módon nem volt probléma vele!! 1x fagyott ki single alatt, míg boxon rengetegszer, és 2x is eltűntek a mentések... Bár minden játék után toltam fel a cloudba Lehet az tett be neki, hogy a végén a cloud mentést tettem vissza mindig..
És nem 2 nap alatt nyomtam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest