- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
fatallerror #2068 üzenetére
A kamera ugyanarra lesz jo mint eddig. Kell a move-hoz. Az eddigi move eszkozok mind kompatibilisek lesznek a PS4-el is.
-
haddent
addikt
válasz
fatallerror #2068 üzenetére
A játékok nem érdekesek, majd lesz idő bejelenteni őket...
Megjelenési dátumot akarunk
-
Jakesz
addikt
válasz
fatallerror #2054 üzenetére
Azért a Beyond Two Soulsban reménykedem, hogy kap egy PS4-es átiratot, még ha nem is tupírozzák fel a kinézetét. A Gaikai mégsem olyan pontos, mintha a gépről lenne játszva.
-
Def26
félisten
válasz
fatallerror #2050 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nagyobb hír a fix 60fps.
Vannak még neogaf -os pletyik is, hogy a The Lost of Us is jön ps4 -re, meg valami uncharted 4. Nem linkelem, mert már biztos olvastátok/láttátok, meg ez nem hír, mert amúgy is sejteni lehetett.
-
Def26
félisten
válasz
fatallerror #2006 üzenetére
Ez a dátum mi?
-
Mrdevil
addikt
válasz
Az jó, lenne inkább 27, akkor születtem.
-
haddent
addikt
válasz
Már miért lenne baj? Hát ha ez nem tartozik ide, akkor nem tudom, hogy mi igen
Viszont valami forrást írhatnál, mert ez így nagyon megmosolyogtat, csak nem tudom elhinni. -
Elderath
addikt
válasz
Csak a szokásos pletyka. Annyira hihető, mintha én mondtam volna. Én is nagyon örülnék egy októberi launchnak, de inkább megvárom a Sony bejelentését.
-
Jakesz
addikt
válasz
Fasza, örülök, hogy nem csúszik át novemberre
-
Tegla80
addikt
válasz
uhh köszi
már rakom is fel face ra -
ldave
félisten
válasz
fatallerror #1998 üzenetére
Nemtom, PSP-n próbáltam az LBP-t, amikor a PSN leállás miatt ingyen megkaptuk, de annyira nem fogott meg, mint platformer gyenge, mint kreatív dolog lehet erős.
Amúgy érdekes lesz látni, hogy a Vita milyen szerepet kap majd a jövőben, lesz-e önálló értelme vagy pedig mint a PS4 kiegészítője fog megmaradni.
-
ldave
félisten
válasz
fatallerror #1982 üzenetére
-
Ps Vita
őstag
válasz
fatallerror #1993 üzenetére
Fakjú
Elmehetnék politikusnak
ügyes kis húzás volt
-
Neoteric
addikt
válasz
fatallerror #1989 üzenetére
Tehát két műbrokit lehet a ps4 mellé rakni úgy, h ne lógjanak le az asztalról semelyik irányba.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Melyik?
Ebben semmi sincs
-
Jakesz
addikt
válasz
Mely tárgyakra gondolsz benne?
-
ldave
félisten
válasz
fatallerror #1982 üzenetére
Épp erről beszéltem, hogy a pletykák 99% kamu, amit csak pánikkeltés/flame céljával indít el a kitalálója.
-
dunc
nagyúr
válasz
fatallerror #1963 üzenetére
http://www.konzolvilag.hu/playstation4/gran-turismo-6/11373
Bocs a linkért, itt van ! -
Delta×
senior tag
válasz
fatallerror #1959 üzenetére
köszi
-
idegen lény
addikt
válasz
fatallerror #1903 üzenetére
Nem mindig lesz felesleges. Például a Killzone Shadow Fall-ban a fénycsík fogja mutatni életerőnket színének megváltoztatásával. Az már más kérdés, hogy ez mennyire lesz majd zavaró. A Move-nál nem volt az? A Nintendo nyilván levédte az infrás mozgásérzékelését, gondolom, a Sonynak nem maradt más lehetősége, csak ez a fényes mozgáskövetés. De az is lehet, hogy ez pontosabb mozgásérzékelést tesz lehetővé.
-
Kephamos
addikt
válasz
fatallerror #1925 üzenetére
A második link nem működik.
"Access Denied
The owner of this website (s.wallpaperhere.com) does not allow hotlinking to that resource (/wallpapers/1600x900/20111109/4eba22dff2e40.jpg). (Ref. 1011)" -
krx21
nagyúr
válasz
fatallerror #1925 üzenetére
Hát szétszedni nem szették szét...
-
haddent
addikt
válasz
fatallerror #1909 üzenetére
Én ezt azért kétlem, mert nehezen tudom elhinni, hogy minden egyes "kis" bolt naponta küldi az infót a Sony-nak, hogy na nálunk ma még 5 -öt előrendeltek. Valószínű durva becslésről lehet szó... De majd ha van illetékes akkor kijavít.
(Még Sony partnereknél is nehéz elképzelni, hogy ilyen szoros és gyors kapcsolat lenne köztük..)Xirtam
Akkor minden tisztelet mindkét fél számára, úgy látszik én leragadtam valamikor tíz évvel ezelőtt
-
haddent
addikt
válasz
Én egy dolgot nem értek. Dev-kit esetében rendes, sima, mezei PC alkatrészekről beszélünk? Mert akkor nem csoda, hogy fagy, azért van különbség a PS4 APU -ja és egy akár AMD dedikált cpu, gpu, memória hármas között. Ha nem, akkor viszont miért hívjuk devkitnek? Ha az a konkrét APU munkálkodik már a demó alatt is?
-
Def26
félisten
válasz
Úgy is kapnak hideget meleget, de amit látok netszerte az az, hogy a legtöbb embernek szimpatikusabb a ps4.
Igaz, én még mindig xbox felé húzok, de mindig kíváncsian várom a híreket ps4 -ről is.
-
Taposo
aktív tag
válasz
fatallerror #1900 üzenetére
Ezen sztem nem kell aggódni, az cucc kikapcsolható lesz, vagy játékon vagy rendszeren belül
nyugtassatok meg szépen mindenkit nehogy má valami leendő PS tulaj emiatt tántorodjon el a vásárlástól
-
Elderath
addikt
válasz
fatallerror #1896 üzenetére
Hozzátartozik, hogy olyan tvn- tolták, ahogy nem csak a lightbar látszott, de az emberek is szóval... Nem egetverő probléma ez. Ezen a gifen nem látszik, mert kivágták a lightbaros részt pont.
-
Jakesz
addikt
válasz
fatallerror #1869 üzenetére
-
bolha23
aktív tag
válasz
fatallerror #1844 üzenetére
Ott rendeltem meg mindkét konzolt, a Gamescom után eldöntöm melyik marad közülük.
Tartom annyira korrektnek azt a céget, ha nem tudnának több előrendelést felvenni jeleznék.
Egyébként pedig nem hiszem, hogy nálunk tömegek vásárolnának 100e Ft-ot is meghaladó konzolokat megjelenésük napján. -
idegen lény
addikt
válasz
fatallerror #1748 üzenetére
Ha az XO előrendelési csúcsokat dönt, akkor mit csinál a PS4?
-
idegen lény
addikt
válasz
fatallerror #1735 üzenetére
Inkább úgy hallom, hogy "Everyone is down! - I say. - Everyone is down!". Nem tudom, hogy csináltad, hogy nem az elején kezdődött a videó. Ilyet még nem láttam!
-
Ps Vita
őstag
válasz
fatallerror #1796 üzenetére
Vagy esetleg,hogy egy játékot/kontrollert olcsóbban/féláron lehetne kapni az előrendelőknek
De mind csak találgatunk,várjuk ki a vegét
-
Snoop-y
veterán
válasz
"Sony europe-nál jó arcok dolgoznak"
Ezt csak megerositeni tudom
-
keIdor
titán
válasz
fatallerror #1780 üzenetére
Dude, that sucks.
-
keIdor
titán
válasz
fatallerror #1772 üzenetére
Nekem nem jött be.
-
Zjunior
veterán
válasz
fatallerror #1754 üzenetére
Nekem meg Pc se kell iPad, iphone meg a konzol elég bármire
!
-
Def26
félisten
válasz
Ennyire xbox hívő uk.
[link]
-
haddent
addikt
válasz
Hát azért egy jó mechanikus Cherry MX blacket meg egy 5000DPI -is lézer szenzoros egeret nehéz lesz kiváltani
De meglátjuk... Semmi mástól nem "félek", csak a joystickos célzástól. Szerintem fizikai képtelenség olyan pontosan leképezni a mozgást azzal a módszerrel, még ha át is szokik az ember.
Engem már a ~3 év utáni szépség sem érdekel.. (Ami majd ugye PC -n lesz már). Belefáradtam a folytonos problémákba, abba, hogy ott vannak az opciók amiktől nincs nyugtom, mert nem Ultra-n vannak stb..Meg figyelni a hőmérsékleteket, órajeleket, FPS-t, frametime-ot, driverfrissítéseket ... nemár... Nem éri már meg, kinőttem
Ja és akkor cserébe még drágább és szarabb is lesz a grafika, pontosan a PC -s kompatibilitás és sokrétűség miatt... Hát ebből elég volt köszönöm. -
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1757 üzenetére
A telepítéseknek meg van a szépsége
aki tényleg pc-s mint én is az elvan vele
sőt sokszor öröm mikorvalami olyan sikerül ami másnak nem megy
-
trufa12
addikt
válasz
Hát ha olyan jó lesz, meg ha majd már hozzá lehet jutni .. .akkor lehet én is meg válok a géptől . össze rakok valami kis picit, meg ps4,,
Ha tényleg jó lesz, mert 2-3 évig úgysem fogkelleni a csúcs v ahhoz közeli pc .
és persze beszerzek 1 olcsó nagy tvt-t
(használtan)
-
glspeter1
őstag
válasz
Ezzel nem csak te vagy így. Én is beleuntam abba, hogy állandóan a gépre megy el a della.
Pont ezért váltok laptopra és ps4-re.
Amúgy én speciel elég gyorsan hozzászoktam a kontrollerhez, főleg fps-eknél. -
haddent
addikt
válasz
fatallerror #1750 üzenetére
Fog az még majd neki kelleni ha akar rendes grafikát
Én gépem is hasonló, de egyértelműen PS4 platformon akarok már játszani.. Én pl. kifejezetten emiatt rendeltem elő.
Az FPS játékokat továbbra sem tudom, hogy fogom tudni irányítani, dehát ez van -
szasanyi
félisten
válasz
fatallerror #1750 üzenetére
Így van, meglátjuk. A prognózis jó, de semmi sem sürget így mindenképp pontosabb képet szeretnék a vásárlás előtt, mint a PS3 esetében. Meg hát ~1 év múlva kiderülhet az is, érdemes-e gamer PC-be ölni tovább a pénzt, vagy elég egy teljesen alap PC + PS4.
haddent (#1752) : az FPS játék az elég kemény dió lesz ha bill + egér kombóhoz vagy szokva, de bele lehet jönni. Mondjuk ne multiban gyakorold, mert ott kábbé azt sem fogod látni hova kerültél, amikor már le is lőttek.
-
szasanyi
félisten
válasz
És? Attól még 1280x720 felbontásban megy. Arról nem beszélve, hogy a CoD4 MW valami 1024x768 valós felbontással bír (mondjuk ez igazából nem látszik), de egyébként is arra válaszolva írtam, hogy mi lehet a gond a felvetéssel kapcsolatban. Én ezért (is) nem váltok 3-ról 4-re úgy 1 évig, mert nem akarok ugyanabba a hibába esni tehát tényleges felhozatalt és tapasztalatokat akarok, nem csak marketinget.
-
Snoop-y
veterán
válasz
fatallerror #1743 üzenetére
Tavol all tolem, hogy hulyenek neznelek mivel latszik rajtad, hogy jol tajekozott vagy
Ha vegre kaphatoak lesznek a konzolok akkor majd itt is lejjebb csusznak az arak.
Nalunk meg mindig ugy hirdetik ha eloleggel rendeled akkor biztosan kapsz is. Xbox one az eleg huzos arban, PS4-et pedig mindenhol nyomatjak kb a csapbol is az folyik de ugye az nagy elony hogy a Sony Europe az itt tanyazik UK-ban. -
Snoop-y
veterán
válasz
fatallerror #1725 üzenetére
Azert en siman latok UK-ban £50-60 ert PS4 gamekat.
Usa arakkal nem erdemes szamolni sem a konzol sem a jatek araknal mert nagy lesz a csodalkozas. -
Mister_X
nagyúr
válasz
fatallerror #1739 üzenetére
De simán király a multija. Én a Killzone 3-at végig se vittem, de vagy 100 órát belenyomtam a multiba (aztán YLOD).
-
glspeter1
őstag
válasz
Na igen, csakhogy ez egy konferencia volt ami egyenlő az easy +++++ fokozattal.
Biztosan nem hard-on tolták.
A story meg az előző részekben is ütős volt, legalább is számomra. -
Jakesz
addikt
válasz
Nyilván még javítanak rajta, de úgyis a multi érdekli a legtöbb embert.
-
Ps Vita
őstag
válasz
fatallerror #1726 üzenetére
Érzem,hogy óriási lesz ez az Order..
-
válasz
fatallerror #1720 üzenetére
Saját magát szívatja meg,ha "bevonz" egy csomó embert és elfogy az összes PS4...maximum akkor járna jól vele,ha kicsengetné mindenki az előrendelői pénzt és lenne annyi PS is amennyit rendeltek....
-
Def26
félisten
válasz
fatallerror #1688 üzenetére
szarfoskinect. Mondtamén.
-
Kephamos
addikt
válasz
fatallerror #1682 üzenetére
Ne buzgárkodj!
-
gyuromoj
veterán
válasz
fatallerror #1682 üzenetére
csak a felirat holland, a hang angol. este van már, ennyire futotta most.
az ember csak jót akar, de látom felesleges. -
ldave
félisten
válasz
fatallerror #1680 üzenetére
Mindhárom, ne feledjük a Wii U-t se
-
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1653 üzenetére
jaaah -.- igen értem értem,, csak nem láttam a fától az erdőt ..
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fatallerror #1642 üzenetére
Februárban mutatkozott be a PS4 bejelentésekor. Csak akkor még tényleg azt lehetett hinni, hogy techdemo, pedig volt címe, GUI, stb. Ingame-nek néztem már akkor is.
-
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1651 üzenetére
amit linkeltél képet oda van írva
-
gyuromoj
veterán
válasz
fatallerror #1648 üzenetére
Értem, akkor ezer bocs.
Pletykák kellenek, mert különben senki nem fog róla beszélni, gondolom ezzel próbálják a köztudatban tartani a project-eket.(#1651) fatallerror
No para, jobb tisztázni a dolgokat.
Amúgy én csak örülök hogy egyre több PS4 Only játékot jelentenek be. -
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1648 üzenetére
és ha nem mikor? (and if not , when) ? ezt hogyan kell értelmezni mert elég értelmetlen ...
-
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1645 üzenetére
Hát megnéztem, inkább kaland ez , (csak hát capcom ... nem bírja ki hogy ne rakjon horror elemet valamibe...)
-
gyuromoj
veterán
válasz
fatallerror #1642 üzenetére
Hatalmasat dobbant a játékosok szíve, mikor a Capcom előhozakodott a Panta Rhei nevű, következő generációs grafikus motor prezentációjával a PlayStation 4 bejelentésekor.
Képességeit a Deep Down munkacímen futó játékkal demonstrálták, amire akkor még úgy tekintettünk, mint a PS4 legütősebb címére.
Most a Capcom egyik vezetője, Masaru Ijuin és pár további munkatárs egy interjúban azt is megerősítette, hogy a Deep Down nem tech demó, hanem a cég egyik soron következő videojátéka.Amúgy nem tudom mi a gondod a linkemmel... itt csak te szólhatsz hozzá a dolgokhoz?!
-
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1640 üzenetére
a deep down nem éppen horror játék, az általad linkelt oldalon meg ami kép kint van tök másból van . bár ezt gondolom észre vetted,
ami videót idáig fel tettek az erősen kaland játék gyanús, rpg elemekkel .
-
gyuromoj
veterán
válasz
fatallerror #1640 üzenetére
Csak szerintem nem úgy néz ki mint az E3-mon? Vagy csak rossz a kép?
-
Jakesz
addikt
válasz
fatallerror #1626 üzenetére
Csak abban hülyéskedtem, hogy a konzol mellé kérem megjelenéskor
Viszont arra van esély, hogy kap egy rendes PS4 verziót a játék. Ha csak egy szimpla PS3 portolásról lenne szó, már akkor is sokan megvennék. A mostani generáció végén egy ilyen címet nem hagynak veszni, és sokan vannak olyanok, akik nem léptek be ebbe a generációba és a ciklus végén már nem lesznek hajlandók 1-2 játék miatt PS3-at venni. De ez más játékra is vonatkozik, többek közt még a GTA V-re és a Beyond Two Souls-ra. Persze, hogy hallgatnak a nextgen verziókról, hiszen a jelenlegi helyzetben még az a cél, hogy a mostani konzolokra adjanak el minél többet. Ha pedig bejelentenék, hogy a nextgenek megjelenése után jön az átirat, akkor természetesen sokaknak már nem érné meg megvenni erre a rövid ciklusra.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fatallerror #1605 üzenetére
Hát nem is neked ment, mert te tisztában voltál ezzel.
-
Zjunior
veterán
válasz
fatallerror #1594 üzenetére
Hogy-hogy 155k?
+1 game meg joy??
Semmi gamma nem lesz hozzá?? -
Mister_X
nagyúr
válasz
fatallerror #1591 üzenetére
Én elő se rendeltem, mert tudtam, hogy 150k-t nehéz lesz összeszedni. Mondjuk pont ennyit kerestem tavaly szeptember és december között...
-
Zjunior
veterán
válasz
fatallerror #1591 üzenetére
Mint nyúl a hurokban!
Bár drágább mint máshelyen!
-125k /120k helyett.
Csak legyen -
Zjunior
veterán
válasz
fatallerror #1589 üzenetére
Én a legelső napon amint a gameshop küldte a levelet!
Top 10 be tutti benne vagyok
A rendelést illetően. -
trufa12
addikt
válasz
fatallerror #1583 üzenetére
Hát annyi ha nem jut, akkor majd be rendelem tavasszal, az előrendelésem vissza mondom, ha azt mondják előre láthatólag ekkor meg akkor lesz, nem várok hónapokat, mármint többet mint amit most kell várni.
Akkor addig veszek 1 új vga t.Nem én vagyok a sony-ért a sony van értem
-
Snoop-y
veterán
válasz
fatallerror #1586 üzenetére
Te mar elorendelted?
En nem izgulok nekem tuti jut -
zenwalk
senior tag
válasz
fatallerror #1583 üzenetére
Akkor én valamit félreértettem?
-
xenom0rph
őstag
válasz
fatallerror #1560 üzenetére
De akkor is jobb félni, mint megijedni .. Még nem tudom mi lesz alszok rá még egy kettőt
-
Snoop-y
veterán
válasz
Hat azert ps3-on en az 1Tb-al jol elvagyok 2Tb-os HDD-t akartam bele eredetileg de szerintem ez is eleg
-
haddent
addikt
válasz
Arról nem beszélve, hogy ez egy "sima" AMD APU, a fogyasztás kb. a harmada, le lehet hűteni stb... Szerintem nem lesz itt gond, max az, hogy nem tudsz felállni előle
-
Mrdevil
addikt
válasz
fatallerror #1539 üzenetére
Szerintem attól, hogy külön chip végzi, attól még memoriát foglallhat bôven. Sôt.... Mellesleg szerintem is felesleges dolog így elméletben. Aztán majd meglátjuk mit mutat a gyakorlat, jópofa vicces dolog, de max ennyi. ( nekem )
-
bbTamas77
aktív tag
válasz
fatallerror #1533 üzenetére
Szerintem arra a videós cuccra lesz, hogy felveszi az utolsó 15 perc játékmentett.
Ez funkció egyértelműen felesleges.
Aki úgyis nagyon videózni akar, az vesz rá külön felvevőt rá, de erre pocsékolni a ramot.Uncharted-ről szerintem ne is beszéljünk, hogy lesz ebben az évben, hiszen nem rég jelent meg a The Last Of Us.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
fatallerror #1523 üzenetére
Uncharted első évben? Erről van valami infód?
-
bbTamas77
aktív tag
válasz
fatallerror #1501 üzenetére
Én azt nem értem, még is mi a fenének kell ennyi ram, egy konzol operációs rendszernek?
-
Gebriel
veterán
válasz
fatallerror #1515 üzenetére
Nem is értem minek írogatsz Te ide akkor??
Ha én utálok valamit azt elkerülöm nem, hogy még azt használjam.
Képek elég komolyak..
-
Kephamos
addikt
válasz
fatallerror #1527 üzenetére
Így hívták, de az utóbbi 1 évben lett felkapott duma. Ráadásul a süket fajtából.
-
Kephamos
addikt
válasz
Úúú. Ezt valami magasan képzett szabadnapos bőcsész találhatta ki, hogy így hívjuk mostantól az új játéksorozatokat.
Mrdevil: Tehát te is csak itt vagánykodtál vele.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Hoppá, ezt is megtudtuk, köszönjük.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Persze az egyértelmű, hogy legyen egy játékban választási lehetőség a nyelvek/feliratok között, ezt nem is értem, hogy nincs az AC-ban, fura. És valóban "talán" egyre fontosabb lesz érteni pontosan egy játék szövegét, legalábbis remélem, mert ez azt jelentené, hogy sokkal többet foglalkoznak egy játékkal. De ez majd elválik, merre fejlődik ez a dolog, reméljük nagyon jó irányba.
Viszont ez az Order nagyon ígéretesnek tűnik, remélem lesz ebből egy jó kis IP.
gyuromoj: Egy új Next Gen GOW? Áááá dehogy nem kell az senkinek.
Csak látnám már......Kephamos: Egy új IP = új CÍM, pontosan én sem tudom mit jelent szó szerint ez a rövidítés, majd jönnek megmondják.
-
gyuromoj
veterán
válasz
fatallerror #1517 üzenetére
Egy új God Of War nem érdekelne senkit rajtam kívül?
-
Kephamos
addikt
válasz
Nekem EZ tetszik eddig a legjobban, csak tudnám honnan szereztek igazi sárkányt. ^^
-
haddent
addikt
válasz
fatallerror #1499 üzenetére
Éppen ezt akartam mondani. Akkor majd rendelünk USA/UK, de azért a "fordításnak" nevezett szemétért nem adok ki annyi pénzt, mint amennyi egy játék
#1508 MasterMark nem is úgy értettem. De a legtöbb esetben amit "magyar lokalizációnak" hívnak az nevetséges és az egész játék színvonalát teljesen elrontja. (Szinkronos filmek közt is van élvezhetetlen és a nagy többség sokkal élvezetesebb eredeti hanggal. Nem a "magyarsággal" van gondom, hanem az eredetiséggel.) És az meg kb. külön felháborító, hogy az angolt kiveszik teljesen..
#1506 Snoop-y az UK -ban vásároltak gondolom EU -ban használhatóak multizni, vagy tévedek?
-
Snoop-y
veterán
válasz
fatallerror #1499 üzenetére
Azert csak ovatosan mert bar region free nem mindegy hogy Pal vagy NTSC !
Bar ha a tv-d HD kepes ez nem lesz gond.
Illetve egyes jatekoknal csak adott regioban tudod hasznalni a multiplayer opciokat! -
keIdor
titán
válasz
fatallerror #1497 üzenetére
AC3-nál én nem tudtam. Illetve azt hiszem volt még lengyel meg cseh, de angol és német nyelvtudásom van még a magyaron kívül, szlávval sajnos nem sokra megyek...
-
bolha23
aktív tag
válasz
fatallerror #1497 üzenetére
A Fifa-nál speciel lehet nyelvet választani.
-
Gebriel
veterán
válasz
fatallerror #1490 üzenetére
Én is reagálok rá még utoljára..
Senki nem mondta, hogy nem értem meg az angolt.De ahogy MesterMark is írta kényelmesebb a játék úgy.. meg még egyszer. Szlovák, cseh meg mit tudom én milyen nyelvre le tudják fordítani akkor már illene magyarul is.. MS azért ezen élen jár majdnem minden saját játékában van lokalizáció.
Tehát nem arról van szó, hogy valaki érti az angolt hanem arról, hogy semmiből nem tartana megcsinálni. Sőt szerintem az eladásokat is növelné.. többen értik a történetet többen veszik meg. Tudod van még olyan korosztály (4< ) aki még nem tanul nyelvet.
Végezetül én szeretem a magyar nyelvet, sokkal jobban kifejez mint az angol. -
fatallerror
addikt
válasz
fatallerror #1489 üzenetére
lejárt a szekesztésem, bocsi h még hozzáteszek 1 kicsit
azt még hozzáteszem h én elég különc egyesek szerint sznob vagyok h én mindent első kézből akarok tudni meg h fontos a dalszöveg meg h eredetiben nézem a filmeket felirat nélkül (már ami angol nyelvű). szóval nem kell velem foglalkozni mert ez nem az átlagos gondolkodás
kicsit kattant vagyok :Đ
de például annyira vártam már a sony e3-as konferenciáját h nagyon pörögtem és kinem bírtam volna várni míg megírják a magyar lapok (képes voltam éjjel élőben nézni mindegyik konferenciát hát ennyire kattant vagyok
). és ilyenkor is jól jött h tudok angolul
bármilyen koncert van itt és kér vmit a banda mindig besülünk mert fogalma sincs a magyar közönségnek h mit kéne csinálni... tök gáz h ennyire nem tudunk angolul meg csomóan nem kapják meg a diplomájukat mert nem beszélnek 1 nyelvet sem...
nyugaton tök más 1 koncert, mindent ért a közönség. legalább bécsig mindig elmegyek ha tehetem (főleg mert a nagy kedvenceim nem is igazán jönnek budapestre)
ja és bocsi ezért a rengeteg offért, nem szólok többet hozzá ígérem
aki szidni akar szidhat privátban xD
-
MasterMark
titán
válasz
fatallerror #1475 üzenetére
Angolul is megértem a játékok nagy részét, de hidd el magyar felirattal sokkal kényelmesebb a játék.
-
Gebriel
veterán
válasz
fatallerror #1475 üzenetére
"iskolában németet v angolt mindenki tanul (az más kérdés h beszéli is e ezeket) ezeken a nyelveken meg elérhetőek a játékok szóval felesleges..."
Ja most lehet error, de az én korosztályom még oroszt tanult.
Lehet ezt csűrni, csavarni Mo. jó lenne, ha magyar nyelvű játékok jelenének meg ha már a környező országokban ezt megoldják. Pont!
Xbox360 megjelent Crakdown a nagyon jó példa arra, hogy remek szinkronokat tudunk csinálni..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest