- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #214456 üzenetére
Az a hálivúdi tökéletes mosoly lelohasztotta a lelkesedésem kissé.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #214374 üzenetére
Véget ér az ígérgetőverseny.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #214376 üzenetére
Volt tavaly, vagy tavaly előtt egy hosszú cikk arról, hogy a háttérben, a tulajdonosok, a szervezők mekkora inkompetems banda, és mennyi a feszültség. Senki se tudja közülük, hogy hogyan is kellene igazából megrendezni egy ilyen rendezvényt.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #214376 üzenetére
Én is sajnálom, hogy ilyen irányba viszik el az E3-t. Minden évben volt néhány izgalmas bejelentés, szuper trailerekkel, és végül is a videojátékokat ünnepelhettük azalatt a néhány nap alatt, ami tök jó volt. Engem viszont totál hidegen hagy a streamer/esportos közeg, biztos vagyok benne, hogy találhattak volna náluk jobb/hitelesebb személyeket is az iparból.
-
vonSux
őstag
válasz
Influenszer fesztivál, de jól hangzik. Látom magam előtt a naplementében zsinór tangában, kontrollerrel pózoló megmondóembereket, akik azt susogják a cali éjszakába, hogy hesteg.
-
.LnB
titán
válasz
Ha őszinték akarunk lenni, az E3 már évek óta alulteljesíti az elvárásokat. Sok éve. Ha megnézzük, az idei nagy bejelentések sem ott lettek prezentálva. Talán egy év jó lehet, a nextgen első evében. Utána megint kuka az egész. Persze ez némi túlzás, de nagyjából ez a helyzet.
-
Joker1977
csendes tag
válasz
hombre[EU] #214297 üzenetére
Nem a Fifára gondoltam😃De most akciós a ps4 konzol,történetesen Fifával,de nem az a cél,hogy (csak)azzal töltsem az időmet.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #214300 üzenetére
Leszámítva a végtelen ostoba történetét.
Originst végigtoltam, vagy 100 órám van benne, de az Odyssey elvérzett nagyjából 20 óra után, merő unalomba fulladt.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #214300 üzenetére
Megvan már az is, egyszerre vettem szinte a két játékot, csak kíváncsi voltam rá, hogy ebből a hibából tanultak e a fejlesztők. Az biztos ha végzek az Originssel, az Odyssey-t majd csak sokára fogom elkezdeni, ahogy olvasom sokkal nagyobb mint az Origins, pedig már számomra az is hatalmasnak tűnik.
-
sting2
addikt
válasz
hombre[EU] #214278 üzenetére
+1 a SC ra!
Látványos, kardos, hősös.
Nincs epilepxia roham, folyékony, kevésbé erőszakos, könnyen adja magát. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
hombre[EU] #214252 üzenetére
hol lehet megnézni, hogy mennyi időt toltál bele?
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #214252 üzenetére
Gwen része nem érdekel
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #214235 üzenetére
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #214110 üzenetére
Nem tudom, te hol használtad, az én PSN-em ment.
-
NemMo
őstag
válasz
hombre[EU] #214122 üzenetére
Köszönöm szépen és mindenki másnak is! Lehet mégsem várom meg az októbert és holnap veszek egyet
-
NemMo
őstag
válasz
hombre[EU] #214113 üzenetére
Akkor szerintem októberben belevágok. Van bepótolni való, amit elsőként megvennék a read dead 2, uncharted4 és a nyitócím a killzone 4 vagy mi.
-
Moby
veterán
válasz
Nekem viszont tegnap is ment, meg ma is megy. Próbálj ahhoz a psn-hez csatlakozni, amihez én
-
Tegla80
addikt
válasz
Szted ha 2 napja nem lenne psn akkor nem menne mar reges regen itt a siras?!
Szval otthon nezz korbe es inditsd ujra a dolgokat.... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #213844 üzenetére
Csak belepörgettem, de ez ugyanaz a demó részlet amit eddig is láttunk nem?
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #213725 üzenetére
Ugyanez a hir
Nioh 2 launches in early 2020, TGS 2019 trailer - Gematsu
Nioh 2 - Playstation
Mondjuk nem igazan hirerteku mert csak PS4-re jon. -
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #213718 üzenetére
Ja az igy elso ranezesre nem semmi!
Es majd meg jonnek az ennel nagyobb szopatasok a human bossokkal a DLC-kben mint az elsonel? -
törölt tag
válasz
hombre[EU] #213712 üzenetére
Legalább esernyő lett volna mellé köpve
Na jó most én húzok mielőtt valaki magára veszi a tréfit
Mára ki " frappánskodtam" magam ahogy egy kolléga mondaná
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #213454 üzenetére
Nekem még nem volt, és hàlòzati gondok vannak, az nem a jàték hibàja.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #213115 üzenetére
Ugyan az mint a Wildlands. Én survival elemekkel még nem foglalkoztam. Lehet normálon nincs jelentősége.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #212662 üzenetére
Én is azt mondom, hogy szerintem ez nem normális.
-
válasz
hombre[EU] #212152 üzenetére
Neked is köszönöm a választ
Mivel nem multizom, így lehet, hogy nem nagyon van értelme. Akkor inkább egy egy 2 TB-os SSHD-nek lenne több értelme, nem?
-
Mrdevil
addikt
válasz
hombre[EU] #212120 üzenetére
Hát bizonyos helyeken nem estem hanyatt a graftól. De jó lesz ez, viszont ez inkább egy jelmagyarázat volt, mintsem éles gameplay.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #212120 üzenetére
Köszi, kiment volna a fejemből a nagy Control-ozás közben. Vacsi közben lesz mit nézni.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #212046 üzenetére
Kojima azt mondta, hogy "sok" cameo lesz benne. Így valóban esélyes, hogy Sam Lake benne lesz.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #212044 üzenetére
Jó, de ezt én nem tudtam. Nem olvastam el a cikket, nem láttam semmit (most se néztem végig a videót amit belinkeltél). Gondoltam, hogy lemodellezett karakterként van benne. Vagy ne adj isten mellékszereplőként.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #212042 üzenetére
-Tegnap orii rám ír, hogy vágom a cameo-t a Control-ban?
-Írom neki, hogy nem.
-Orii intelligens, nem lövi le a poént. Írja, hogy akkor majd ha játszok vele akkor megtudom.
-2-3 perccel később olvasgatok a neten. Ign.hu hír címe: "Kojima nagyon fura szerepet kapott a Controlban".
-Úgy felkúrtak... spoiler fóbiás vagyok.
-Véleményem a fb-oldalukon olvasható. Cseppet sem szofisztikált formában.Persze nem a világ vége. De istenem, nem lehetett volna ezt úgy kihírezni, hogy ne legyen spoileres? Kojima neve egyébként is vonzza a szemem.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #211994 üzenetére
Köszi, még nem volt időm elolvasni a cikket, csak ezt a hsz-t láttam. És ez érdekes. Esetleg azt tudom elképzelni, ha jó lesz ez az irány, akkor a Yakuza sorozatban folytatják ezt a jrpg-s harcrendszert, a Judgment folytatásában (ha lesz) pedig a régit. De mindenesetre várom a folytatást.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #211991 üzenetére
Csak turn based harc lesz benne? Én azt hittem, hogy ez is csak egy küldetéssorozat, mint a Clan Creator a Yakuza 6/Kiwami 2-ben.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #211991 üzenetére
iPadre jó sok ilyen játék van.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #211985 üzenetére
Neeeeee
Afro szamuráj után Afro Yakuza -
válasz
hombre[EU] #211924 üzenetére
Hát ez így nagyjából játszhatatlan. 18-20 fps fHD-ban, komolyan?
Inkább ki se adták volna akkor PS4-re.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #211924 üzenetére
Northlight Engine, ezt a Remedy fejlesztette, a sajàtjuk.
Ezzel készült a QB is, de ott nem voltak ilyen beszaggatàsok. -
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #211693 üzenetére
Az se rossz deal,de ez még jobb.
Amúgy sokszor akciós szokott lenni.
-
seniman
veterán
válasz
hombre[EU] #211675 üzenetére
Akkor már inkább alig többért a fullos verza:[link]
-
válasz
hombre[EU] #211675 üzenetére
A GTS meg iranyithato kontrollerel, de ehhez viszont nagyon kell egy jo kormany.
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz
hombre[EU] #211566 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond! Remélem az őszi “forgatag”-ban azért te is találsz valami számodra kedveset!
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
hombre[EU] #211566 üzenetére
mit jelent a pacing?
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #211432 üzenetére
Elég közel lakok Almásfüzitőhöz. Ezért is érdekes nekem ez az egész. Érdekelne, hogy ezt ki találta ki, hogy ez legyen az eredettörténete.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #211299 üzenetére
2v2 alfa. Szóval nincs.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #211289 üzenetére
Milyen heatsink tornyok?
-
wierra
senior tag
válasz
hombre[EU] #211206 üzenetére
Mármint CHR-t. Honda-nak van CRV-je
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #211150 üzenetére
Úgy néz ki, hogy az a csúfság tényleg valós!
Remélem a retail gépet más fogja tervezni -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #211150 üzenetére
Akkor mondom máshogy: fake, mert ronda mint a szar
(bár a devkitek jellemzően csúfok, de ez másképp ronda
)
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #211130 üzenetére
Fake
Yusuhiro Ootori=Yasuhiro Ootori.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #211136 üzenetére
Nem gond, csak az a topik pont ezek miatt lett létrehozva, mert voltak itt meg az X topikban is olyanok, akiknek nem tetszett, hogy nextgenekről megy a pletyka.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #211130 üzenetére
Konzol találgatós topik. (Csak mert volt már ebből gond korábban)
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hombre[EU] #210866 üzenetére
Akkor nem csoda hogy nem is megy tönkre.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hombre[EU] #210851 üzenetére
Hogy szolgáltat áramot a PS4-ed az USB-nek? Mert ha 3 órára van állítva (ha jól tudom ez a default), akkor nincs folyamatosan töltőn a kontroller, csak stand-by módba állítástól 3 óráig.
(Könnyű észrevenni ha folyamatosan áram alatt van mert folyamatosan kéken világít a kontroller LED teljes töltöttségnél, éjszaka ez elég vizibilis tud lenni.)- Ja, nem, bocs, kikapcsol. (Szerk.)Abban nem vagyok biztos hogy a kontroller a töltést leállítja-e teljes töltöttségnél de ezt sem tartom kizártnak, ebben az esetben sincs folyamatosan töltés alatt.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Ez a normális, sokakban még a régi Ni aksik emléke él, azokat mindig le kellett meríteni teljesen mert különben csökkent a kapacitása gyorsan, és nem volt szabad a töltőn hagyni. A Li aksik pont az ellenkezője, nem szeretik a teljes merítést, mert csökken a kapacitásuk ha gyakran megtörténik és nem károsítja őket a csepptöltés, úgyhogy maradhat rajta a töltőn, mert a beépített töltőelektronika kezeli a helyzetet.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #210832 üzenetére
Eléggé bejön, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó játék. Ahogy olvastam a harmadik részért nem kár ha kimarad, a többi meg elérhető ps4re is. Remélem mire eljutok odáig a Japánban megjelent felújított részek is eljutnak hozzánk.
-
válasz
Ha már pár órát játszottál akkor elég jól merítetted és nem gond ha töltőre rakod. De ha mondjuk folyamatosan töltőn van, és csak az önmerülést kompenzálja időnként, az hamar kinyírja.
-
d@vee
őstag
válasz
hombre[EU] #210855 üzenetére
Esélytelen. Bátyám másik házban él, ő is szétveri a telói akksiját ugyanezzel.
Ráadasul nekem semmi sincs az aksikkal, mikor egy házban lakunk? Egyszerűen ha szarul töltöd, szar is lesz. -
d@vee
őstag
válasz
Húgom 2 év alatt majd 4 telefon akksiját nyírta ki vele, annyira valós
Állandó töltőn hagyás, este természetes hogy ott a helye. 100-ból kb. egyszer hagyok valamit töltőn este, soha nem is volt baj az aksikkal nálam semmilyen kütyűvel.
Noti kivétel, az mindig be van dugva -
vg
addikt
válasz
hombre[EU] #210849 üzenetére
Ja, ha az EA-nak annyira kellene a pénz kellene csak 1 valamit kellene csinálniuk: kiadni a felújított Mass Effect trilógiát.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #210822 üzenetére
Pár száz ft-ért kapsz egy csomót aliról pl. Nekem is van mindegyiken
-
bandi0000
nagyúr
válasz
hombre[EU] #210641 üzenetére
Nem tom mit vársz el az új gentől? Pl nyírjon füvet, csináljon kv-t? Ugyan miért cserélik a pc-t 2-3 évente az emberek? Meglegyen a stabil 60-120Fps, nagyobb felbontás, jobb grafika, és ez most se lesz másképp, a vêgén csak játszani tudsz majd a konzollal semmi több
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #210641 üzenetére
Kipróbáltam a telefonos VR-t egy Gear VR-al, az nem fogott meg. Jó-jó..nehogy rákezdjetek..ég és föld a kettő...tisztában vagyok vele, csak megemlítettem hogy az pl nem tudott lekötni. Nyilván játékfüggő, mert pl a Beat Sabert kipróbálnám
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #210636 üzenetére
Az egyelőre nem érint, de remélem még a PS4 érában sikerül kipróbálnom, és akkor el tudom dönteni esetleg hogy PS5re kell-e nekem
-
Sirandrish
legenda
válasz
hombre[EU] #210633 üzenetére
Aha...akkor pár évig nem kell PS5 Prora költeni
-
TXT
őstag
válasz
hombre[EU] #210595 üzenetére
Koszonom
T150 esetleg hasznaltan milyen valasztas? Pro-kontra
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #210422 üzenetére
Nem, tévedtem. Az egy Polestar 1. Nem BRZ.
BRZ Ts-re gondoltam, de a visszapillantón lévő index, és az ajtó kilincs nem stimmelt.
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #210318 üzenetére
Számomra SRPG mondjuk a Heroes of Might & Magic, ahol a bázisépítés, seregtoborzás, nyersanyagok gyűjtése alapvető része a játéknak. Emellett RPG is, a karakterek fejlődnek, tárgyakat lehet nekik adni, stb.
Egy taktikai játékban, mint mondjuk Fire Emblem, ez előbbi elemek szinte nincsenek is. -
ldave
félisten
válasz
hombre[EU] #210307 üzenetére
Hát, erről sok írás van, hogy mi a különbség stratégia és taktika között
Nekem játékban stratégia mondjuk a Civ, ahol hosszútávra készülsz, sok döntést valami jövőbeli cél elérése miatt hozol. Taktikai pedig az emlegetett Fire Emblem, ahol szinte minden lépésnék azonnal következménye van.
-
RangerFox
veterán
válasz
hombre[EU] #210308 üzenetére
Igen, azok is hasonlóak, a Revolutiont leszámítva mindegyik része ajánlott.
-
válasz
hombre[EU] #210304 üzenetére
Elvileg az FE az TRPG, ahogy az FF, Nier, Persona 5 is ...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #210298 üzenetére
Ez a Sonytòl is fūgg. Majd akkor, mikor Xboxra lesz PSNow.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #210296 üzenetére
& wesder
Persze megértem én. Bár PS tulajként örülnék neki. Irigy kutya ez az MS.
Gyerkőc így is folyamatosan rágja a fülemet a Forza miatt. 7végén megint sokat játszott vele, aztán ilyenkor hiányzik neki.
Van Crew 2 meg most próbálgattuk ezt a Rivals-t, de ég és föld..
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #210293 üzenetére
Ja, de a Forza-t külön kiemelték, hogy azt azé' nem.
-
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #210105 üzenetére
Egy csodálatos játék, láthatjátok a videóból honnan van az avatarom
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #209887 üzenetére
Elhiszem. De komolyan mondom nem gondoltam volna.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #209802 üzenetére
Volt downgrade..
A motion blur meg a többi mind undorító :/ -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #209790 üzenetére
Tudom, játszottam már vele. Annyira bele tudtam élni magam a főhős, "Lakatos Rézfánfütyülő" kalandjaiba, hogy pár óra után hagytam is inkább...
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #209650 üzenetére
Pedig alapból és pécés is ugyanebben szenved, de ott bele lehet moddolni a 3d-t (lehet abban már benne volt).
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #209647 üzenetére
Skyrimot kerüljétek. Fércmunka VR-ban. Nincs benne 3d audio. Olyan szinten immerziógyilkos, hogy 1 nap után eladtam. Szörnyű. Mindegy milyen távol vagy valamitől, merre nézel, fal van közte, ugyanúgy hallod. Égjenek mágján érte, hogy így merték kiadni.
Én még egy Batman: Arkham VR-t beajánlanék. Rövid, de ütős.
-
Gebriel
veterán
válasz
hombre[EU] #209547 üzenetére
Kösziiiii, igen ilyenre gondoltam.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #209468 üzenetére
Már tegnap volt egy teaser videó, amiben felvillan Mikkelsen. Az is sokatmondó volt.
Remélem nem annyi lesz a gameplay, hogy Izlandon lehet *pisilni, *kakálni, meg létrát mászni.*Pár twitterre kitett kép erről árulkodik.
-
Gebriel
veterán
válasz
hombre[EU] #209484 üzenetére
Köszi.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #209267 üzenetére
Nincs, de nem is én utaltam rá (ennek ellenére értettem, hogy a lemezkiadó gomb problémáról van szó)
/amiben azért az is vicces, hogy valójában csak kevés probléma volt ténylegesen a lemezkiadó gomb hibája, a drive-ok voltak hibásak az esetek nagyobb részében, amikor ilyen előjött - mármint, hogy kiköpte a lemezt menet közben.
-
Polllen
félisten
válasz
hombre[EU] #209163 üzenetére
Ezzel a gen-nel ez megszűnt. 10k-tól kapható a nem hivatalos egér+bill átalakító konzolhoz.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #209161 üzenetére
Nyílvàn aki úgy akar jàtszani tudja mivel jàr.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #209142 üzenetére
"Lehet,hogy tévedtek majd az új cod eldönti, ha bejön akkor a nextgenben alap lesz."
Így legyen!Szurkolok!
Ahogy Wesder is írja, "ha periféria alapján szűrik", akkor nincs ezzel semmi probléma. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #209115 üzenetére
Gratulálok.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #209113 üzenetére
Mert a filmezős laptopon nem fognak menni azok a nem létező jàtékok.
-
marilllyo
veterán
válasz
hombre[EU] #209079 üzenetére
Elkezdett vacakolni. Hol beolvassa a disc-et, hol nem. Rage 2 nél kezdődött... Most kaptam egy Shadow of War DE-t és a második lemezt egyáltalán nem olvassa. Fel sem tudom telepíteni :/ A drive-ok nincsenek géphez kötve valami ID-vel? Szóval ha kukazok egyet azzal működhet?
-
válasz
hombre[EU] #209036 üzenetére
Biztosan lesz vmi leak nemsokára. Remélem
-
Dr. Venkman
tag
válasz
hombre[EU] #209001 üzenetére
Akkor viszont öröm, hogy nincs pénzem/igényem ilyen úri huncutságokra.
-
válasz
hombre[EU] #208855 üzenetére
Nem tudom Te mit csináltál, nekem egyetlen egyszer halt meg a lovam, a következőre úgy vigyáztam mintha az életem múlna rajta
(#208852) Synthwave
Szuper játék, szerintem mindenképpen érdemes foglalkozni vele. Baromi tartalmas és gyönyörű szép.Használtan 7 körül már lehet kapni.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #208861 üzenetére
Azért Keszeg legalább jó fej volt, vicces, közvetlen: [link]
-
válasz
Barátnőm pont ott volt az első lovam halálánál, azóta is emlegetjük néha. Az egyik oldalról egy banda lőtt engem, a másik oldalról jöttek a bounty hunterek. Menekülés közben kilőtték alólam, és minimális HP-val keltem fel. Ahogy rohantam oda hozzá, hogy felélesszem, oldalról elsodort valaki és meghaltam. Szegény Panzert örökre elvesztettem. Azért volt tragikus az esemény, mert nem volt mesterkélt epikusság benne, szimpla gameplay. Fájt, de örültem, hogy nem volt lehetőségem visszatölteni, mert így nagyobbat ütött.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Oszt lókóbászt lehet-e tölteni benne?
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #208857 üzenetére
Ő volt a legcebb.
<szip> Arról az arabról meg lelógott a lábam, hiába volt gyors. Mert nyilván megkerestem, megszelídítettem, aztán elég csalódás lett az a törpe.
Tényleg, a fullos szakállat megnövesztette rajtam kívül valaki?
Abba volt meló.
-
.LnB
titán
válasz
Azta qu..!!
Én egyet sem. Egy lovam se pusztult el. Vagyis egy khm... spoiler.
Nem nagy varázslat, csak türelem.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #208827 üzenetére
Jó, igen. A pénz meglesz. De az utóhatása meg lehet, hogy az lesz, hogy ez lesz az utolsó Kojima játék?! Persze ez nagyon extrém végkifejlet lenne.
(#208829) RangerFox
Nekem is eladta, tudod nagyon jól, hogy azonnal előrendeltem, amikor lehetett. De jelenleg, azzal a tudással, amivel most rendelkezünk a játékról, megvannak bennem a negatív gondoltatok is erről az egészről. Ott motoszkálnak a fejemben. De összességében teljesen megegyezik a véleményünk. Csak most az áradozást próbáltam kihagyni ebből az írásból.
(#208833) S e t h
Jó, de nálad ez más, mindig ezzel a fogyasztói társadalom-mal jössz. Amit én megértek. Nincs is bajom ezzel, és valahol érthető is. Viszont én mindenképp megveszem, ha rossz akkor is. El tudom fogadni ha beszpm. Úgy gondolom, hogy elégszer vásárolok racionálisan, néha belefér a kockáztatás. RDR2, DS, Cyberpunk 2077..
-
Demizson92
aktív tag
válasz
hombre[EU] #208778 üzenetére
Na miert?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest