- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
belan #232556 üzenetére
Estimated trophy difficulty: 3.5/10
Approximate amount of time to platinum: 12-15 hours
Offline Trophies: 36 (1
, 4
, 9
, 22
)
Online Trophies: 0Number of missable trophies: 0 (you can clean everything up with Chapter Select after the story) – but there are two semi-missable: “Not a toy anymore”, “Handfull of pockets”. Be sure to look for upgrade materials as you play through the story.
Glitched trophies: 0
Does difficulty affect trophies?: No difficulty settings available
Minimum Playthroughs: 1 + potentially some chapters played back-to-back for additional crafting materials needed for either
Not a Toy Anymore or
Handfull of Pockets
-
Wesder
titán
válasz
belan #227667 üzenetére
Az nem az én gondom lesz. Én nekem megvan mit vàrok a Sony-tól. Az eszközeik megvannak, a csapat is szivesen megcsinàlnà.
Én mondom ràérek.
Persze aztàn lehet lesz olyan plusz jàték ami érdekelni fog, ez még a jövő zenéje. Ja és legyen full BC.Eléggé besavanyodott ember lehetsz, ha egy ilyen mókàt kihagysz. Én nem tudom mit szedtek/szívtak az Insomiac-nàl mikor a jàték készült, de nekem is kellene belőle ha rossz napom van.
Még az OST-t is megvettem Playen mert ez a Punk/Rock stílus tetszik amit alà komponàltak.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
belan #226792 üzenetére
Azért nem olyan elképzelhetetlen szerintem
6Tflopsal némelyik játékba hozza a 4K 60FPS-t a box, az új konzolok meg kb 2,5x lesznek erősebbek nyers számításban + még lehet architecturális változtatás is lesz, ez alatt azt értem, hogy okosan osztják el a teljesítményt a CPU és GPU között
Abba is gondolj bele, hogy ezek min 6 évig lesznek piacon, tehát 2026 körül már igen csak consumer cucc lesz a 8K , pont úgy mint anno a 4K, akkor is azt mondta mindenki, hogy elég a FullHD, drága a 4K most megy gyakorlatilag 50" felett nem lehet FullHd-t kapni
-
sxxorp
őstag
válasz
belan #225532 üzenetére
Messze van még a most ígért, mesebeli korhatár is, nemhogy a valós, amire tényleg feltolják majd
Aguinaga: Igen van benne paranormál jelenség, de nem horror. Nálunk az ilyen bónusz, lehet, hogy a Heavy Rain helyett ez lesz
Journey, Flower, mindkettőt csekkeld, amennyire lehet az ő szemével -
törölt tag
válasz
belan #225259 üzenetére
Egyik sem szép, bár a PS-t élőben megnézve érhetne meglepetés. A Gears-kontroller szerintem rettentő olcsó benyomást kelt, Scorpion Edition X1X szerintem nagyon szép, nekem az van.
Ezek a limitáltak nekem nem tetszenek, nem láttam még belőle igazán szépet, egyik oldalon sem. -
30z.Samu
félisten
válasz
belan #220647 üzenetére
Valószínűleg az lesz egyébként, csak eddig nem figyeltem meddig él az akció. Egyébként néztem a WRC 8-at is, de az a DiRT 2.0-hoz képest köszönő viszonyban sincs szerintem. Már ami a hangokat illeti.
DiRT-ben viszont ami feltűnt, hogy néha tök darabosan mozog az ablaktörlő, de az FPS nem esik le, folyamatos a játék végig, tehát nem azért csinálja, mert kevesebb lenne a frame. De ez PC-n is megvan, érdekes. -
30z.Samu
félisten
válasz
belan #220645 üzenetére
Ez már nézőpont kérdése ugye.
Én el vagyok az autós játékokkal is, pedig egy jó pár éve nem követem jóformán egyiket sem.
Ez is fura, hogy rally-t soha nem néztem folyamatosan, nem követtem senki pályafutását, viszont a játékokkal el voltam, mint a befőtt.
CMR 2-vel mennyit játszottam, Te jó ég.
Egyébként most nézem, hogy 23-áig él ez az akció, szóval lehet megveszem addig mindkettőt. -
30z.Samu
félisten
válasz
belan #220641 üzenetére
Oké, köszi.
Most azon filózom, hogy adjak-e esélyt a DiRT-nek vagy inkább kapjon a RDR 2 egy második esélyt. Tudom, nagy dilemma és bárcsak ez lenne a legnagyobb gondom az életben...
A DiRT is böki a csőröm a reggel említettek ellenére is, de azt is tudom, hogy valószínűleg párszor kitérnék a hitemből, miközben játszanék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest