- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
válasz
haddent #4883 üzenetére
Haha, a túlszaturáltságra keresgettem a hsz-ek között és ráakadtam erre a 3 éves hozzászólásra, amire most válaszolok.
"Túl van szaturálva, kontrasztovza, kicsi a felbontás.. Több komoly sebből vérzik az XO"
Sajnos a 4.00 update után ugyanez a helyzet a drága ps4-ünkkel is. Volt eddig egy tökéletes képet adó konzolom, most meg itt is bazári színek vannak és szemkiégető kontrasztot tol az arcomba.
-
válasz
haddent #51379 üzenetére
Pedig a fehér műanyagok képesek az elszíneződésre. És lehet az ember bármennyire óvatos, maga a bőrünk is választ ki olyan olajos/zsíros anyagokat, amivel hosszú távon reakcióba léphet a műanyag. Aztán még az UV fény is okozhat ilyesmi elszíneződést.
Remélhetőleg azért a Sony-nál gondoltak erre, és a mérnökök úgy választottak anyagot a gépnek és a controller-nek, hogy azok ellenálljanak ezeknek a külső behatásoknak. -
delibab
senior tag
válasz
haddent #50598 üzenetére
Köszönöm! Lehet, hogy akkor egy ilyen lesz belőle... mondjuk úgy látom árban ugyanaz, de ha jobb akkor mindegy! iponnál a 400 25k az 500 pedig 31k, van értelme a drágábbnak?
PandaMonium : Köszi Neked is! Zenehallgatás nem lényeg, inkább csak játékhoz kéne de oda is csak ritkán, főleg a mikrofon miatt venném!
-
A`rpi
addikt
válasz
haddent #50424 üzenetére
Valami hablaty leírást pont reggel olvastam, szerintem semmi valóság alapja csak klikkvadász írás.
Ha igaz is, és nagydobra verik, úgyis ki lesz javítva...
(#50425) sifu91
Ha kizárható a konzolhiba, akkor a megjelenítővel van a probléma, abban pedig itt nem tudunk segíteni.Amit én tudok javasolni, de gondolom megvolt:
Másik HDMI kábel
Másik HDMI kimenettel rendelkező eszközt köss rá megjelenítődre:
PC, PS3, Step top box, stb...
Megjelenítő használati használati utasításának átböngészésre, gyári beállítás visszaállításárnak kiderítése. -
ldave
félisten
válasz
haddent #49606 üzenetére
Az egyszeri user tudatlansága, tájokozottlansága hosszú idő után lefárassza az embert, na. Minap valaki a konzolválasztós topikban már azzal a ténnyel jött, hogy idén jön az új Nintendo konzol, amikor még hivatalosan szitne még be se jelentették. De amúgy csak viccből írtam, amit, felőlem mindenki azt ír, amit akar, amíg az belefér a szabályzatba.
Amúgy nem nagyon vagyok képben, de akik már régióta itt vannak: milyen gyakran lettek igazak a hivatalos PS+ bejelentés előtti pletykák?
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #49251 üzenetére
Csak most vettem észre, hogy írtál, de már kifutottam a szerkesztési időből úgyhogy bocsi a dupláért.
Szerintem ez is több mint a semmi, azért a 15 másodperccel rövidebb betöltőképernyő már nem mindegy.
És ami mégfontosabb, hogy javították a matchmaking-et, most már rendesen működik a co-op és a PvP. -/
Enyhén spoileres videó amiben bemutatják a patch utáni Hunter's Dream betöltési időt.
Úgy látom új betöltőképernyő(ket) is kaptunk. -
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #48944 üzenetére
Így van. Én is erős PC-ről jöttem át PS4-re és eddig sehol nem volt okom panaszra. Persze, látom én is, hogy valamelyest gyengébb a grafika, meg sokszor 30fps-re vannak lockolva a játékok, de ha a játék maga jól meg van csinálva akkor ez érdekel a legkevésbé. Sőt, így utólag a régiózár ellenére is azt mondom, hogy PC helyett inkább PS4-re kellett volna megvennem a Mortal-t mert megint launch day problémák, röcögés, várakozás driverre/patchre, stb. Fenének sincs ehhez kedve.
Egyébként olyan probléma nem lesz a közeljövőben, hogy magas szintű nyelvek konzolra érkezzenek, PC-n meg hát a Minecraft és társai valóban optimalizálatlan szutykok technikai szemmel nézve, de szerintem felül lehet rajta emelkedni a remek játékélmény miatt.
-
A`rpi
addikt
válasz
haddent #48944 üzenetére
Több sebből vérzik sajnos a dolog, ami a szolgáltatások színvonalát illeti.
-Bevétel számít csak, kiadást amennyire lehet minimalizálják.
-Relatív széles kőrnek szánják a terméket így fontos az egyszerűség.Innentől fogva, szerintem nem lesz túlbonyolítva semmi, döntő többségnek így is nehézséget okoz néhány dolog megértése.
-
gianni85
veterán
válasz
haddent #48849 üzenetére
Nálam azért is nyerő a széria, mert imádtam a Gold Rush játékmódot. Az okosok mind hőbörögtek, hogy ez nem is igazi Battlefield játék, meg hol a Conquest (Bad Company 1) mód stb, én meg az elődök kipróbálásának hiányában baromi jót játszottam. Sőt a Conquest megjelenése után is inkább maradtam a Rush-nál. BF4 viszont nem jött be, csak grafikában előrelépés számomra. Egyébként lehet a Hardline bejönne, mert állítólag vannak benne jó új játékmódok, de sajnálom még rá a pénzt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
haddent #48846 üzenetére
Én nagyon várom a játékot. DE!!! Azt mindenképp megvárom míg az első masszív 64 fős pályás tesztek megjelennek. Ha ugyanolyan fos a netcode mint eddig akkor kihagyom, bf4ben elég volt ez a használhatatlan szutyok... Divisionnel is így vagyok egyébként: nagyon várom, de tekintve h a hypeoltatunk s utána a tizedét se valósítjuk meg ubisofttól jön, szkeptikus vagyok
-
-
tarti19
senior tag
válasz
haddent #48769 üzenetére
Már van, sőt szebb is.
Azt kell mondanom, hogy az ORDER után nincs jelenleg szebb játék!!!
Sajnos a maga 7 órás kijátszása, mely sok átvezetővel volt tarkítva negatív irányba húzza a játék megítélést.
Összességében olyan techdemót kaptunk ami pofátlanul ETALON.
Amúgy tetszett a játék, csak mire ráizgultam volna, vége lett. Várom a 2. részt 20-25 órás kampánnyal s hozzá egy jó multit. -
nismoka
addikt
válasz
haddent #48769 üzenetére
Igy van, most próbáltam pc-n maxon és egyáltalán nem estem hanyatt, jó a 60fps de ennyi. Persze lehet tolni az effekteket meg élsimítást, de ezért nem fogom harmadszor is végig tolni. Elég volt PS3-on és PS4-en.
PS3-hoz képest nagyon látványos volt a különbség PS4-en, itt (PS4/PC) ez nem áll fenn olyan mértékben.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haddent #48647 üzenetére
dehogy az, nem is azt mondtam, én megerősíteni és megcáfolni se tudom azt hogy a HD meg FullHD meg társai csak marketing fogások lennének, csak annyit mondtam, hogy amelyik TV-re az van írva hogy HD az 720P, a FullHD 1080P a HD READY meg 768P, pl géppel egy HD ready tv-n nem 1280*720 ba játszanál, hanem 1366*768-ban
-
Djuree
félisten
válasz
haddent #48535 üzenetére
Hát jó, de egy rpgben éppen hogy értelme lenne a karakternek is, meg engem idegesít ha nem tudom olyanra megcsinalni h elegedett legyek vele, akkor játszani sem tudok jól, sok rpgt csak azért kezdtem újra mert nem tetszett a karakter.
sajnos grafikailag sem tetszik, olyan 10 évvel ezelőtti szint. tudom nem ez a lényeg itt, de a souls 2-nek jól állt ez a graf, itt sztem nem jó. vagy csak az idő szépíti meg az emlékeket. majd beszerzem az uj verzióját, de lehet már az sem fog tetszeni. -
Dicker
őstag
válasz
haddent #48531 üzenetére
Felirat hogyan lenne már ekkora méretű? Esetleg, ha leszinkronizálják magyarra az egész játékot, de egy olyan hangfájl se több 3-4 gigánál. Sub van talán 100 mb egy egész játékban a menüvel együtt. Killzone-t is 10 másodpercig tartott letölteni, igaz abban túl sok beszéd nincs. Azt is utólag, és nem a játékkal együtt.
Nem arról van szó, hogy előre le akarná az ember tölteni az oroszt, meg a franciát, mindennel együtt, hanem utólag kiválaszthatná a menüben, és letöltődne. Neked is jó lenne, meg annak is, aki esetleg a saját nyelvén akar játszani. (ha már elérhető) -
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #48273 üzenetére
Voilá, itt az egész story leírva.
Youtube-on is sok videó van róla, pl. itt egy aminek a végén az átváltozását is mutatják. -
RunnyJuggler
aktív tag
válasz
haddent #48259 üzenetére
De azért ne essünk a ló túlsó oldalára. Ha már tényleg csak arra jó a játék, hogy felidegesítsen, akkor inkább nem kérek belőle. Mondjuk én csendben megbújok, mert nem jön be a játék, és ha azt akarom, hogy felidegesítsen egy játék, akkor megyek bf-ezni.
Mielőtt bárki nekem esne, nem leszólom a játékot, csak nekem nem jön be.
-
kovsol
titán
válasz
haddent #48221 üzenetére
Engem most minek keversz ide bele... én csak válaszoltam egy kérdésre. Telibe szarom lesz-e új modell, mert a játékok azon se mennek jobban. A többi meg hidegen hagy, úgyis a PS4 csak egy a sok platform közül amit használok.
Egyébként meg fogyasztást, és melegedést lehetne csökkenteni egy új gyártástechnológiával. -
shunter
aktív tag
válasz
haddent #48184 üzenetére
Aha... Am én is agyaltam, h eladom a Goldot aztán veszek egy TB t, de meggondoltam magam. De csak azért mert nem volt kedvem az eladásával bíbelődni, meg tuti, h csak a kíváncsiság hajtana. Am tuti jó a TB, mégis csak egy minőség. Tény h egy éve mindenki egyértelműen Goldot mondott ha fülesről van szó de ma már érdemes körül nézni. Ennek ellenére nekem akk is simán megérte a Gold, bár én 24ezer be vettem egy éve újonnan USA ból. 😊
-
Prof01
veterán
válasz
haddent #47994 üzenetére
Na igen, az is lehet!
Engem egyáltalán nem zavar egy-egy ilyen apróbb leállás, 7 évig Xbox-on játszottam, ott is voltak gondok és még játékokat se adtak havonta, mégis megvettük a Gold-ot. PC-n is vannak néha szerver leállások multis játékoknál. Egyik se tökéletes, ez ilyen. Ha nem tetszik, nem kell előfizetni! Lehet offline is játszani. -
-
tarti19
senior tag
válasz
haddent #47923 üzenetére
Igen, ezt láttam én is. Defiled utolsó bossán hagytam abbaˇˇ Akkor ma szerintem nekiugrom. Szerintem is a legkeményebb helyzetek itt adódnak eleddig. bár az első boss ˇkönnyűˇvolt a másidk nagyon gáz, ott volt rage quit is párszor s a 3. meg az utolsó fázisban őrül meg!!!
Akkor nincs már sok hátra király. -
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #47586 üzenetére
Én egy Creative Aurvana Live-ot használok lassan 2 éve, annó 16k-ért vettem és azóta sem találtam olyan fülest ami akár kétszer ennyiért ilyen jól szólt volna. Főleg úgy, hogy fél éve vettem hozzá 20k-ért egy fejhallgató erősítőt (Fiio Olympus 2 E10K) és azóta meg szvsz abszolút verhetetlen ezzel a 36k ráfordítással.
-
tarti19
senior tag
válasz
haddent #47546 üzenetére
Kellene ide egy védelem, hogy korán reggel kómásan ne tudjak ide írni!
Írogatom itt a faxságokat, meg a helyesírási hibák vétségét is elkövetem.
Tegnap otthagytama beastet, mert fél hp-ra mindig levertem, de valahogy elakpott a kis genya. Bár tény, hogy itt már kell használni más típusú fegyvereket is, mert így bukta lesz
Itt mindennek sokkal több hp-ja lett!!!! Sima játékban egy ütés volt kb. minden +10-es axe-val. Most már rohadtul nem s ugye a játék folyamatosan nehezedik!
leölted már a kis gombafejű ufót meg az utána következő Cosmos bosst? -
bolha23
aktív tag
válasz
haddent #47489 üzenetére
Nem kerested azt a kulcsot eléggé
(#47482) ForRedGlory EpicNameBro végigjátszása azért is jó, mert ő az egyik szerzője a nemsokára megjelenő hivatalos walkthrough-nak
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #47489 üzenetére
A Hunter's Dream-ben a Bath Messengerektől megvetted a kulcsot amit árulnak? Nem tudom, hogy ahhoz az ajtóhoz való-e amiről te beszélsz, csak egy tipp.
Egyébként grat, ha nem játszottál korábban DS1/2-vel és ilyen lazán végigdaráltad a játékot akkor van érzéked hozzá és tudom javasolni a kicsit több mint egy hét múlva PS4-re érkező DS2 Scholar of the First Sin-t.
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #47372 üzenetére
Nem szarakszol. Mennyi időd van eddig benne, kb.?
Én még a Cleric Beastet se öltem meg, de mentségemre legyen mondva, hogy nincs sok szabadidőm játszani.
Szerk.: Ja és nem 7 boss van a játékban. A Wikin nincs kiírva az összes boss, van pár opcionális (akiket ráadásul nehéz megtalálni), pl. Martyr Logarius.
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #47342 üzenetére
De ez nem kötekedés. Lehet, hogy te ezt tapasztaltad, de az attack patternek randomok, nem függnek a tőled lévő Blood Echo-któl. Csalni nem csal egy NPC sem, nem is nagyon értem, hogy ez, hogy volna lehetséges. Sokan hajlamosak dühükben ilyesmit ráfogni a játékra, pedig nem tart sokból kikövetkeztetni a dolgokat. Bugokat még nem találtam, de biztos lesznek olyan kreatív emberkék mint akik a Quelaag souls duplicate glitch-et kitalálták.
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #47327 üzenetére
Poti rendszer azért van így mert ahogy írtam így jobban átgondolja az ember, hogy mennyi potit fogyaszt mert nem fog "csak úgy" kapni újra. A téglás csávó engem pedig még soha nem trackelt, a subredditen is pont azért dicsérik a játékot mert megszűnt a DS2-es trackelés. A hitboxok pedig tényleg jók, legalább is egy pár száz embernek mindenképp ez a véleménye (kommenteket nézd át).
A dagikat megölni pedig nem nehéz, countereld őket pisztollyal mikor megakarnak ütni és ripostolj. Instant kill.
-
Madwe
nagyúr
válasz
haddent #47303 üzenetére
A potik 20nál megállnak, annál több nem lehet nálad, a felett megy "stashbe". Ha meghalsz, onnan újra fogja tölteni! Azaz csak rá kell érezni ennek is a ritmusára, többet kell mászkálni egyszerre, nomeg keveset halni
s akkor máris lesz kb 2-3 halál után megfelelő mennyiségű potid! Nomeg xpből is vehetsz. Szerintem az a része rendben van, eleinte nekem se tetszett...
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #47303 üzenetére
Szerintem rossz irányból közelíted meg: A karakter mozgás mindig is ilyen volt a JRPG-kben, ettől se jobb se rosszabb nem kell, a fizika is ugyan olyan ragdoll physics mint a többi játékban. Sőt, külön dícséretes, hogy milyen szuperre sikerültek a hitboxok - az ellenségek ütéseit át lehet ugrani, gugolva el lehet kerülni, stb. Aki játszott a DS2-vel az tudja, hogy ez mekkora áldás. A tárgyak súlya nem tudom, hogy itt számít-e, de a Souls szériában mindig fontos volt, hogy milyen nehéz armort visel az illető. A Co-Opra még mástól nem hallottam panaszt, a legtöbb helyen ahol olvastam azt írták, hogy okésan működik. Lehet, hogy ki kellene nyitnod a portjaidat vagy bekapcsolni a DMZ-t, hátha úgy jó lenne. XP nincs a játékban, így azt veszteni sem tudsz, az elvesztett Blood Echok pedig visszaszerezhetőek, egyszerűen meg kell ölnöd a szörnyet aki korábban megölt. A poti rendszer szerintem így érdekesebb lett, 2x meggondolja legalább az ember, hogy megéri-e elhasználni egy rakat potit, ahelyett hogy lazán mindig újratöltődne. Cserébe ott van az élet visszaszerzési lehetőség ahol ha megsebzel egy lényt aki korábban megütött vissza kapsz bizonyos mennyiségű HP-t. Sok különböző fegyverre/tárgyra itt nem kell számítani, ez nem az a játék. Helyette minden fegyvernek egyedi movesetje és stílusa van. A betöltési idő pedig tényleg hosszú, de már dolgoznak rajta a fejlesztők.
-
tarti19
senior tag
válasz
haddent #47303 üzenetére
Bossokat még nem is említetted
Tárgyaknak volt súlya eleddig, de ezt ebben a részben kivették. Mozgás mindig is ilyen volt, ez úgy néz ki már-már hagyomány. Potik, töltrények gyorsan farmolhatóak, bár tény, hogy ezt nem si értem miért változtatták meg.
Coop részével anyni a bajom, hogy tényleg néha picit lassan keresi meg a társat s mindenért elvesz egy tokent, ami az elején nagyon gáz. Tovább, ha te idézel akkor tök random, hogy 1 vagy 2 társat kapsz be. Nekem még nem volt 2 coopos társam, csak amikor engem idéztek.
Igen a játék töltési ideje az botrányos s idővel flusztrálni fog!
Skinek pedig nekem is hiányoznak, de a kellően beteg s szürreális világ azért tud kárpótolni
Szeretek szép vagy őrült cuccokban feszíteni, amikor fröcsög a vér!
Ami viszont sokkal élvezetesebb s könnyebb az a parry system s így a visceral támadás akár a bossokon is működik. -
válasz
haddent #47303 üzenetére
Én inkább megtartom a véleményem magamnak. Annyit fűznék hozzá hogy nem attól lesz élvezhetően nehéz egy játék hogy nem lehet benne menteni, de úgy látszik ők ezt nem tudták. (muszáj kicsit kifejtenem ezt a részt mert Tibi nem fogja érteni és megint azzal jön majd nekem hogy a checkpoint az nem checkpoint hanem checkpont
na szóval annyi hogy 2 óra játék után már a jó isten tudja hol jártam, ahol azért örültem volna annak hogy ha ott el tudnám menteni a játékot, hogy ha meghalok akkor onnan induljak, de nem! 2 óra játék és 80 legyilkolt hajléktalan, veszett kutya, madár, disznó, pocok után rám rontott egy egész madárraj és széttéptek mint floki a lábtörlőt, és persze kezdhetem az egészet előröl) csodálatos
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haddent #46847 üzenetére
Igaz nem ARC be dugtam de majd megném hogy úgy megy e
Más: Lehet máshogy primaryra tenni accot úgy hogy ne iniciáljon ez a vacak? Mert elsőnek rosszul jelentkeztem be akkor csinált egy profilt tán vagy mi, gondolom az lett az elsődleges, és amikor töröltem, akkor elkezdett iniciálni
-
válasz
haddent #46833 üzenetére
Ez a hologramos garjegy mar nincs vagy csak ps3 nal volt szerintem.
Sony Centerben nekem ilyet adtak de ez nem hologramos576 ban olyat adtak amit a kolléga linkelt + számla
Ksz ben meg egy fénymásolt ollóval kivágottat valóban
Rendes számla vagy blokk sem járt csak egy A4 es papír amin rajta volt az ara + a bolt neve. -
Tegla80
addikt
válasz
haddent #46808 üzenetére
Sot nagyon GTA val sem. (1talan 2 +kezdet jatekom van a 2trophy listamban is....)
Plusz only PlayStation a platform amit hasznalok/hasznaltam... pc-m sosem volt ahogy box-om sem es nem is lesz. (par eve van csak notim is amin persze linux fut es nemmfos)
Szoval nem vagyom GTA ra....,de pl a last of us is erdektelen szamomra ,mig masok odaig meg vissza is vannak tole .
En pl rengeteget jatszottam KZ multikat vagy a GT reszeivel kormannyal es persze az UC szeria is +volt.
Nemtok mast mondani, "mindenki maskep csinalja"zolar
Estig melo,igy kibirom boven,h nem jatszhatok...viszont ertelmet nem latom ennek az 1-2 nappal eltolt indulasoknak.... bar ha az elejen minket is oda raknak serverre ,akkor megis van.Igy talan nem hal meg mar elso nap az egesz,mert tulterhelt -
shunter
aktív tag
válasz
haddent #46688 üzenetére
Nemtom mennyire SPOILER...
Mi is azt vártuk haverral, h mikor tesznek egy kis utalást arra, h van bennünk vámpír vér. De semmi. Bár lehet, h egy dlc be teszik meg, vagy majd a folytatásba. De ha az előbbibe akk még ok, ha az utóbiba akk... bleeeee 😊
Pedig full kihagyott ziccer. Nagy fordulat lett volna.
Na meg rendesen figyeltek még az orrszőrre is és ennek ellenére elkövettek egy ekkora hibát. Pedig szinte a legelső irányítható részen egy kib@szottnagy tükörnek futunk neki.... -
-
Gijon
senior tag
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
haddent #46417 üzenetére
Azért mert már nem kell foglalkozniuk a régi generációs gépekkel és a cross-kompatibilitással, így ambiciózusabbak lesznek a motorok, pl. ahogy írta Elderath jellemzően az új motorok már PBR renderinget használnak ami által sokkal szebbek, valóságosabbnak ható materialok lesznek a játékot, viszont ez sincs "ingyen". Aztán feltételezhetően új lighting shaderek, effektek, stb. Nagyjából úgy ahogy a The Order 1886-ban látni lehetett.
Igazából itt is csak a fejlesztőkön múlik mennyire akar elszállni a grafikával mert pl. a Last of Us Remastered is nagyon szépre sikerült, mégis tudja tartani a 60fps-t mert kihagyták az összes majdhogynem felesleges effektet, olcsó anti-aliasingot használtak, stb.
Ez jó dolog összességében, a fejlesztőknek lesz lehetőségük választani a játék grafikájának kimaxolása és a stabil framerate között, és mi is stabilabb portokat kapunk ha már a next-gen (vagy lassan inkább már current-gen) lesz a kizárólagos célhardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest