- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
marilllyo #124694 üzenetére
Ennyire rossz a helyzet még a Pro-nál is? A Boost Mode sem segít rajta? Vagy amelyiknél van pro patch?
Azért kicsit elkenődtem ennek a hallatán, pedig lassan megrendelés előtt vagyok, mondjuk nekem FullHD monitorra lesz kötve mert a TV foglalt állandóan, ott meg az input lag mérföldekkel kevesebb (direkt néztem klónozva PC-ről, még game mode-ban is látszik mennyivel lassabb a TV). -
vg
addikt
válasz
marilllyo #124691 üzenetére
Én még xb1-en toltam ki a shadow of m-t, bár a játék remek és meg lehet szokni, de akkor is borzasztó volt az irányítás ami véleményem szerint a 30fps miatt volt. Pc-n is megvettem, valami 4euro-ért és fix 60fps-el xbox 360 kontrollerrel teljesen más élmény volt. Jobban reagált, jobb volt az egész. Annyira nem szeretek pc-n játszani, én szeretem a ps4 pro-m, de ha nem tudják megcsinálni a játékokat 60fps-re, akkor nem veszem meg a játékot főleg nem 32e-ért meg ilyen elmebeteg árakért...
-
válasz
marilllyo #124510 üzenetére
Full amatőr vagyok. Azt sem tudom milyen játékmódok vannak, mi merre stb.
A multi egyenlőre nem is érdekel. Teljesen jó a gép elleni coop. Meg nem úgy vettem hogy akkor most ezt tolom meg rangok meg unlockok. Ennyiért megérte. Jött egy haver hogy próbáljuk ki,és kipróbáltuk és jól elvoltunk. -
A`rpi
addikt
válasz
marilllyo #124302 üzenetére
Egyébként második nekifutásra biztosan könnyebben menne...
Aki esetleg nem tudja miről van szó: [link], nekem feladta a leckét ennek a játéknak a challenge módja.
(#124311) Adam_Shepard
Ha kellenek tippek, egy két okosságot le tudok írni. De magában a fentebbi videóban is használok trükköket, általánosságban véve annyit tudok elöljáróban mondani, ez egy fedezékes harcrendszerű játék, és ugye az idő lassítással kell még jól bánni. Ha ezeket nem tudod megfelelően alkalmazni nagyon nehéz dolgod lesz. -
-
tothl
addikt
válasz
marilllyo #123513 üzenetére
Én egy időben a kijelzőpaneleket sasoltam, és ott törvényszerű volt azért, hogy amiben jobb panel van, az a drágábbik, és akkor már jobb elektronika is dolgozott bennük. Mindenesetre 2013 -ban vettem az 55F6640 -et, mert a 8000 -es szériára nem volt pénzem, bár szemmel láthatóan jobb volt. Mondjuk ezzel is elvagyok még most is. A játékhoz kell a game mode, ami egy picit butítja a képfeldolgozást de abszolút vállalható.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #123437 üzenetére
Én ez a játék miatt építettem újra pécét. Katasztrofális állapotban jelent meg. Hónapokig ment a csodavárás meg a hülyítés. Minden héten jött hozzá peccs, ami semmit nem javított rajta. Aztán lenyomtam pécén a létező legjobb minőségben, és akkorra tették úgy-ahogy rendbe,
Nem, ez konzolos berkekben sincs rendben. Nagyon nincs. Mai állapotában már lehet, hogy vállalható. Bár már kevéssé érint a dolog, de ha ezt még egyszer előadják valami hasonlóan fontos és értékes címnél, rájuk gyújtom a székházat. -
gamegod
senior tag
válasz
marilllyo #123397 üzenetére
InFamoust én kipörgettem, hosszú volt számomra de megérte a végére
persze bad karmával sikerült
na akkor futottam pár kört a PES 18 demojával.
Gyerekek, nálam ez magasra rakta a lécet. 3 meccset nyomtam, de mind a 3 tök más volt. a Fifa demot megvárom de nálam eddig lehet hogy a Pes lesz a befutó, tavaly számomra gagyi volt, de idénre nagyon sokat fejlődött. A fizika baromi jó, grafika is rendben van, a kapusok nagyon sokat fejlődtek végre tudnak védeni, nem össze vissza vetődnek.. Érdemes adni neki egy esélyt szerintem, évek óta fifás vagyok de ez most tetszett. -
birorichard
őstag
válasz
marilllyo #122779 üzenetére
Próbáltam a BF1-t, dettó ugyanez volt az érzésem, arénaszerűbbek a mapok vagy nem tudom, de kb mindenki mindig egy-két helyen öli egymást.
(#122782) eisento: nem tudom sajnos, de én is gondolkozok rajta, h gari után veszek egy másik fedőlapot a gépre, vágok rá egy lyukat, belső oldalára egy méretben passzoló, jóféle néma noctua hűtő, külsejére megy rá egy kis rács, gépből régi ventit ki, "új" fedlapot a gépre, és kész, bármikor visszaalakítható. Az majd kiderül, hogy ennek mik lesznek a technikai buktatói, mindenesetre szerintem megoldható.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
marilllyo #122646 üzenetére
Mindkettő az ijesztgetős horror kategóriában indul. Az hogy technikailag ez hogy van megvalositva , FPS ,vagy más , szerintem nem számít.
Azért a RE-be is van klisé , nyilván ezeket nem lehet kikerülni...meg már számítunk is rá
De ettől függetlenül szerintem a Resi köröket ver rá. -
törölt tag
válasz
marilllyo #122646 üzenetére
Until Dawnban az a jó, hogy csinálhatsz mást, mint a sablon horrorokban. Hallod a hangot, de nem mész oda mint az idióták a filmekben. Meg ha akarod kinyírhatsz mindenkit, vagy megmenthetsz mindenkit. Szóval azért több mint egy tini horror.
Én inkább a Quantic Dream és a Telltale interaktív filmjeihez hasonlítanám, előbbitől bőven elmarad, utóbbi néhány játékával azért párban van.
Amúgy örülök hogy Plusban odadobták, mert engem sem nyűgözött le azért. Jó, hogy nem költöttem rá több ezer forintot.
(#122647) Bogyi007: Nem jó a link.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #122446 üzenetére
Itt is csak azért van kevesebb, mert nem triviális a gépelés/mobilapp használata. Nade ha a féleszű megtalálja, akkor itt is ezt nyomja. Ezvan. Sok hónap után tegnap belenéztem a bf4-be itt ps4-en. Bementem valami fakezű banda saját szarjára. Kicsit megdádáztam őket, erre kibasztak.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #122443 üzenetére
Viszonylag korlátozott a kommunikáció, szal lehet, hogy egyszerűen ő csak így gratulál!
Egy kis 5.0 beta3 update: valamit változott a hangeszköz kezelés, mert a korábban használt filléres usb-s eszköz hangja szörnyű zizegős recsegőssé vált. Bedugtam helyette az asus xonaromat, az meg hibátlan.
-
válasz
marilllyo #122165 üzenetére
Csak azért furcsállom, mert Slim-mel nem emlékszem, hogy csinálta volna, de Pro-val meg egyből feltűnt a dolog. Igazából együtt lehet élni vele, mert amúgy nem megy el a kép (olvastam olyanról is, hogy volt akinek pár percenként váltott át fekete képernyőre pillanatokig) meg megy fullosan, de azért kicsit zavaró, hogy figyelni kell rá, hogy elsőnek a TV legyen bekapcsolva, és úgy, hogy lehetőleg ne váltsak át semmi másra.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
marilllyo #121248 üzenetére
Haaat most erre mit mondjak?
Mondhatnám a Diablot is , hogy ott is ez van , vagy volt...Annyira nem vagyok már vele kapcsolatban képbe...
Vagy épp mobil jatekok közül a kemény IAP játékot a Crash Royalt. Ott kemény pénzeket lehet "belefektetni" a játékba , a paklidat fejleszted és jön egy update ahol nerfelik a lapjaid közül párat mert túl OC volt. Húzhatod le a kukába az egészet...Ott azért durva pénzek mennek ...
Szóval ilyen ez a popszakmaNem tudom mennyi időt töltök még a Divisionnel , de addig biztos játszom/játszunk cimbivel míg élvezzük a coop es a folyamatos kommunikáció adottságokat.
-
dvd24
senior tag
válasz
marilllyo #121248 üzenetére
ha jól számolom, most jövő héten jön az újabb (talán negyedik?) "nullázás" amikor kb kezdhetsz elölről mindent
, nem lenne ezzel baj, ha mindig járna mellé egy nagyobb mennyiségű új kontent, de az nem jár... pedig egy örök klasszis is lehetett volna ez a játék mondjuk egy olyan kaliberű fejlesztő stúdió kezében mint a Blizzard
-
Scholes9
nagyúr
-
Csabee86
senior tag
válasz
marilllyo #120783 üzenetére
Köszi a választ, azonban nem erre gondoltam. Arra gondoltam, hogy odaadhatom 5 munkatársamnak is a profilt, ők belépnek úgy, hogy másodlagosra állítják a profilom és tudják használni a játékaimat a saját profilukon? (az enyémet csak arra használnák, hogy belépnek, elindítják a letöltést és aztán átjelentkeznek a sajátjukba)
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
marilllyo #120666 üzenetére
Nincs kiírva az akció!!!!!
Be kell csekkolnod a vonalkód leolvasóba, csak ekkor látod a valós árát.Pécsieknek pontosítok:
Budai Vámnál nincs PS4re. PCre volt 5db, de itt nem csekkoltam be az árát a leolvasóba.
Uránvárosiban sincs PS4re.PCre volt 1db, becsekkoltam és tényleg annyi amennyi a linkelt oldalon.
Kertvárosiban nem voltam, mert ott nincsenek szoftverek.(ha jól tudom)(#120665) Tegla80
Autóval gyorsan ment -
echterion
nagyúr
válasz
marilllyo #120140 üzenetére
Hát igen. Néha picit irigykedve olvasom itt a hozzászólásokat, hogy ezzel is, meg azzal is toltátok, meg milyen frankó ez a cucc, meg az a cucc...de hát ez ilyen. Az a baj, hogy szerintem én is öregszem, ritkán, de van úgy, hogy egész nap egyedül vagyok itthon, és olyankor valahogy nincs kedvem leülni játszani, hiányzik a család nyüzsgése körülöttem és elmegy a kedvem a játéktól. Olyankor marad a netezgetés, meg a régi klasszikus filmjeim újranézése (Az utolsó cserkész, meg a többi nagy klasszikus).
(#120138) ForRedGlory:
-
válasz
marilllyo #120136 üzenetére
Kb ebben a szellemben jászuk most a resi 5.részét. nem tudom milyen coop játéknak számít de egyedül neki se mennék. Coopba viszont mi is könnyesre röhögtük magunkat úgy hogy egy óra alatt a legelső pályával vegeztünk csak.
Srác sose játszott ilyen resi játékkal én meg utoljára a 4.részt játszottam még ps2-n és a poén kedvéért veteránt akartam, de végül belementem a közepes fokozatba.
Eddig annyit is játszottunk vele de azt az akciós árat már megérte! -
SH4D0W2011
őstag
válasz
marilllyo #120127 üzenetére
Én is valami ilyesmire tippelnék, eddig itt írtak talán a legtöbbet a játékmenetről, de ez sem túl sok. Plusz mintha a fejlesztők is azt mondták volna, hogy nem lesz túl hosszú, ezért ennyi az ára. Ettől függetlenül persze lehet, hogy kisül belőle valami különlegesség, én kíváncsi vagyok.
-
zzola
titán
válasz
marilllyo #120102 üzenetére
Nálam csak FPS játszik. Egyébként nem értem a kommentedet! Én sosem szóltam meg senkit sem, ha az epénisze növekedett 1-2 ilyen zsé kategóriásnak sem nevezhető játék miatt! Neki bejött, örömét leli benne, én örültem neki-ennyi.
Mivel én csak FPS-t játszom, nyilván nekem csak azok közül jöhetne szóba valami....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest