- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
válasz
Remi1234 #103067 üzenetére
PS 4-re van meg?
Az a baj hogy pcn nincs meg hozzá a teljesítmény. Úgyhogy azon nem futna vagy nagyon döcögve.
Azért kiváncsi vagyok az adataira:
Quad core 2400 Mhzes
4 Gb ddr 2 RAM
40 Gb szabad hely a winchesteren
1 GB ddr 5-ös videókártya
Windows 7 operációs rendszer.Ezért ps 4-re veszem a játékokat, vagy töltöm le. Játékra nem is engednek számítógépet venni, csak munkára. azt mondják játékra ott a playstation 4-em.
Privatban megadhatod.
-
Tegla80
addikt
válasz
Remi1234 #78768 üzenetére
Ertheto.
de ezt minek is?
"Mi azt szeretnénk most, hogy a HU accountokat úgyanúgy keresztbe raknánk egymás gépén primarynak, így elég 1 HU accountra megvenni a Divisiont. A multizás lehetősége így elvileg megint adott (A primary US acc miatt ugye)."Eleg csak azt a hu accot felrakni mind2 gepre amin megveszitek...a masiknak nem is kell uj acc ez miatt,hisz jatszhatja az us accjan. Te meg az uj hu-n.(vagy forditva)
Persze,ha mind2-en valtani akartok accot(nevet/regiot) akkor nem szoltam. -
Madwe
nagyúr
válasz
Remi1234 #78768 üzenetére
A ps+t nem követelheti dlckhez sem, max multihoz meg vásárláskor akcióhoz. Destinynél olyan hibát tudok elképzelni, h mondjuk a te accountoddal vetted meg az alapot és a dlct is, de ő a dlc-t a sajátjával akarta letölteni? vagy nem tudom mi lehetett a kavar, de olyan nincs h vminek a letöltéséhez ps+ kelljen (ritkán van, pl driveclub ps+ kiadása) de amelyiknél esetleg mégis lenne, ott a ps+os accounttal leszedhető akkor is, s a másic accal már futtathatónak kell lennie, ha már le van töltve, tudtommal.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Remi1234 #78760 üzenetére
a multihoz kell plus, de azt továbbosztja a primary profil, azaz ha usa accod primary, magyar accon is tudsz multizni. Ami nem öröklődik az az akciók egyebek psnen pl, azaz ha vmi dlc le lesz árazva ps+al, akkor azt amagyar storeban nem kapjátok meg, rendes áron kell megvegyétek.
-
Kakaduku
senior tag
válasz
Remi1234 #75368 üzenetére
Igen számít a régió (gondolom). Nekem a Siege bétánál volt olyan, hogy megkaptam a kódot, amit beregisztráltam a magyar fiókomhoz és arra a mail címre is jött, de a kódot csak USA fiókon tudtam aktiválni, szóval nem értettem akkor sem.
Szóval ha van több accountod, akkor próbáld meg a másikon.N@idia: Ezt nem tudta senki előre, hogy így lehet béta kulcsot szerezni, a másik meg, hogy 250 Forint volt. Azért ennyire ne legyünk sóherek.
-
Thodeus
aktív tag
válasz
Remi1234 #68860 üzenetére
Még nem tudni milyen dlc-k lesznek hozzá meg hogy hány, de úgy mondták, hogy 40 dollárnyi értéket fog tartalmazni, ami ugye relatív. 3-ból meg vegasból kiindulva kb 4 dlcre lehet számítani. Még kb zsákbamacska, de itt mindenestre olcsóbb, amíg van belőle, mint store-on.
-
vajdacs01
csendes tag
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Remi1234 #54954 üzenetére
Azért meglepett ez a játék engem rendesen. Megláttam a júliusi kínálatot, és káromkodtam egy jót. Viszont próbából leszedtem, és azóta a rabja vagyok :-D Valaki panaszkodott, hogy nagyon pörgeti a ventilt, nálam szerencsére ez nem jelentkezett. Lehet segítettek az updatek. Nálam ebben a Knack marad a rekorder, attól azt hittem szétrobban a gép :-)
-
válasz
Remi1234 #54952 üzenetére
Nekünk az előbb egy 40 percet, aztán ennyi is volt, se előtte se utána, mondjuk most megint tölt egy 2 gigás update-et a játék.
Nem tudom mondjuk hogy privát meccset miért kell szerveren keresztül játszani, miért nem lehet úgy hogy valaki host-ol aztán kész, na mindegy.
-
Tegla80
addikt
válasz
Remi1234 #51275 üzenetére
Nemtom,h mik a beallitasaid profilon belul,de lehet abban lesz valami.
Lehet babralni benne boven,h ki mit lasson a baratok kozul trophy/jatek stb szinten es,h azoknak a baratai is hozaferhessenek ezen dolgokhoz vagy sem.Plusz a fszbuk-ot is raengedtek az egeszre ezzel egy idoben.
En atneztem es kikapcsoltam sok mindent....lehet neked is azt kellene,mert sok barat eseten van mit megosztani/leszedni/frissiteni az allapotukon,igy lehet ez lassitja nalad.....
Nezd at a profilbeallitasaid hatha segit. -
Madwe
nagyúr
válasz
Remi1234 #51266 üzenetére
Fix ip és dmz tökéletesen elég, ha normális a router. Az meg hogy frissítést milyen gyorsan szedi, semmit nem jelent, ott ugyanis a szűk keresztmetcet a sony szerverparkja, de eddig nem a letöltés sebességéről volt szó, hanem elérhetetlen storeról, be nem töltő barátlistáról és szakadozó kapcsolatról. Amihez viszont semmi köze a sony szerverkapacitásának, annál inkább az ispnek routernek wifinek.
-
WaterWawe
őstag
válasz
Remi1234 #49316 üzenetére
Köszönöm a tippet, erről még nem is hallottam. Kíváncsi vagyok hogy a chat vajon USB-n keresztül működik a PS4-el? Mert írták az oldalukon hogy firmware-t kell frissíteni, szóval valami szoftveres támogatás kell hozzá. Funkciókat és anyaghasználatot látva, igen ezerszer inkább ez mint az Elite 800.
-
-
haddent
addikt
válasz
Remi1234 #39611 üzenetére
Nincs mit.
mrhitoshi elmennék másik szerelőhöz (jelen esetben értsd: xbox)
Remi1234 Én aztán nem, mosolygok azon aki ilyesmin felkúrja magát viszont. Túl régóta túl sok eszközzel bajlódtam, hogy bármi ilyesmi "ártson". Nem pont rád értettem (úgy érzem nem sértődtél meg, ha mégis ne haragudj), úgy amblock. Egyáltalán nem vagyok Sony védő egy ici-picit sem, csak próbálok egy csöpp földhözragadt racionalitást vinni a dolgokba.
Mindig próbálok nem félreérthetően fogalmazni, nem tudom mennyire sikerül, de soha nem a Sony -t védem (hacsak konkrétan nem tapasztaltam máshogy esetleg és ezért nem értek egyet), hanem azt próbálom beláttatni, hogy a "szomszédban" sem kolbászból van a kerítés stb..gyuribácsi88 neee ez már sok volt
-
shunter
aktív tag
válasz
Remi1234 #33900 üzenetére
Szövegértelmezés 0. Ide szoktál beköpködni. Szidod a PS t ha kell ha nem. Bár lehet ez a hobbid, vagy nemtom... Mind1. Engem nem érdekel, csak szimplán zavar. És most nem a fanboy ság beszél belőlem. Csak csupán nem értem, mert pl én speciel a boxot se fikáztam soha. Más cucc más közönségnek. Sok sikert nékik...
-
N@idia
őstag
válasz
Remi1234 #33887 üzenetére
Én nem akartam fikázni és nem is fikáznám ha nem lenne már alap követelmény az 1080P! A ps4-et is fikáznám,ha nem futna 1080P-ben úgy adják elő ezeket,mintha vmi csoda lenne hogy tudja. Az ember már elvárná ezt még is ott tartunk,hogy a mai napig újdonságnak számít a natív 1920x1080.... Ez inkább vicces,mint vmi kényszer fikázás. Az X1 esetében pedig elkönyvelhető a vereség akár,hogy fejlesztik az SDK-t akkor sem fogja beérni a vetélytársát és az is elkönyvelhető lesz,hogy sokszor fogjuk ezt megszívni,ha az M$ beleszól majd a felbontásokba.Lásd AC unity,de ne legyen igazam....
-
haddent
addikt
válasz
Te miről beszélsz? Topikot tévesztettél vagy mi fáj? Nem is ő találta ki, belinkelt és lefordított egy cikket amiben egyébként igazat mondanak. Nem kell átjárni az XO topikba trollkodni meg szarozni (mint ahogy egyébként sok kedves ottani jár ide, de legyünk különbek..), de itt azért nehogy már sajnálkozni kelljen azért mert szar lett a másik gép...
-
shunter
aktív tag
válasz
Tény, hogy nem szép dolog. Igazad van. Én pont ezért nem is szoktam köpködni a one t, iphonet..... Na de.... Más itt fikázni a konkurenciát és más beböfögni a konkurens fórumára. Namármost te ezt szoktad csinálni! Ezt tudja mindenki aki olvassa a fórumot. Uh elég hiteltelen az írásod. Pedig már majdnem megkönnyeztettél 😊
-
N@idia
őstag
-
sting2
addikt
válasz
Remi1234 #32764 üzenetére
Tökéletesen foglaltad össze a jelenlegi helyzetet.
80-100ezres fulesnel elvárom a magyar vagy a Világ garanciát.
Nekem mostOmega Recon 3D van, tiszta, pontos, dinamikus , meleg hangzása van - nagyon szeretem de, sajnos nyomja egy kicsit a bal fülemet így mennie kell a háztól. -
Madwe
nagyúr
válasz
Remi1234 #31596 üzenetére
Unortodoxiában élsz, tudhatnád hogy a valuta gyorsan sokat tud változni. Tegyük fel 12.000 az éves ps+ díj, 220as usd-n bevezetve. Pár csodás bejelentésre 350 lenne egy dollár, akkor miért adják mindig 12.k hufért... Dollárban kifejezve valszeg semmit nem változott az ára, de persze fel kell kapni. Meg az 1-2 órás psn leállást is, micsoda szenzáció, mekkora probléma (elmúlt 2 hétben semmi baj nem volt psnel, live többször is lehalt, friend list használhatatlan volt, érdekes arról ilyen vészjósló cikk, problémázás nem ment
kell a hiszti a népnek, meg a beszopkodása... De egy live mind felett...
-
Remi1234
aktív tag
-
k4rL^
senior tag
válasz
Remi1234 #30117 üzenetére
Az a baj a pvp résszel, hogy random dobálja a cuccokat. Pl. tegnap olyan 20 meccs alatt kaptam 2 shadert meg 2-3 kék cuccot, semmi extra, mig Strikeban random eshet bármilyen engram és a végén is garantált a loot, bár azok csak kékek.
Mondjuk nekem is jobban bejön a Crucible, mint a striket csinálni állandóan. -
nkAAA
aktív tag
válasz
Remi1234 #30098 üzenetére
Akkor nyomj pár 3on3-at és nézd meg, hogy hogy esnek a cuccok
Az érdekes, én letoltam egy csomót a hétvégén és mindig kaptunk valamit - ami aztán lehet, hogy ment a kukába, mert szimpla zöld item volt.
#30097 MrPG8: jaja és ha jól láttam, akkor azok 24 óránként resetelődnek
-
MrPG8
aktív tag
válasz
Remi1234 #30095 üzenetére
Mindenképpen érdemes bountyzni, mivel ha úgy is játszol, egyszer csak meg lesz. Anélkül nagyon lassan lesz meg a repud. Egy bounty 50 reputation-t ad. Én úgy vettem észre, hogy PVE-ben nagyobb esély van drop-ra, mint PVP-ben. De lehet csak RNG.
Valaki már letolta weekly HC-t? Mi megpróbáltuk. 2 22-es meg egy 24-es karival, dehát kb esélytelenség volt az egész. Az első hullámot nem bírtuk végigvinni. Akkorákat sebeznek, hogy olyan nincsen
-
Mrdevil
addikt
válasz
Remi1234 #29805 üzenetére
PVP-ben elvileg össze mossa a szinteket. Nem lehet különbség egy 1-es, és egy 26-os kari között, csak bele kell gondolni, armor, sebzés stb.... Az, hogy néha egy tár kell egy emberbe, az nem a szint miatt van, ilyen volt a bétában is bőven. ( és lesz is )
mrgreen: a riadnél vigyázni kell, mert tudtommal csak a friendlisten lévő haverokkal lehet nyomni, ami ha igaz, nagyon nagy butaság, nincs mindenkinek 6 jó tápos éppen játszó haverja, ez azért ritka valljuk be. Sőt egyforma szintű haver is ritka.
-
boost
veterán
-
BabMester
senior tag
válasz
Remi1234 #29700 üzenetére
Sikerült megcsinalnunk az ogret a holdon ha kell segítség szólj
Az volt a taktika egyébként h 2-en oltuk a kis szörnyeket amik folyamatosan jelennek egyre erősebben amíg el az ogre, a 3. Ember pedig csak azzal foglalkozott h az Ogret lőtte, meg a 3 embernek lehető legtávolabb folyamatos mozgásba kell lenni h ne egy helyre koncentralodjon a sok ellenfél
-
nkAAA
aktív tag
válasz
Remi1234 #29700 üzenetére
1.) szerintem nem tölti vissza az életerejét - így is nagyon sok van neki..
2.) én bíztam benne, hogy elfogynak, de talán csak egy időre szoktak, mert volt, hogy kiirtottuk a nagyját, felugrottam az egyik felső platformra és lespawnolt mellém vagy 6-7 szörnyFranky: meglehet, csak ha őket meg nem irtjuk ki - legalább a nagyját -, akkor teljesen esélytelen, hogy (zavartalanul) megölhessük az ogrét. Igen, egyetértek a csapatjátékkal és a sniperkedéssel kapcsolatban is, én próbáltam csipázni, de amikor túl sok a szörny, akkor nem nagyon lehet.
Jaja, csak ilyenkor fejben el kéne számolnunk 30 másodpercig - asszem annyi a respawn time - és akkor tudnánk, ha egyedül maradunk, hogy meddig kell még kitartani. Az a baj a super charge-dzsal, hogy a combosabb szörnyek életének felét viszi csak le, bár ha egyszerre ketten tolnánk, akkor megoldhatnánk 1-1 pakkot.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Remi1234 #29609 üzenetére
Csakhogy egy mmoban vannak kasztok, szerepek, feladatok, nem mindegy a healer mit csinál, a tank mennyire fogja a bosst, a dps teszi e a dolgát, tehát ott szükséges elem az hogy mozogj, kommunikálj, taktikázz. Itt pedig gyk mindenki ugyanazt csinál, akármit, nha fedezékbe megy meg reviveol, de nincs benne szerepkör, taktika stb. szóval nem tudom, engem nem hiszem hogy lekötne még a haveros része sem. Mert az hogy off topik beszélgetünk chaten az jópofa, de az hogy magához a játékhoz kötődően nincs semmi olyan ami létfontosságú infocsere, abban kb 100%ig biztos vagyok ( az ilyen menjünk erre vagy arra, élessz újra dolgokon kívül)
-
BlackDesert
tag
-
-
spawn21
veterán
válasz
Remi1234 #24059 üzenetére
én Stiloval játszottam tdm-et. Valahogy épp amikor elkezdtem menni. Egy-két embert leszedtem.
Majd akármikor spawnoltam egy sniper le is kapott.
Aztán már a dühtől nem látva toltam.Tegla: ha egyedül játszom egész jó scorokat futok. Nem tudom. Viszont innen szoktam rendszeresen tolni egy sráccal, vele jókat szórakozunk. Nem a 34-0 ra hajtunk, hanem szórakozunk
-
-
Def26
félisten
válasz
Remi1234 #22101 üzenetére
Néha én is jetezek de az a tapasztalatom, hogy durván op az attack jet. Ha ki van lockolva akkor szinte lelőhetetlen, ha nem hibázik semmit.
Pont tegnap volt, hogy felbaszott egy. AA -val adtam is neki, mert az elég jól megy. Írt is a gyerek, hogy camper meg stb. Elismerés megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest