Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
"nekem high/med beállításon fullHD ban megy úgy, hogy a plusz fények meg minden szir-szar be van kapcsolva (kivéve MB mert az idegesít) és 60fps alá csak durva biolabos csatáknál esik 45-50 környékére."
Ne haragudj, de tisztában vagy azzal, hogy milyen hardvereid vannak?
Amúgy az összhatása tényleg jó a PS2-nek, nekem is bejön én is elámultam. Akkor rosszul fogalmaztam, mert én a gépigényéhez képest mondom a grafikát.
BF3 után neked főleg jó lehet egy ilyen színes játékkal játszani, mert a BF3 kb. csak a kéket ismeri.
A napsütés ahogy megcsillan a dolgokon tényleg mindent széppé tesz, ahogy a színes köd effektek is vagy a monumentális épületek.
De pl. nézd meg a befagyott folyómedret. Nincs ott semmi. Üres pusztaság. Mit kell számolnia a gépnek? Az a megcsillanó effekt olyan összetett?
Amúgy Amerish néz ki a legjobban. Ott már sűrűbb lenne a növényzet is... de szerintem épp azért játszik ott a legkevesebb ember, mert a több dolog miatt ott fut mindenkinek a legrosszabbul a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- Surface Go 3 10.5" FHD IPS érintő i3-10100Y 8GB 128GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4 alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest