- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
luikay
aktív tag
válasz
Pandimakaay #39817 üzenetére
Sajnos ennyit bír a hardver, nálam is hasonló problémák vannak 8303-on.
-
luikay
aktív tag
Sziasztok! Mostanában az 55PUS8303 elkezdett akadni, online streamingnél és külső forrásból történő lejátszásnál is... Frissítést nem talált.
Másnál is jelentkezik hasonló probléma mostanában? Hálózati sebességgel nincs gond. -
luikay
aktív tag
Egy gyors kérdés... 55PUS8303-am van, ami ugyebár nem tudja se a DV-t, se a Dolby Atmost. A soundbarom viszont tudja, de így a tévé nem küldi át HDMI ARC-n, ha nem képes feldolgozni (HBO Max, Netflix). Jól gondolom? Sajnos a soundbaron nem derül ki, hogy éppen milyen hangot játszik le.
Ha vennék pl egy Xiaomi Stick 4K-t, ami már tudja a DV-t és a Dolby Atmost, akkor vajon a HDMI ARC kimeneten a tévé már az Atmos hangot küldené ki? -
luikay
aktív tag
válasz
rainman72 #33428 üzenetére
Philips 48OLED935/12
370 000 Ft (ÁK legolcsóbb 480 ezer)
Philips 65OLED855/12
499 000 Ft (800 volt legolcsóbban) -
luikay
aktív tag
válasz
NJanika #31799 üzenetére
IPS-nél sajnos sose lesz ténylegesen fekete színed, arra ott az OLED. Nekem amúgy a régebbi alsó kategóriás 4K-s Philipsem csinált hasonló hibát, de csak HDR-nél. A sötét részeknél teljesen szétesett a kép, vissza is vittem.
Egyébként a különböző színcsatornák black leveljét érdemes állítani, ott lehet a kutya elásva, bebuknak a sötét részek teljesen, így elvésznek a részletek. -
luikay
aktív tag
válasz
.kissnorbi. #31758 üzenetére
Pont ilyenem van, jó drága lett.
-
luikay
aktív tag
válasz
.kissnorbi. #31753 üzenetére
Én egy kis 1 TB-os WD-t használok, visz róla mindent IS. Simán meghajtja az USB, nem kell neki külső táp sem.
-
luikay
aktív tag
válasz
.kissnorbi. #31751 üzenetére
HDD is elég hozzá, úgyhogy SSD-ből kb bármilyen megfelelő. Normális sebességű Pendrive is jó lehet.
-
luikay
aktív tag
válasz
Lootolok #30242 üzenetére
Az egy dolog, hogy az alaplapokon gigabites port van, de a Philips tévékben csak 100mbps az Ethernet... Hálózatról általában a NAS teljesítménye kevés a magasabb bitrátás 4K filmekhez, egyszerűen nem tudja olyan gyorsan továbbítani az adatot, legalábbis a 100 ezer alatti modellek.
-
luikay
aktív tag
-
luikay
aktív tag
válasz
Alien! #26470 üzenetére
Lefrissítettem, változott a netflix alkalmazás is, újra be kellett jelentkezni. A minőség annak ellenére, hogy 2160p, elég fos... 8,26mbps pl a csúcs. Az infó is sokkal kevesebbet ír ki, a hangsávot pl egyáltalán nem.
Fura, van ahol mutatja, van ahol nem... ahogy észrevettem a szinkronosoknál nincs semmi adat a hangra és a feliratra.Ami még feltűnt, hogy nem mutatja, hogy ULTRA HD 4K a filmeknél/sorozatoknál, ha lapozok.
-
-
luikay
aktív tag
válasz
Monya78 #26151 üzenetére
A HDR igazából azt jelenti, hogy jelen vannak egyszerre a nagyon világos és nagyon sötét tónusok is anélkül, hogy a feketék bebuknának, a fehérek pedig kiégnének. A HDR filmek flat profillal teljesen fakó képet adnak, a megfelelő, kijelzőre hangolt LUT segítségével kapod meg a szép kontrasztos képet.
-
luikay
aktív tag
Visszatérve a Netflix problémára... közben kiderült, hogy a többi streaming szolgáltás is maximum SD felbontásban megy, úgyhogy több mint valószínű, hogy a Widevine tanúsítvánnyal lesz a gond... Elképzelhető, hogy lejárt és a Philips erre nem figyelt oda?
-
luikay
aktív tag
XDA fórumon is írják a hibát... nem vagyunk egyedül.
[link] -
luikay
aktív tag
Amúgy az a fura, hogy ha Widevine probléma lenne, akkor már a menüben sem írná ki, hogy UltraHD 4K tartalom.
Most Himani megkérdezi egy felsőbb szintű menedzserét is... -
luikay
aktív tag
Ez zsákutca... egyszerűen nem érti meg, hogy nincs probléma az internet szolgáltatóval. Direkt leteszteltem mobil hotspottal is neki.
-
luikay
aktív tag
válasz
Kroni1 #25547 üzenetére
Magyar ügyfélszolgálat csak 11:30-tól van.
Én Himani-val chatelek...
Leadtam neki már minden infót.
TV típusát, firmware verziót, Netflix verziót, Netflix ESN számot...
Első körben végig vitt a szokásos hülyeségeken (húzzam ki, nézzem meg a fiókban, hogy milyen minőségre van állítva...), de gyorsan megérttettem vele, hogy nem nálam van a probléma. -
luikay
aktív tag
Lehet felhívom ma az ügyfélszolgálatot, hogy mégis mi a franc van ilyenkor...
-
luikay
aktív tag
-
luikay
aktív tag
Netflix ma azzal fogadott, hogy max 540p-ben jeleníti meg a tartalmakat... 50PUS8303. Járt már így valaki? Az Mi BOX S-en simán megy a 2160p is ugyanarról a hálózatról, úgyhogy nem ott van a hiba.
Olyan, mintha eldobta volna a Widevine L1-et... DRM infó pedig mutatja. -
luikay
aktív tag
válasz
Darkrush34 #22366 üzenetére
Megpróbálnám másik kábellel.
-
luikay
aktív tag
válasz
frankdelgado #22330 üzenetére
Beépített alkalmazásoknál nem érhető el (igazi baromság).
-
luikay
aktív tag
Szokásos hülyeség, eltávolítás, újratelepítés megoldotta...
-
luikay
aktív tag
válasz
frankdelgado #22128 üzenetére
MXPlayer nálam mostanában azt csinálja, hogy nem tudom kiválasztani a külső winyót, nem lát semmit. Ha fájlkezelőből nyitom be az MXPlayerbe, úgy megy. Erre van valakinek ötlete?
-
luikay
aktív tag
Jóval régebbi Sonyk is megkapták pl egy firmware frissítéssel...
https://www.hazi-mozi.hu/sony-vegre-itt-a-dolby-vision-frissites-az-europai-tv-khez-is/
Vagy ennyire nyomják a 2019-es modelleket? -
luikay
aktív tag
Azt nem értem, hogy ezt a Dolby Visiont miért nem tudják szoftveresen beletenni pl az 55PUS8303-ba is... a panel még jobb, mint ami a 7304-ben van (valós 10 bit vs 8 bit + FRC)
Vagy a 8303-ben lévő MediaTek proci nem támogatja? -
luikay
aktív tag
Ismerős probléma... ha egy film nem pont 16:9 képarányú (és a fekete csíkok nincsenek belekódolva a képbe), akkor széthúzza. MXPlayer a megoldás.
Másik hülyeség, hogy a napokban sorozatot szerettem volna nézni, videófájl mellé bemásoltam a feliratot és a gyári lejátszó nem látja... VLC-vel minden egyes felirat megjelenítésekor ugrik egyet a kép, úgyhogy itt is maradt az MXPlayer. Bosszantó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Windows 10
- Bundle topik
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Video konvertálás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest