- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
Xirtam #42175 üzenetére
A PS4-es változat minimálisan de élesebb lesz a textura? XB1-en pedig kevésbé lesz élesebb a textura...Ezeket már eddig is tudtuk,hogy minden játék jobban néz ki PS4-en vagy éppen jobban fut vagy magasabb felbontáson mennek vagy 60Fps-el...
(#42177) Neoteric PS4 1080P@30 XB1 900P@30
-
haddent
addikt
válasz
Xirtam #40162 üzenetére
Jó én nem fogok veled erről vitatkozni, biztosan igazad van, hiszen Ti vagytok lassan már az utolsó és egyetlen hivatalos Sony -val kapcsolatban álló üzlet. Ezért formálisan biztosan úgy zajlik, ahogy mondtad. Ennek ellenére nekem februárban vagy mikor voltam ott, előhozott egy új PS4 -et és adta volna oda, ráadásul az Angliából behozott gépemért, ha kaptam volna számlát amikor vettem de ez most irreleváns.
Mi a jó ég az, hogy xbox tréninges doksi? Gondolod, ott majd azt írják, hogy ugyanolyan ne adj isten még jobb is a másik?
De szerintem pontosan ugyanolyanok, mindkettő gigabites, specifikációra ugyanaz. Más a gyártó/beszállító az lehet, de mivel azonos speci ezért azt tudnia kell mindkettőnek ami rá van írva. Ha nem így lenne akkor azért az már 1 év alatt kibukott volna.
Ez olyan mint a PC -sek is "csak a 'zintel hálókártya fasssszaaaahhh! De hogy miért azt már egyik se tudná megmondani. Legfőkébb támogatottságban nyilván, de mivel itt saját driverekről beszélünk oly mindegy, ha rendesen meg van írva.. Ja meg az új SKU -t is beleértetted egyáltalán ebbe, az erősebb wifist?gyuribácsi88 jogos, elnézést!
-
Madwe
nagyúr
válasz
Xirtam #38571 üzenetére
De mi az hogy magyar psn termékeket? a ps4 bármilyen reget elfogad és lejátszik. Ha magyar lemezt vesz és akar dlc-t, ahoz hu reg kell, de ezt hangoztatjuk is
Viszont a digit vásárlásnál hót mindegy... nem értem, mi változott, miben lenne szűkítés? fura, mert kb pont ma írtad boxnál, h egyik legjobb funkciója, h könnyű az országváltás, itt meg jössz ezzel. Lehet tudsz valamit, de ennyiből én pl nem értem mi változott, miért kéne hu reg csakis? Ugyanannyira jogtiszta az usa reg mint boxon (semennyire...)
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Xirtam #38299 üzenetére
Nem vagyok dc fan tevedsz. Sot meg sincs a jatek. En csak megneztem 2 videot amibe ossze hasonlitjak grafikailag a fh2 stb-vel, es en azt latom hogy fenyevekkel szebb az osszesnel. Az fh2 szebb? Mintha a need for speed 3 (1998) jatek lenne a dc kepest.Nezd mar meg az autokat a forgalomba, mert vmi vicc milyen kidolgozatlan pl a busz. Nemis ertem hogy mondhat vki ekkora b9szmeseget. De hadjuk.
-
válasz
Xirtam #38285 üzenetére
Csináltál egy videót a DC-ről, még asszem hivatalos megjelenés előtt egy nappal. Megnéztem a videót amiben a legelső versenyt csináltad és mondtad a videóban hogy fékezel de a kocsi nem lassít szinte semmit. Mondom te jó isten, milyen játék lesz ez
Másnap hozta a futár a játékot, félve indítom, majd elkezdtem ugyan azt a versenyt amit felvettél, és érdekes módon nyomtam a féket és nekem megállt az autó.
Hiába játszol aktívan mind a két játékkal, hogyha elfogult vagy az egyik irányába, nem is kicsit. De ezt bárki levágja 1-2 videódból.
A DC-t meg maximum egy PGR-hez lehetne hasonlítani, ha lenne az új konzolra.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Xirtam #38285 üzenetére
ELhiszem amit mondasz, meg nagyjából párttatlannak is tartalak, meg rendben van hogy találtál egy szempontot amiben "szebb" a fh2, no de azért leigénytelenezni a DC autóit, mert photo módban teljesen bezoomolva nincs ott a csavar vagy nem tudom mit hiányolsz, kicsit túlzás sztem
mondjuk úgy, hogy a horizon 2ben bődületesen részletes, vagy a dcben kevésbé az, na de hogy igénytelen
?
-
haddent
addikt
válasz
Xirtam #38279 üzenetére
Nyilván
"Fizikáról" (vagy minek nevezzem az ilyen keverékeknél) érdekes módon egy szó sem esett. Grafikailag ne akard már se magadnak se másnak bemesélni, hogy jobb az FH2. Nagyobb, komplexebb, szabadabb játék és sokaknak sokkal jobban be fog jönni. Ennyi igaz rá, a többi az konkrétan hazugság szvsz.
gyuribácsi88 pontosan.
Dehát mi véresszájú ps4 fanok vagyunkja boccs a gta v multiplatform mégis jobb -
stilo18
addikt
-
-
Jakesz
addikt
válasz
Xirtam #32487 üzenetére
De szerény meglátásom szerint itt csak a bolton múlik az, hogy elengedi-e azt a 3000 Ft-ot vagy sem
Mivelhogy az eredeti 18 ezres ár, ami kint szerepelt az első napokban, az nem a Take Two árazása volt, hanem csak a ti spekulációtok, hogy várhatóan ennyibe fog kerülni.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Xirtam #32369 üzenetére
butaság, mert 1 órája tolom és nekem csak a szöveget írta ki szaggatás vagy megállás nélkül.
Lehet, hogy nálad máshogy hat ha nincs szerver kapcsolat. Egyébként a játék maga egy két helyen tényleg szép, de alapjában véve inkább egy erős közepes ennyi idő után.
Szlobig: ja akkor értem.
Bárcsak lenne rá lehetőségem, hogy amikor meghozza a futár már neki is állhatnék tolni, de dúgozni is kell sajna..
-
mfranky
őstag
válasz
Xirtam #32252 üzenetére
Mit csúsztattak, én most ezt nem értem... se a facebookos posztot sem...
Tegnap éjjel preload volt, le is szedte szépen, hajnal 1-től játszottam vele...ps plus edition verzió (12K) ...
Mit halasztottak akkor el?
Még a végén tényleg az lesz a különbség a bolti 18K-s és a PsPlus 12K-s verzió között, hogy az egyikkel lehet játszani, a másikkal nem... -
Peat;)
veterán
válasz
Xirtam #31711 üzenetére
Szépen kikupálódott a játék, de én látok nem tetsző dolgokat. Ez meg simán a textúra, de ez minden, tényleg minden mostani konzolos játékra jellemző. Az effekteket nagyon bírják, itt is a fényeffektek, a víz, minden első osztályú. De ha ezektől eltekintünk és megnézzük az aszfaltot, megnézünk egy nem metálfényes autót, akkor ez a rész úgy néz ki amit már sok éve is lehetett látni. Nem tudom mi okozza ezt a gondot, ettől függetlenül pláne menet közben inkább az effektek számítanak, nekem mint egykori forzásnak eléggé tetszik, nem túl arcade szerencsére.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Xirtam #31547 üzenetére
Azta, ez azért nem gyengén odaver látványban... de a fizikára kíváncsi leszek, ott fog kiemelkedni - vagy bukni. A Motorstorm is ezektől a fejlesztőktől van, azt imádom (és várom az új részt!), remélem ez sem ad az ottani színvonal alá.
Forzához meg tök hülyeség összehasonlítani, ez más liga.
-
-
Gijon
senior tag
válasz
Xirtam #27810 üzenetére
Előző gen.-re is voltak elenyésző számban 1080p játékok.., akkor sírtak a programozók, hogy kevés a mem. Most megkapták+ elméletileg könnyebb fejleszteni stb...Sztm. altatnak, és lesz ez még jobb is mindkét platformon...., nem fogják az elején ellőni az összes puskaport..., vannak itt gazdasági érdekek is a háttérben bőven.
-
Tegla80
addikt
válasz
Xirtam #27805 üzenetére
Ertem En,h van egy marek xone amit el kene adni.....
Hidd el olvasgatom az ide illo infokat(Abu irasait is,linkeltem mar nem egyszer ide is)....,de akarhogy is csavarjuk a dolgokat eme generacio favoritja a ps4.
(Ezt az ido fogja igazolni persze,nameg a gammak amik szepen sorban erkeznek majd a kovi honapokban.... ) -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Xirtam #27805 üzenetére
én nem akartam elkezdeni semmit, de ha már ember kiad 130k-t egy konzolra meg 3 játékra 60k-t amibőpl egész gamer PC-t lehetne építeni akkor én legalább is elvárom ha nem is ultrán de legalább 1080p-ben fusson high graf mellett, oké nincs kész, de 1 év azért elégnek kéne legyen neki hogy valamit hozzanak ki belőle, ráadásul szerintem egyiknél se használja ki az egész erőforrást a játék, hogy maradjon későbbre is valami, legalább is gondolom én na én befejeztem, bántani senkit nem akarok de én inkább azt veszem ami jobb
amúgy igen, olvastam én is abu legutóbbi írását, tudom mi a szitu nagyjából, 1 a lényeg hogy most jobb a ps4 és ugyan annyiba kerül, de csupán maga a 2 hardver között is van különbség
Gergosz2: Szerintem látványos, abból kiindulva hogy most a fifa 1080p-ben megy, el voltam ájulva milyen jól néz ki 1m-ről egy 42"-os TV-n, tavaly volt boxom, mondjuk 3-szor is és 3 szor eladtam de ez lényegtelen
akkor 32"-os tv-n nyomtam és undorító volt 1080i-ben a fifa
-
Gabor343
tag
-
Gabor343
tag
válasz
Xirtam #27359 üzenetére
Akkor miért csak a fehér gép lett drágább és a fekete destinys maradt 141k?
Nem hiszem, hogy drágább lenne gyártani a fehér műanyag miatt....
(Jah várj tudom, rájött a sony hogy mekkora az érdeklődés a fehér színért és drágábban is simán megvenné a nép, így kicsit feltolták az árat...)Amúgy aki 141k-ért rendelte elő a gépet pár napja, annak is 147k-t kell majd fizetni?
-
haddent
addikt
válasz
Xirtam #27140 üzenetére
Na most miért beszélsz "róluk", miért nem "magatokról"? Csak nem...? Vagy csak tiltja a fórum
Érdekes... tényleg nem az a meglepő, hogy a KV -nek lesz, hanem hogy senki másnak (hivatalosan..). Azért van még 1-2 nívós hely, bár lehet, hogy ők nem partnerek akkor.Házról meg nem is gondolkodtam eredetiben, csak a 2m -rel odébb gyártott kínaiban
Csak jó lenne ha már lenne, nem egy nagyon bonyolult forma...
-
sittes79
addikt
válasz
Xirtam #26544 üzenetére
Ok, Én ezt mind értem, nem is ezzel van a baj, de ha mélyebben belemennénk, akkor az valahol egy fogyasztói megtévesztés, hogy olyan termékre vesznek fel rendelést, amire maguk sem tudják, hogy kapnak e egyáltalán vagy ha tudnak bármit, akkor ne azt írják státuszba, hogy bizonytalan hanem, hogy 1-5 hét például vagy vegyék le a honlapról. off vége sry.
-
ndave92
aktív tag
válasz
Xirtam #17764 üzenetére
Tegnap este toltam 2 órát, most 23%-nál járok. Eddig inkább csak ökörködtem benne, de az elég fun.
Próbáltam nem hasonlítani, de olyan, mint a Prototype, csak itt könnyebben meghalsz és töltened kell a "manádat". Tudom, h az első inFamous két héttel korábban jelent meg, mint a Prototype, de azzal nem játszottam egyelőre, csak a Prototype-pal. Szóval nem rossz. Tetszik, h vannak fejlesztések benne, talent formájában. Egyelőre én a sötét oldalon vagyok, mert az a neonos szarság tök buzis.
Értékelés? 7,5/10, de nagyon max. 8/10. Amíg nem jön vmi "nagyágyú", addig el van vele az ember.
-
whYz
őstag
válasz
Xirtam #14989 üzenetére
Ezt honnan veszed? Nekem a videobol ugy tunik, hogy rendesen mukodik. Latszik, hogy koroz vele az elejen, illetve a magasabb helyrol lenez es a lepcso aljarol felnez, nincs vele semmi gond. Persze nem hasznaltam meg ilyet, ugyhogy lehet nekem elsore nem esik le a dolog.
Edit: Mennyivel egyszerubb lenne ha engedelyeznek a jatekokban az egeret/billt es kulon szerverek lennenek kontrollereseknek, igy nem kellene megkuzdeniuk az ilyen osszeganyolt egeresekkel akik siman legyaknak mindenkit.
-
haddent
addikt
válasz
Xirtam #14152 üzenetére
ONE -hoz nem volt még szerencsém testközelből de a többiek elmondásá is ugyanaz mint a tied, szóval biztos úgy van.. ezt nem is vitattam. Csak nem értem miért mindig más platformot kapsz fel. (Főként, hogy neked teljesen mindegy, hogy melyiket veszik meg nálatok gondolom.) Mindegy, tényleg nem sértésnek szántam, csak észrevétel.
Még az előző hsz. -edhez a "kikészült vásárlóhoz" annyit, hogy nem mindenki kőgazdag lett, hanem elérhető áron adták a konzolt, és jó előre tudni lehetett. Szerintem akinek szóbajöhet egyáltalán ilyen luxuscikk megvásárlása, az fél év alatt fekete diákmelóval is összeszedi rá a pénzt, ha nagyon akarja. A fenyegetésről meg csak annyit, hogy nem a boltosok hibája volt természetesen, de ők ígérgettek fűtfát összevissza. Az egy dolog, hogy nekik is a Sony ezt ígérte, de a vásárló nem fog felmászni a ranglétra tetejére, a legközelebbi kapocs "lábát töri el". Szvsz. a vásárlóknak igazuk volt (bár túlpörögtek picit), a Sony hülye és szemét volt bizonyos értelemben, de a boltosok sem kisangyalok azért. (Leszögezném, hogy szerencsére kimaradtam az egészből és jó messziről szemléltem az utolsó 1 hónapot)
-
haddent
addikt
válasz
Xirtam #14132 üzenetére
Ha már itt tartunk akkor nem egálban, mert PC -re úgyis mindenki csak azt veszi meg, amit szigorúan multiplayerrel tol hosszú hónapokig. Többire ott a virágbolt.
Egyébként no offenz, de továbbra sem értem (és szerintem még sokan mások itt), hogy milyen átalakuláson estél át. Nyáron meg amikor kimentél a sajtóval tesztelni akkor PS4 volt a mindenható, aztán jött az XO (meg ugye azt is vettél) és most még a PC is mellé. Ennyire csapongó hogy lehet valaki mindössze 6 hónap leforgása alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest