- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz
Tomasz94 #40058 üzenetére
tuti klassz!
Mi 2008-ban újítottuk fel a családi házat, akkor egy 10x6 cm-es kábelcsatornát véstem be a falba, azon akkoriban még a scart csatis kábel is átfért. Ma már nincs ilyenem (sikerült vennem egy panasonic HDMI kimenetes VHS-DVD-R kombót hazavinni három gombóc fagyi árán a bolháról) kényelmesen elférnek benn a kábelek. Amúgy meglepő, hogy egy oled tv mit képes kihozni még VHS szintű "minőségből" is. LCD-n nézhetetlen. Régi családi videók kerültek át DVD lemezre a fagyigombócos eszközzel.
Mondjuk ennyire filigrán tartóra nem mertem rábízni a 27 kilós tévét, egy duplakarosat mertem csak "alá" rakni.
-
Alien!
senior tag
válasz
Tomasz94 #40028 üzenetére
hát igen, biztos ment nem keveset.
nálam egy oled mellett is helyt tud állni, szóval jó kis modell volt ez. Igaz talán a világ egyik legrosszabb távirányítójával adták, plusz nemrég egy firestickkel hoztam használható szintre, mert az atv 8 már nem fürge rajta (viszont cserébe máig működik rajta minden app).
-
Alien!
senior tag
-
rainman72
nagyúr
válasz
Tomasz94 #40018 üzenetére
Papiron igen az lenne a mini led mivel magasabb hdr fényerőt tud,sokkal több a ledek száma,van local dimming,magasabb a szintér lefedettsége talán.
Viszont videókon nem teljesen jó,a fényerő az meg van de blooming kezelés ezáltal feketéje nem meggyőző.A PUS8919nél se lesz igazán jó fekete az ips panel miatt a többi nagyjából rendbe lesz.
Az is meg lehet hogy a 8303 talán még jobb is volt fekete terén kiindulva abból amilyen képeket láttam itt a topikban régen.
Egy kicsit lutri megpróbálnám meg van 14 napod online vásárlás esetén eldönteni milyen,de igazából egy oled lenne az előrelépés,led-ben nincs nagy választás. -
Kroni1
veterán
válasz
Tomasz94 #24617 üzenetére
Sziasztok!
Használja valaki a google assistantot a tévével? Nekem ha minden igaz ilyesmi, mikrofonos távirányítót kellett volna kapnom a 8303-hoz:
Ehelyett egy ilyet kaptam, ami ha jól látom az OLED803-hoz is jár, csak ahhoz van még egy kissebb easy remote is vagy micsoda, de én olyat nem kaptam:
Enélkül akkor gondolom nem fog menni nekem a hang alapú keresés, meg az egyéb vezérlés műveletek?
-
Alien!
senior tag
válasz
Tomasz94 #23159 üzenetére
nincs mit!
gammát rosszul írtam, az +2 mindkét módban, illetve az ambi fényesség 10....a szabványos mozgás is jó, de ott néha beesik a képkockaszám a gyors jeleneteknél, én meg a stabil 120-at szeretem
, igaz ennek némi képhiba az ára...
amúgy igen, sajnos ez a 8-as volt az utolsó 100/120hzes tévéjük, van még tavalyról a 9104, ami itthon nem is kapható, de elvileg nano panellel szerelték. Az idei felhozatalban nincs 100hz-es lcd. Úgy néz ki sajnos, hogy mostantól oled exkluzív.
-
Alien!
senior tag
válasz
Tomasz94 #23149 üzenetére
sokat állítgattam én is, ráadásul szeretem az interpolált képet, így a Perfect Natural Motion nálam mindig egyenletesre van rakva (játéknál nem ajánlott). Nagyvonalakban én ezekkel a beállításokkal nézem, de az átlaggal ellentétben én szeretem a látványos/mozitól eltérő, képet:
egyéni sdr: kontraszt 85, szín 65, élesség 8, minden zajcsökkentés ki, videókontraszt 100, ultra felbontás be, hdr felkonvertálás be, színjavítás max, kontrasztjavítás: képre optimalizálva, dinamikus kontraszt minimum, fényerő 50, gamma -2, színhőmérséklet: normál.
egyéni HDR: nagyjából minden ugyanaz, ami eltér: HDR premium auto, kontraszt 90ambilight minden esetben "élénk" fényesség +2, telítettség +2, ez kompenzálja sötétben a gyengébb feketét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest