- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
válasz
RVR400 #40113 üzenetére
40 multam, elso tvnk egy taviranyito nelkuli volt amin ceruzaval kellett hangolni, aztan jott egy szurke szinu, amire abszolut nem emlekszem de taviranyitos, 2 hangfallal a szelein, aztan 97ben egy OVP orava, majd 2009ben egy Samsung le32b450?, aztan samsung UE50RU7092. A csaladban meg van egy Panasonic 2009bol, mai napig megy. Az osszes ezek kozul elavult, nem elromlott.
-
rainman72
nagyúr
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
RVR400 #39453 üzenetére
Sajnos nem melegedéssel függ össze, mert "hidegen" bekapcsolva is jelen vannak a csíkok.
Vibrálni nem virbál így, mint ahogyan itt látható.
állandó csíkok, amikkel még együtt élnék
ez meg néha megjelenik, de nem vibrálva, majd eltűnikA ragasztós módszert kipróbáltuk, amiből csak azt tudtam leszűrni, hogy nem a kijelző a ludas, mert attól függően hol ragasztjuk le vándorolnak a csíkok.
Én szalagkábelre tippelnék amúgy, de nem sok kedvem van már játszani vele úgy, hogy ez a fő tv.
Most megint nem csinálja a második képen látható problémát, de már megrendeltem az új tv-t, ezt meg majd megcsinálom, ha tudok hozzá szerezni alkatrészeket és jó lesz a nyaralóba -
ad4m1337
aktív tag
válasz
RVR400 #39207 üzenetére
Nyilvan nem igy zavaro, focimeccseknel nem tudtam a meccsre figyelni, mert a hatterben jelenlevo csikokat latom... de szurke hatternel lehet a legjobban ezt tesztelni.. TCL C645 -nel egyaltalan nem volt ilyen, viszont azt vissza kellett kuldenem a bugos rendszer es pocsek hangszoroi miatt...
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #39122 üzenetére
Nah, kipróbáltam, tipikus moziba való film, azért vannak túltolva az effektek. Van pár ilyen film, ettől rosszabbat is hallottam már. Át kell állítani beszédkiemelésre, akkor talán használható, ha csak a TV-hangszórót használja az ember. Ha külső hangkeltő van, akkor meg azt kell átállítani szintén beszédkiemelésre, vagy éjszakaira, de egyébként nincs semmi probléma a hangsávval.
-
Alien!
senior tag
válasz
RVR400 #39042 üzenetére
furcsa, itt említenek AC-t is.
Amúgy ha van, akkor csak a 36-48 csatorna a támogatott!
-
csibak
csendes tag
válasz
RVR400 #39002 üzenetére
Megrendeltem, visszaigazolták, átvehető. Meglátjuk, hogy bontatlan új-e. Csak régi képcsöves Philips tv-vel találkoztam személyesen, az újabbakról fogalmam sem volt és amit találtam a neten az azért nem csak pozitív vélemény volt, így ezért érdeklődtem itt.
Köszönöm a válaszokat!
-
tomp
félisten
válasz
RVR400 #38665 üzenetére
A Hue szimplán licensz lejárta miatt került ki mivel bár ugyan úgy Philips termék de csak a nevük ugyan az. A tv és a Hue 2 külön cég terméke.
Bár nem lepődnék meg ha esetleg a Hue támogatás megszűnése miatti bevétel kiesés eredménye miatt visszakerülne azaz újra licenszelnék. -
rainman72
nagyúr
válasz
RVR400 #38665 üzenetére
Mire rászántam volna magam a Hue-ra talán, megszünt
Ez a frissített Saphi a szinte legdrágább mini ledeken röhej kategória.
Az árazás is el van billenve.
A 65PUS8518 alap ips model drágább volt mint a TCL mini ledje ami azért kategóriákkal jobb nála.Az ambi magában már nem sokáig fogja így eladni magát sajnálom pedig.
De kis okossággal még a 85s Samu se került többe.
A 85PUS8818 meg 900e így sose lesz -
anrab
addikt
-
muranyir01
csendes tag
válasz
RVR400 #38186 üzenetére
A dinamikus kontraszt csak sdr vagy 4k tartalmaknál állítható, HDR vagy DV esetében nem. Ha bekapcsolva van és max mondjuk akkor hol a képet sötétíteni kell neki ott durván sötétíti, kikapcsolva a legjobb, de ugye ez csak az sdr tartalomnál lehetőség.
A szoftverfrissítésben bíztam sokáig, de az sem akar lenni
Hivatalos oldalon is nézem és januári a legutóbbi elérhető, elméletileg az van fent, mert a tv azt mutatja hogy a legújabb van telepítve.(101.001.003.232)
Ha a weboldalon rámegyek a letöltésre ezt töltené le:
43pus8506_12_fus_aen
Ha jól tippelem ez a tavalyi tv, de sokat nem számít biztos. -
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #38013 üzenetére
Jah igen, amit kihagytam, hogy ez a gyári Média program. Minden mással (VLC, Nova, Vimu) tökéletesen lejátszhatóak a filmek.
#38017 tomp: Ahogy írtam is, az elsőre talált sima upgrade fájllal, ami elméletben 8506-hoz való (külföldi fórumon elvileg sikeresen frissítettek is vele ilyen típust) nem volt jó. Egy komplett loaderes telepítő kellett belőle, hogy működjön. Lehet, hogy felénk ezért nem dobálják még a frissítést.
-
migabi24
nagyúr
válasz
RVR400 #37649 üzenetére
Nem akarok beleokoskodni, de szerintem a gyári philips izzó se fogja pont ugyan azt a színt hozni mint a tv ledje, mert a l Tv 3 féle leddel keveri ki a színt, ezekbe az izzókba meg sima rgb ledek vannak szerintem, de majd kijavít akinek van saját tapasztalata ebbe a témába
-
Kroni1
veterán
válasz
RVR400 #37377 üzenetére
Én kb 2m-en belülről, 45 fokos szög felett kezdek el látni talán-talán némi színfakulást, 58pus8507-esen. De ez nem zavar, mert kb. 3 méterről nézem, és a kanapénk két széle kb 5-10fokos kitérést jelent középről, nem pedig 45-öt..
De vajon hogy a francba lehet ez? Nekem ennyire rossz a szemem (és a többieknek akik még irtak utánam), vagy a tiéd ennyire érzékeny?
A polarizáló fólia nem volt leszedve esetleg arról amit láttál? Nekem a MM-ban átvételkor azt mondta a képzett eladó, hogy szedjem le róla a fóliát, de szerencsére tudom, h nem szabad. -
Kroni1
veterán
válasz
RVR400 #37371 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem az 58PUS8505 és a 8507esen sem problémás a kép ha átsétálok a nappali egyik szélétől a másikig, pedig VA panelesek.
Ellenben az sokkal jobban zavaró volt a korábbi IPS tévéimen, pl. a 8303ason is, hogy a sötétebb jeleneteknél csak sejtettem h épp mit csinálnak a szinészek mert látni nem láttam, max akkor ha szürkébe húzott feketéig feltoltam a fényerőt..
-
kesztió
aktív tag
válasz
RVR400 #37218 üzenetére
MIért is ne lenne érdekes? Feltételezem, hogy ínséges napokon 24-bit/192kHz veszteségmentes audio adatfolyammal talán beéred.
Na, optimális körülmények között épp ennyit tud a DTS Play-Fi, amit – csodák csodája! – pont a Philips középkategóriás TV-k is már natívan támogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged