- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #208768 üzenetére
Azért egy használt ASTRO mixamp pro nem olyan rossz vétel. Kis pénz, de odabasz.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #208667 üzenetére
W.T.F. ???
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #208619 üzenetére
Igen ez is okos, én ehhez már lusta voltam. De folyamatosan próbálok egy vállalható backlog-ot összerakni. Kezdetben csak Metascore alapján mentem - de az játszhatatlan. Utána vegyesen, de akkor rájöttem, hogy ha mindent előre veszek ami jó, akkor nem lesz kedvem később játszani. Aztán bejött a megjelenési sorrend mixelve a ződekkel, aztán franchise-ok esetén a megjelenési sorrend. Aztán volt olyan, hogy franchise de kronológiai sorrendben.... és végül feladtam. Mára már eladtam mindent csak egy Xbox360 maradt
De kitoltam az összes elérhető Tomb Raide/Lara Croft játékot valódi sorrendben és az rohadt jó volt
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #208537 üzenetére
Nézz át a topikjába, mindent megtalálsz róla.
-
válasz
hombre[EU] #208537 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #208347 üzenetére
Kis easter egg.
-
Mike
veterán
válasz
hombre[EU] #208093 üzenetére
Raktározandó
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #208072 üzenetére
Ezek azok a játékok, amik biztosak. Az EA oldalán amúgy írják, hogy "and many more", szóval valószínűleg nem csak ezek lesznek. Tippre minden játék, ami elérhető az Xboxos változatban, és nem X360-as cím, az benne lesz itt is.
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #208043 üzenetére
Közben leesett, félreértettem, csak melózom és nem tudtam reagálni. Attól tartok ebben a formában ez nem lehetséges, nincs benne osztott képernyős lehetőség sajnos.
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #207997 üzenetére
A For Honorral én elég sokat játszom, rengeteg lehetőség van. Aki a barátlistádon van meghívhatod egy csapatba jómagaddal és azt eldönthetitek, hogy 1v1 játszotok egymás ellen, ezt lehet "vérre" menően, vagy csak szimpla gyakorlással; mehettek egy csapatban 2v2-t másokkal, ez a Brawl; vagy esetleg a többi játékmódban (Breach, Dominion, Battle, Deathmatch stb. versus AI és versus Playerek ellen. Gyakorlatilag az a lényeg hogy meghívjátok egymást és utána azt választotok amit akartok. Sőt, még a sztori módot is lehet coop-ban. Ezek amiket leírtam egészen biztosan megtehetők az alap játékkal, a DLC-k hiánya miatt lehet hogy néhány pálya ill. karakter nem elérhető, de ha csak gyakoroltok, akkor azokkal is lehet ill azokon a pályákon is lehet elvileg csapatni. Remélem segíthettem és érhető voltam.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #207910 üzenetére
Az az. Gondolom azért nem találtam semmit ezzel kapcsolatban, mert kifejezetten Ignisre kerestem rá.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #207811 üzenetére
Nem értem mit vàrtàl. Kaptak egy adott összeget, abbòl kellett megoldaniuk 3 platformra a jàtékot.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #207739 üzenetére
Neeee. Reggel elég volt egyszer ez a CGI rettenet.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #207727 üzenetére
Ez jól hangzik. A képregény is jó.
-
rumkola
nagyúr
válasz
hombre[EU] #207621 üzenetére
az vinyó miatt lesz
-
porse
őstag
válasz
hombre[EU] #207621 üzenetére
Nekem az 1.25 játék frissítéssel megáll másodpercekre pro-n is. Csak motoron. Előtte nem csinálta.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #207531 üzenetére
Most, hogy mondod tényleg. Azt anno nem ismertem. Én a Tyco Rebound-ra gondoltam.
(#207532) Deck úgy tudom lehet egyedül is. Én már megvettem, várom a bónusz próbahétvégét.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #207446 üzenetére
Jònak tűnik.
-
válasz
hombre[EU] #207323 üzenetére
A könyvek évekkel a játékok előtt játszódnak, a The Witcher 3-ban maximum a könyv eseményeinek a következményei szetepelnek, az említett beszélgetés sem rémlik, hogy benne lett volna.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
hombre[EU] #207323 üzenetére
könyvekről csak hallottam, nem olvastam
(#207324) dvd24 kíváncsi vagyok nagyon
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #207285 üzenetére
RPG kerülőként, a W3 volt ami olyat adott élményben, mint előtte egyik játék sem. (számomra)
2 DLC tavaly lett meg, de azok előtt is le a kalappal. (3 év különbség volt köztük)
CP'77 pedig elő van rendelve, ennyit megérdemelnek. -
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #207296 üzenetére
Máskor akkor azt idézd be amire reagálsz és ne egy másik mondatot, és akkor még a beszélgető partnered is arra fog válaszolni amire gondolsz.
Jól palástolja = próbálja egy open world hatását kelteni.
De vannak egyébként különböző műfajoknak is olyan pontjai, amit ha akarunk nyugodtan össze lehet hasonlítani, pl. Mesterséges intelligencia, változatosság, néhány játék mechanikai dolog, skill rendszer felépítése, featek, hangulat teremtés, színészek, stb.
-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #207292 üzenetére
Gratulálok hogy leírtad.
Akkor olvasd el azt hogy miért írtam. Arra volt a válaszom, hogy a GoW-öt ajánlották mint hasonló játék mint a Witcher. Erre leírtam hogy tök más műfaj, mire te leírod nekem hogy tök más műfaj... ✌️ -
válasz
hombre[EU] #207275 üzenetére
Amugy ez nem is olyan rossz otlet, bar valahogy nem hiszem, hogy az epic dijazna a dolgot.
Plusz ha jol emlekszem az UE2004 az meg nem volt nyilt forraskodu. Pedig azt annyira imadtam, ha a lehetoseg adott lenne ra, kb azonnal ugranek.
A netcode reszt kiveve valszeg echte fajdalommentes lenne a port, valszeg tul se kene optizni, egy ue2004-et elvinne a konzol izombol is. -
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #207269 üzenetére
Az lenne tényleg a legjobb opció, ha már "Quake like" játékot keres, de sajnos a Doom multija teljesen halott szerintem. Én áprilisban platináztam a játékot, és az egyik multiplayer trófeámhoz 3 embert volt képes összeszedni a lobbyba a matchmaking, velem együtt.
-
discrate
aktív tag
válasz
hombre[EU] #207222 üzenetére
Ok, akkor gold lesz. Koszi
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #207181 üzenetére
Csend volt róla, főleg amióta az MS-nél van az Inxlie, de szerencsére ezt még úgy látszik kiadják PS4-re is. A Torment idén év elején ment nálam, egész jó PS4 port volt (leszámítva a lassú töltést, de az a PoE engine gyengesége), remélem ezzel sem lesz gond.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #207179 üzenetére
Tegnap láttam, nálam tuti vétel, de megvárom a lemezes kiadást, augusztus végén úgyis a Control lesz a főszerepben.
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #207111 üzenetére
Egyetlen mobilos töltőd sincs otthon?!
Ugyanis az is jó hozzá...
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #206935 üzenetére
Neem, csak nekem teljesen kimaradt a Square Enix bakija. Nem az Xbox miatt hoztam ide, dehogy is.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #206935 üzenetére
Jahogy, Xbox-ra is jönne ez alapján. Jöjjön csak, kell oda is a jó játék, szegényeknek
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #206933 üzenetére
Jogos. De akkor is tagadták. És most is
Amúgy ez volt az E3-on:
Dez az Xbox Dach már mosakszik: [link]
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #206830 üzenetére
Legyen igazad!
-
Gebriel
veterán
válasz
hombre[EU] #206799 üzenetére
Azt nem tudtam, én a magyar képviseltre gondoltam igazából, hogy ők is elég régóta benne vannak a témában, talán valamelyik nevesebb konzololdalhoz tartozik, de passzolom nem ugrik be.
-
Gebriel
veterán
válasz
hombre[EU] #206797 üzenetére
Épp írni akartam, hogy ők régi motorosok a konzol életben, csak nem ugrik be melyik csapat csinálja
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #206769 üzenetére
Nem akarok használtat, azért ezt az ember mégiscsak tapogatja, meg maga a hirdetés sem bizalomgerjesztő. De köszönöm.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #206769 üzenetére
Gondolom nem használtat akar..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #206766 üzenetére
Több mint a semmi.
Hát, nekem eléggé messze van... Driftel a bal kar, illetve gyengén rezeg, kissé "üregesen" a bal rezgőmotor. Eszembe se jutna egy kifutó generációs konzolhoz kontrollert venni a PS5 megjelenésének küszöbén, de ezt a tavaly novemberben vett kontrollert el kellene küldeném szervízbe, addig meg kéne egy kontroller amivel tudok játszani addig. -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206717 üzenetére
Pedig selejteket gyártanak. Most az Xperia 1 jónak tűnik, cserébe úgy néz ki mintha 3 éve készült volna. De a korábbi telefonok még rosszabbak, szar a kamera, és még mocskos rohadt drágák is. Most már csak bénán néznek ki és mocskos rohadt drágák.
Hülyeségnek tartom a Remote Play Xperia exkluzivitását mert a 80 millió PS4 felhasználó nem fog mind szar telefont venni, ezzel meg csak beszopatják szerencsétleneket. De hát a Sony nem a logikájáról és a jó döntéseiről híres.
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #206615 üzenetére
Ez szerintem is így van! De ez főleg a Last of Us-on figyelhető meg ahol a grafika már kopottas, viszont a helyszínek annyira jók, simán elviszik a látványt is a hátukon.
Egy Far Cry hiába szép, ha unalmas a környezet. Az új AC-k pont ezért is vannak felmagasztalva, mert a van látnivaló is Egyiptomban és Görögben(#206617) Moby Vannak kivételek persze, de egy egész konzolra rá húzni ezt... Úgy, hogy a Pc-sek milyen konzol portokat kapnak már legtöbb esetben...
Ráadásul ez még mindig egy 120 ezres gép, ami Pc-ben kb dupla ennyi lenne ez a minőség. -
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #206604 üzenetére
Ezzel egyet értek. Piszok szép, még slimen is az volt. Nekem is van pár fotóm belőle. Ilyenkor mindig nevetek azokon akik szerint a jelenlegi konzolgeneráció nem tud többet a PC-s low grafikánál. Múltkor volt is a Stadia-val kapcsolatban IGN-en erről egy kisebb vitám is.
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #206604 üzenetére
Hát nem,én északi fényest lőttem fenn a havas hegycsúcsok közt.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #206555 üzenetére
Tetszik, megy a wishlist-re
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #206377 üzenetére
Lelkileg nem vagyok még felkészülve az elvesztésére
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206371 üzenetére
Who's gonna be the first of us who plays the Last of Us? 🤔
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #206371 üzenetére
Ellie Edition?Hm...
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #206320 üzenetére
Ez ilyen, bár nem a legjobb oldalát mutatja a video a játéknak.
Ha esetleg játszanál vele, vegyél majd fel pajtinak, akkor tudod használni az én segítőmet (kb egyedül leharcol neked egy normal végigjátszást).
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #206293 üzenetére
Nem. Elég kicsi a térkép, és nincs sok küldetés sem, ami viszont van, az mind ki van dolgozva. Ahogy a környezet is. Párszor meltattam már itt a játékot, de olyan epikus harcok vannak benne, mint sehol máshol, köszöngetően a durván fejlett és tanítható ai-nak. Egy picit kopottas a megjelenítése, de ez senkinek ne vegye kedvét, hatalmas királyság a játék, ennyi pénz pedig nem tétel érte.
Piszok látványos és hangulatos, ahogy a csapatunk összedolgozik, és nagyon jó története van! Kihívás is van bőven hála Bitterblack Isle-nek...
Az előző generáció magasan legalulertékeltebb játéka.
Amikor megjelent a remaster verzió, gyorsan beletettem 3 végigjatszást (nem veszesen hosszú), annyira magával ragadott, ismét...
De mondok egy példát, miért olyan hangulatos az egész...elmész valami romok közé, ott betámad egy ogre, a szél tépi körülöttünk a fákat, villámlik, dörög, iszonyat epic és szép zene szól alatta, miközben az ai által irányított társak rávetik magukat: az íjász felmászik az oldalán, és a szőrébe kapaszkodva döfi a bökőjével, a magic archer távolról b.ssza rá a mágikus szarjait, miközben a másgus iszonyat látványos villámkorbáccsak üti, ahol éri, mi pedig tankoljuk.
Ilyet még nem láttam mas játékban, és tényleg...vegyétek!
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #206293 üzenetére
Rég volt már, de a fősztori az úgy rémlik sima lineáris, sok helyre el se visz a térképen.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #206285 üzenetére
A remaster nem valami szép, de maga a játék remek, japán open world rpg, ritka fajta.
-
fausto
addikt
válasz
hombre[EU] #206197 üzenetére
Még meg adtam meg
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206192 üzenetére
Hogy fog ez a kis csapat 10 éven belül előállítani egy next gen Gran Turismót mikor még a Sportnak is vannak hibái két évvel a megjelenés után?
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206149 üzenetére
Monzával az a bajom hogy GT Sportban gyakorolgattam ott és az volt a benyomásom hogy nagy az aszfalt tapadása vagy nem tudom, de ott szépen mentem kipörgésgátló nélkül is, máshol meg egyből eldobtam kigyorsításkor. Spielberg tűnik a legjobbnak, köszi!
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206132 üzenetére
Melyik pályán érdemes gyakorolni? Ami mondjuk nem olyan nehéz, de azért nem leszek utána teljesen elveszett más helyeken sem.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #206128 üzenetére
Finomabban kéne fékezni, de egyszerűen nem találom hogy lehetne.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #206078 üzenetére
Akkor megoldjuk valahogy.
Màr csak az a kérdés hogy hogyan szàmoljuk a tròfeàkat. 4 féle van ha jòl tudom. Platina/Arany/Ezüst/Bronz. Legyen akkor úgy hogy 1/0.75/0.5/0.25pont/tròfea.Gabriel.
Kell egy kép a mostani àllàaròl, meg egy majd hònap végén. Így szamolnàm a tròfeàkat, a legtöbb pontot elérő kapnà az egy hònapot. Csak a megszerzett új tròfeàk szàmítanak. Mindegy milyen jàték. Mondjuk összeszedsz 3 platinàt 5 aranyat 7 ezüstöt és 10 bronzot, akkor 12.75 ponttal zàrsz..LnB
Mike büntetést kap, és be kell dobnia egy havi +-t a közösbe, mert az nem tétel ezek szerint.Vasàrnapig vàrom a jelentkezőket, 5 nappal kitolom a hatàridőt.
Addig kitalàljuk hogy lehet igazsàgosan szamolni. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #206066 üzenetére
Gift-be nem lehet venni?
Akkor ebből utalàs lesz, ha nem. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #206066 üzenetére
Ez megvan? [link]
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #206060 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #206000 üzenetére
Sokszor adnak tök jó indie címeket és minden egyes alkalommal megy a szarozás. Ott a Rime az egyik legjobb példa vagy az Edit Finch nem is olyan régről...
-
Gebriel
veterán
válasz
Azért mert bekerül egy indie játék a +-ban nem biztos ismert is lesz..
-
.LnB
titán
válasz
Egy ilyen-egy olyan kellene. Nem rossz ötlet. De két indie cím kiverné a biztosítékot.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #205961 üzenetére
De esett szó. Mondjuk nem értem ezt miért emelted ki?!
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #205870 üzenetére
Nekem 1-2 hónapon belül esedékes lesz a MGS utolsó része, semmit sem tudok az előzményekről csak annyit, hogy Kojima mester készítette, így fel sem próbálok rá készülni. Talán lnb linkelt, vagy írt egy otherworld összefoglalót, vagy utalt rá, meg kéne keresnem.
De most azt mondod robotok? Nagy robotok? Ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy rózsaszín uszonyú pankrátor sellők, az sem lepne meg jobban. -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #205843 üzenetére
Azt vágom, hogy a
De ezen kívül miért olyan jelentős ez a jelenet?korábbi részekben ezt a fegyvert használta apuci. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #205843 üzenetére
Remek visszautalàs volt.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #205831 üzenetére
Igen.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #205800 üzenetére
Nem meglepő.
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #205810 üzenetére
DMC 5-ön én is gondolkozok. A 4-et próbáltam egyedül, de az baromira nem az én világom volt és nagyon nem tetszett. A videók alapján ez sokkal jobbnak tűnik játékmenetre.....
-
belan
addikt
válasz
hombre[EU] #205804 üzenetére
Csak így tovább .👍 Sony forever 🎮😁.
-
.LnB
titán
válasz
Pletykálták korábban, hogy meg akarják venni a Rockstar-t, az durva lenne.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #205802 üzenetére
Tisztàban vagyok vele. Sokat köszönhet nekik a Sony, és ők is a Sony-nak, csak eddig ők szerettek függetlenek maradni.
Ja az Alan Wake jogokat megvette a Remedy. -
Wesder
titán
válasz
Na akkor az Insomniac elmehet melegebb éghajlatra, ha bekövetkezik.
-
válasz
hombre[EU] #205731 üzenetére
Hát feltétlenül nem akarnék de ha nagyon nagy lenne az előny akkor viszont megérné a beruházást. Viszont csak emiatt vennék, ha vennék. Viszont amennyiben azt mondjátok felesleges akkor marad ez!
-
válasz
hombre[EU] #205725 üzenetére
Értem. Jelenleg Panasonic VIERA TX-49ES400E típusú tv van. Ez megfelelő vagy ajánlott a váltás?
-
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #205725 üzenetére
Hdr-t a régebbi Ps4-ek és a Slimek is megkapták...
-
belan
addikt
válasz
hombre[EU] #205683 üzenetére
Tudom ki irónia volt 😂 .
-
belan
addikt
válasz
hombre[EU] #205637 üzenetére
Szerintem is úgy van ahogy a sasa mondta ,de ki ez a sasa???😂 tán Zoli cimbije .😂
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #205655 üzenetére
Nevetsz, de majdnem vettem egy VR-t csak emiatt
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #205637 üzenetére
Ki az a Sasa?
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #205635 üzenetére
Higyjétek el nekem,hogy nem telibe SSD-ről fog menni,hanem valami nyakatekert SSD cache megoldás lesz.
-
alratar
addikt
válasz
hombre[EU] #205620 üzenetére
Ez így van. De yt videók szerint még így is jelentős gyorsulást tudtál elárni, ha cseréltél.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #205620 üzenetére
Jaja, a konzolnál nem akkora előrelépés, mint amikor a PC-ben cseréled ki a HDD-t.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #205610 üzenetére
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #205307 üzenetére
Ez tényleg érdekes volt, köszi. Most olvasom az Anthemeset, az se kevésbé érdekes.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #205357 üzenetére
Az lényegtelen. Vagyis számorma.
Ha megnézed a PS4 grafikus teljesítményét elméletben, hogy milyen PC-s VGA-nak felel meg. És összehasonlítod, hogy azokhoz képest mit tud. Vagyis milyen gyönyörű játékokat képes futtatni.
Akkor ez a 2070-2080 közötti elméleti teljesítmény, annak tudatában, hogy itt ennél a bench-nél még szó sincs alacsony hozzáférésű API-ról (libGCM), és kvázi egybe van tokozva a CPU+GPU, és a fejlesztők nem erre a célhardverre írták a tesztprogramot ahogy azt a játékok esetében majd tenni fogják. Szóval így nézve ez brutálisnak hangzik.*természetesen szó van libGCM API-ról már most, de gondolom még nem kiforrott és nem úgy működik, ahogy egy kizárólag a hardverre írt játék esetében fog majd.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #205355 üzenetére
Köszi.
-
F_Peter
őstag
válasz
hombre[EU] #205289 üzenetére
Apropó, ha már szóba került : csak akkor van Ps-n felhőbe mentés ha fizetek?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #205041 üzenetére
A remény hal meg utoljára
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #205038 üzenetére
Meg lesz új Fifa meg új CoD...
-
felixo
őstag
válasz
hombre[EU] #204925 üzenetére
Meguntad ?
-
felixo
őstag
válasz
hombre[EU] #204921 üzenetére
Az igen. Máris érdekel a játék.
-
mj1981
tag
válasz
hombre[EU] #204859 üzenetére
Köszönöm
-
mj1981
tag
válasz
hombre[EU] #204855 üzenetére
Szereztem olcson egy v2 vr szettet.
Mar csak egy gepet ken... Neztem videokat pro és slim között nem nagy külömbseget lattam.
Gondoltam egy uj kiadasu limitált slimre -
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #204703 üzenetére
Ismerem a régit... ezek a játékok otthon családi/haveri körben jók. Online szerintem elvesztik a party feelinget és fele annyira sem szórakoztatóak. Egyedül meg pláne hamar unhatóak.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #204703 üzenetére
Ràadàsul kivették a màgneses részeket is. Azt hogy utàltam a CNK-ban. A CTTR nem volt rossz, csak az alapkoncepció miatt semmi kihívàs nem volt benne.
A Mariokart hànyadik résznél jàr? 8.? Tartalmilag van benne annyi, mint a most érkező CTRNF-ben?seniman
Megkaptam tavaly Gold-ban.
Mentem vele 2 kört és töröltem.
Nem làttam sok különbséget ez meg az új Sonic Racer között. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #204583 üzenetére
Megmondom neked őszintén, én nem vettem észre delay-t. Mondjuk azt tudni kell rólam hogy nagyon könnyen ignoràlom a bugokat, kivéve ha valami ordasnagy hibàról van szó. Egyszerűen nem veszem észre őket. Az Odyssey-ben 170-80 óràm van, az Originsben meg kb 20 perc talàn. Egyszer annak is neki kéne àllni. Bàr nem valószínű.
Megértem a mondanivalód, csak szerintem nem jó az összehasonlítàs.
Az AC-k viszonylag gyorsan készülnek minden platformra, a GoW meg tàrsai szép lassan egyre. -
Deck
titán
válasz
Lassan a 200 órányi AC Odyssey alatt 1 bugba futottam. Amúgy bugok bármelyik játékba előfordulhatnak főleg egy OW játéknál. Nem kell túl komolyan venni ezeket
-
NyMRooD
őstag
válasz
"Az odyssey hiába csak 2 év, ha dolgozott rajta 500 ember, ugyanott vagy"
Kilenc nő pedig ki tud hordani egy babát egy hónap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest