-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kvelstadt #121012 üzenetére
Inkább 6/10 az erős jóindulattal. 3 féle dolgot kell csinálni benne harcolsz(később mobok jönnek), gyűjtök a rúnaköveket, amik ilyen kelta törileckét adnak, meg ajtókat nyitogatsz ki. Ezen felül statikus az egész és kiszámítható. A csaj karaktere
. Ellensúlyozza a tény, hogy gyönyőrű de ennyi. Kb 3000 Ft-ért jó vétel.fullba nyomja a kretént- bocsi, nekem kicsit ellenszenves .
-
saelin
veterán
Meg hogy milyen hosszú és nem repetitív e. Nekem sokszor egy walking szimulátor ugrott be róla, mert annyi sétáló részt láttam belőle amikor nincs semmi, csak motyognak a hangok.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Krisz0630
senior tag
Én egy órát játszottam vele, nekem eddig tetszik.
Grafika gyönyörű, zenék/hangok is nagyon jók. Szerintem van egyediség a játékban.
Igaz eléggé "csőjáték", multi ugye nincs benne. Szerintem a sztori is rendben lesz, a harcrendszer nincs túlbonyolítva, de élvezetes. A puzzle-k kicsit monotonak.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest