- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
-
delibab
senior tag
válasz
SzlobiG #48086 üzenetére
Persze, hogy jó!
Nekem csak kb fél órám van benne, de kb 1 hete be se kapcsoltam a gépet így nem meglepő... nekem is nagyon tetszik mivel nincs sok időm nem is bánom, hogy nem egy kőkemény szimulátor de nem is árkád! A grafika meg szuper!Csak sokan lehurrogták és ódákat zengtek a project carsról! (bár még nem temetném azt se)
-
nubyy
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SzlobiG #47479 üzenetére
Ezt nézd meg. Elég jól magyaráz a csávó
Megjegyzem, ez az a pálya, ahol mindig meghalok, azaz már az elején hullok mint a légy, de érzem, hogy egyre jobban megy. Viszont ezt valaki megmondhatná, hogy kell kivitelezni. Ez lenne a charge attack (R2 hosszan)? Még sosem próbáltam, de lehet ki kellene
-
LeventeV
senior tag
válasz
SzlobiG #47459 üzenetére
Par tipp a jatekhoz, ami nekem segitett:
1. Jard be a teruletet, keress roviditeseket. Ha erzed, hogy kozeledsz a bosshoz akkor inkabb fordulj vissza, nezd meg a tobbi elagazast is. Ha egy ajtonal azt irja, hogy Can be opened from the other side, akkor az nagy valoszinuseggel shortcut. Meg kell talalni a masik veget hogy ki tudd nyitni. Igy ha meghalsz akkor mehetsz a roviditesen es igy kikerulod az ellenfelek akar 80%-at is.
2. Jatszd online. Ha igy teszel, akkor elolvashatod azokat az apro uzeneteket amiket a tobbi jatekos szor szet a palyan. Ezekben felhivjak a figyelmed ha valamilyen kincs van a kozelben, vagy az ellenfelek torbe akarnak csalni, vagy hogy milyen tamadasok hatasosak. Pl. ha irjak hogy Fire is effective akkor erdemes lecserelni a pisztolyt egy faklyara es felgyujtani a rohadekokat.
3. Ha nagyon nem megy egy boss, akkor probald meg co-opban.
En is jatszottam a Diabloval, es az tenyleg millioszor konnyebb volt. Azonban a Bloodborn sem szivat eppen annyira a halallal. Velem pont ma esett meg, hogy meghaltam vagy 3szor az egyik bossnal, de mindig sikerult visszaszereznem a blood echokat ket halal kozott, es a vegere maradtam 30 ezer egyseggel, igy nem ment karba az a jatek sem ami halallal vegzodott. Legalabb igy leptem egybol 4 szintet.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
SzlobiG #47457 üzenetére
Akkor valószínűleg nem.
Egyébként gondolom, csak elmondja, hogy mik a kombók, nem ?Én is szemezgetek vele, nem rég jöttem rá, hogy a Fantasyk is vonzanak. Eddig úgy voltam velük, hogy hülyeség, nem nekem valók, aztán kiderült a Diablo kapcsán, hogy de mégis élvezem őket.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
SzlobiG #47267 üzenetére
Gondolom bíznak benne, hogy FfXV demó miatt így is megveszik. Csak egy kicsit mókás, hogy a Witcher 3 17000re van beárazva, ami egy bolhafasznyit nagyobb fejlesztés.
Bár a legnagyobb problémám az, hogy hónapok múlva, akcióban is 10 körül lesz, ami még így is túl sok (tudom, privát probléma, de mivel finoman sincs sok jrpg ebben a generációban, csak jó lenne bezsebelni).
Ha már az egyébként szintén pénzéhes Capcom is 7000ert adta Resi hd remastert, akkpr nem értem, a szkver miért adja premier aaa deluxe kutyafasza áron (értem én, hogy a demó miatt ráaggathatták a bundle jelzőt, de azért remélem ők is érzik, hogy ez nem ugyanaz a kategória, mint amikor ps2n a Dragon Quest mellé odacsomagolták a Final XII demót).
-
-
-
Prof01
veterán
válasz
SzlobiG #36940 üzenetére
Ja, hát oké. A kettőt ne hasonlítsuk már össze!
Próbáltam még ilyen sz@rokat, kb. 100 óra alatt szétmállott mindegyik. A kontrolfreek-emet már 1000+ órája használom és még csak most kezdett látszani rajta a kopás. A legjobb benne a pontosabb célzás, a megnövelt magasság miatt. Igaz én 3K-ért vettem, de annyit bőven megért!
-
-
válasz
SzlobiG #36404 üzenetére
Én is vettem olyat, de számomra az a valami, a használhatatlan kategória, egyáltalán nem tetszik, sőt. De hát nem vagyunk egyformák, nekem ez ami most rajta van azért tetszik mert mélyedés van a közepén és sokkal jobban belemélyed az ujjam, és nem csúszkál rajta, plusz a széle is ilyen recés mint a ráspoly.
-
krx21
nagyúr
válasz
SzlobiG #36389 üzenetére
Néztem videókat vs X1-el, és alapvetően mintha a ps4 swappelési gondok miatt akadna, a X1 pedig lőerő miatt... Érdekes, de akkor már ez a jobb helyzet szerintem, mert talán ezt könnyebb javítani, bár ki tudja... Megfigyelhető, hogy egy akadós kereszteződéseknél, ha visszafordulunk, már nincs meg a kellemetlen jelenség...
-
cyberkind
félisten
-
N@idia
őstag
válasz
SzlobiG #36301 üzenetére
Szerintem annyit nem gyorsít rajta,hogy ez az "akadás" ne lenne meg.. A Frame rate gondokat a játék fejlesztőinek kéne orvosolni ahogy az AC unity esetében is ami botrányos a GTA-hoz képest... A Pc-t pedig ne soroljuk a konzolhoz,mert teljesen másképpen működik ott az SSD a lapozófájlt ki teheted HDD-re(amit általában meg is tesz az ember) konzolnál nincs ilyen!
-
N@idia
őstag
válasz
SzlobiG #36294 üzenetére
Az SSD a töltési időt csökkenti le! Az FPS ingadozást azt nem tudod befolyásolni,ha csak a játék fejlesztői nem javíthatnak rajta vmit amit udpadte-ként frissítenek később. Egyébként videókon néztem frame rate tesztet van ahol 18-ra is beesik és mintha XONE jobban futna...
Nem akarok videót linkelni se vitát szítani ez csak megjegyzés volt...
-
cyberkind
félisten
válasz
SzlobiG #36023 üzenetére
Nem tudom, nekem a textúra mennyiségen kívül ugyanaz, max annyit hogy a Ps-es kép mosottabb.
A ddr5-ös ramokat tele lehet pakolni textúrával, abból könnyű tölteni, míg ez nem megy a ddr3-ból, kár hogy mármost ez van, de várható volt, reméljük a dx12 valamit majd ad a dolgokhoz. -
Tegla80
addikt
válasz
SzlobiG #34784 üzenetére
De azert majd ezeket Te is lekapod ugye??!!!
Idezek.....
Hi everyone. Before we get into the details on November’s new PS Plus games, we understand many of you are waiting for DRIVECLUB PS Plus Edition to be added to the Instant Game Collection, and we apologise that the game is not yet ready to launch. We want you to know that we’re committed to providing DRIVECLUB PS Plus Edition to members when it’s ready, and the team at Evolution Studios is working hard to make it a reality.In the meantime, we want to make sure you still have some amazing free games to play throughout the holidays. As you may already have read, in the month of November we’ll have The Binding of Isaac: Rebirth and Steamworld Dig on PS4, Frozen Synapse Prime and Luftrausers on PS3, and The Hungry Horde and Escape Plan on PS Vita.
Beyond that, in December we’re adding Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition and Secret Ponchos to PS4′s IGC line up. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition is the first AAA Blu-ray title to join the Instant Game Collection for PS4, and we think you’re going to love it. Then in January, we’re adding inFAMOUS First Light and The Swapper for PS4. We will still add DRIVECLUB to the PS Plus line up when it becomes available.
Hivatalos forras: "AAA cimek a Plus-ban"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest