- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
válasz
spawn21 #56155 üzenetére
Valakinel bevalt....igaz mas a "vegfelhsznalas",de ez akar eletkepes is lehet picit maskepp kivitelezve....
ezt nezd meg -
Tegla80
addikt
válasz
spawn21 #56029 üzenetére
Nalam a bf4 fagyogat mostanaban es volt,h ugy lefagyott,h a jatekbol sem tudtam kilepni....probaltam siman kikapcsolni jatekbol,de azt sem csinalta meg csak atvaltott szinten pulzalo feherbe....viszont ezt nekem sikerult a 7mp es kikapcsgombos dologgal megszakitani.Utana ujraindult,kikapcsolt ,ujraindult es bedobta a report lehetseget a bf4 vidivel,fagyassal kompletten. Ezt elkuldtem...azota nem tapasztaltam,de nagyon nem is jatszottam ido hianyaban.
Amugy kivancsi leszek,h mit csinalnak vele es hogyé,igy gari lejarta utan. -
-
-
kovsol
titán
válasz
spawn21 #40271 üzenetére
Ha te megvetted a premium editiont ami az alap játék plusz dlc akkor nem kell a lemez, de akkor is le kellene töltened ujra az egészet, hog ne kérje a lemezt. Es el is adhatod a lemezt akár.
Ha csak a dlc-t vetted meg akkor meg lemez kelleni fog mindig. De szerintem a dlc külön nem volt akciozva, csak egyben. -
válasz
spawn21 #35576 üzenetére
Nyomj egy ilyet; Restore Licences
-
bandi0000
nagyúr
válasz
spawn21 #30741 üzenetére
ritkán
mint már mondtam, csúcs VGa-t áldoztam be a PS4- ért nem várom el pc ultra grafot de van egy szint ami alá nem szeretném adni
amúgy milyen Bugokról beszélsz? Az általánosról? Mert pc-n is tele volt hogy így szar úgy szar exe hiba fagyások, nekem sose jöttek elő
-
MrPG8
aktív tag
válasz
spawn21 #30280 üzenetére
Persze, hogy nem. Akár egyedül is végigcsinálhatod, de az nem annyira fun. A normálon egyszerű coop, annyi különbséggel, hogy ha többen vagytok akkor több HP-juk van az ellenfeleknek.
Majd próbálj megy egy lvl20-22-24es hc strike-ot csinálni. Azt csak 3an lehet, de máris nem olyan egyszerű a dolog... -
nkAAA
aktív tag
-
logaritmus
tag
-
bandi0000
nagyúr
válasz
spawn21 #27669 üzenetére
kicsik az ujjaim lehet ez a baj, túl hosszúnak érzem, és FPS-t jó vele tolni? Mert mintha kicsit "lazább" lenne az analóg, tehát könnyű nagyon mozgatni és nem tudom elképzelni hogy tudok vele így célozni, sajna semmilyen fps demo nincs fent sem amivel meg lehetne próbálni esetleg, de hamarosan veszem a killzone-t majd azzal belejövök
-
Tegla80
addikt
válasz
spawn21 #27661 üzenetére
Only hc es cq plusz relative,de szeretheto is neha a game....
Gebriel
egy honaposan,kb 9-10 e et utana meg 6e tol kaphato,mint a kz-wd es kb minden bundle-s meg agyon hype-olt game....(sokan beleugranak,meg szabadulnak is tole)
En az U4 bundle-t varom igazan.
Nameg egy sima FC4 et,bar azt sztem nem uszom meg olcson..... az valszeg jo lesz es tobben betartjak majd tovabb is 1-2 honapnal. -
haddent
addikt
válasz
spawn21 #27210 üzenetére
Ne hülyéskedj már alkatrésznek bőven jó ha másra nem
Ha megvan még írj egy privátot esetleg
Zjunior mennyi a sztenderd digi játékár (vagy kódos vagy amit mondassz ..) ? $60 -nál olcsóbb?
szerk. ja hát ebay nem érdekel
Hivatalos lemezes vagy digitális verzió
Én azt látom, hogy ugyanúgy 60$ az átlag új játékok ára, aztán megy lefele, mint itt is.
-
rovid89
csendes tag
válasz
spawn21 #27104 üzenetére
Pc-n is akadnak vele gondok (bár én nem tapasztaltam annyit mint amennyiről olvasni lehet) az uj dlc érkezésével megszaporodtak az idegesítő bugok pl sniper lőnék de csak a második egérkattintásra süti el.
Szerintem nem annyira rossz BF3 is megvan én személy szerint nem tapasztaltam több laggot BF4 ben mint a 3ban.Elderath:
Lenne pár konzol only cím ami nagyon érdekel és ezért gondolkodom a cserén csak hát a BF4 most ami sokat megy a pc-men és kicsit parázok a kontrollertől FPS alatt.
Amugy köszönöm mindkettőtöknek a segítséget
-
-
shunter
aktív tag
-
-
Tatyla
őstag
válasz
spawn21 #24964 üzenetére
igen csak a ps+-os legyen a primary
Ps Vita:ezeknél elsőt és harmadikat próbáld hátha még nem húzták be
-
saelin
veterán
válasz
spawn21 #24189 üzenetére
Félve, de azt is várom. A félelmem oka, hogy az első nagyon jó volt, magasra tette a lécet a story szempontjából. Ha új dolgokat tudnak beletenni és a mércének megfelelően mesélnék el a történetüket, akkor minden rendben. De ne azért csinálják meg, hogy eladhassák. Utálom a rókabőröket. Én tipikusan az a játékos vagyok, aki egy évben vesz pár db játékot és azzal elvan. Kicsit válogatós vagyok.
-
Tegla80
addikt
válasz
spawn21 #24056 üzenetére
nekem tegnap este pl épp nagyon ment a game .
nem vagyok egy túl nagy mágus,nameg az only hc is belejátszik sztem picit a statomba,de a kezdeti 181 es skill em 3 óra alatt 282 re sikerül feltólnom. (180órám van benne és 52 es a rangig jutottam)
Egyre jobban azt érzem,h nagyon serverfüggő,h mikor vagyok jó és mikor nem.Amit most a nappokban elmentettem favoritnak azon klafán megy a game.(és javul is skill em ).Igaz nem is dice -
krx21
nagyúr
válasz
spawn21 #23771 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges valakinek elvenni a kezdeti lelkesedését egy játékkal kapcsolatban, azért mert neked nem tetszett...
(#23770) szgergely:
Szerintem egyáltalán nem rossz game, nagyon jó a hangulata... Használ a segítő lehetőségeidet mert különben nehéz lesz... (repülő droid, pajzs stb.) -
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest