- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
luikay #36865 üzenetére
Persze volt áramtalanitás, korábban gyári visszaállitás utána működött is kb 1 hónapig megszünt a hiba (vagy csak véletlen) aztán modt újra visszatért (minden forrás lehúzva). Az nem megoldás. Kb 30-60 perc múlva jelentkezik tehát felmelegedésre gyanakszom.
Garanciális (júliusban lesz 2 éves) csak gondoltam hátha volt ilyen valakinek
-
Alien!
senior tag
válasz
luikay #31798 üzenetére
normális kijelző esetén tökéletes a Netflix az alacsony bitráta ellenére is. Ez a tévé hibája.
#31801koppasz1986: tudom ezeket a köröket én is megfutottam 7304-el, okoskodtak, hogy a letöltött film hibás (az összes konkrétan). Igaz, hogy másik philipsen (8303) itthon tökéletesen ment minden, illetve más márkáju tévéken is, de akkor is fogadjam el..napersze. A végén rájöttek, hogy úgyszarahogyvan és jóváírták. igaz 2 hónapomba került....
ilyen ocsmány volt belső lejátszóval:
egy fokkal jobb külsővel, de ez is gyászos volt:
-
bandi20
aktív tag
-
bandi20
aktív tag
válasz
luikay #30252 üzenetére
Na ehhez tudok hozza szólni , Nas és Nas között is van különbség még márkán belül is , azon , ha arról akar valaki lejátszani filmet nem szabad spórolni ! A vezeték minimum Cat5.e vagy Cat6 os kábel kell hozza , wi-fi -n mindig akadni fog ! Gondoljatok bele az OK hogy jön az x,x bitrátájú 4K HDR , vagy DV film , de jön vele jobb esetben egy több csatornás hang is ! Nálam ami bevált nas synology 218+ És a lejátszó Apple 4K Tv , semmi nem akad ! A tv csak kivetítő a kódolt állományokat a ATV kezeli !
udv Andris -
Lootolok
tag
válasz
luikay #30246 üzenetére
Új lakásban a számítógép messze van a routertől. Vettem ezért bele egy usb-s wifi cuccot. A sebesség van amikor leesett 2-3Mbps-re, van amikor meg 200Mbps volt. Pedig márkákat vettem, nem az alsó polcról.
Úgyhogy készíttettem egy 15m-es patch kábelt, így most stabil 500Mbps. Ez a tuti. :) -
blakey
titán
válasz
luikay #30244 üzenetére
Hálózatról általában a NAS teljesítménye kevés a magasabb bitrátás 4K filmekhez - pedig bőven tudja, SMB, NFS esetén hibátlan. Kizárólag NAS-t használok lejátszásra, a TV-ket megjelenítőnek használom, eszem ágába sincs azon lejátszani bármit is, max. Netflix, Youtube, minden mást médialejátszóval játszok le, hibátlan a 400Mbps bitrátájú anyag is, de ugye a filmek sokkal alacsonyabb bitrátával rendelkeznek.
-
rainman72
nagyúr
válasz
luikay #27095 üzenetére
Negyedórán keresztül állígatni hogy nézhető legyen??
2 év alatt kb 10db! Philips tv volt nálam,nem igazán kellett bele piszkálni sokat,max a kontrasztokat levenni,dinamikus-Eco Ki.
Sose volt gond a színnekkel,kontraszttal,főleg Netflixen nem,de a tv adásoknál se.
Akkor ez hogy??
A mostani ips 75PUS7354-n is olyan a Dolby Vision mintha VA lenne,de nem az.
Magyarul ha nem nyulok hozzá akkor jó képminőséget nyújt. -
dino_m
senior tag
válasz
luikay #27028 üzenetére
Csináltak is. Mondjuk, érdemes belenézni. Biztos jobb mint egy VHS, de nem igazán jobb egy DVD-nél. Akkor meg minek? Régen is használtak a kornak megfelelő képjavító eljárásokat. Most kapott még egyet. Aki még soha nem látta az eredeti kópiát, az nem tudja miben lett jobb, csak azt látja, hogy egy ótvar minőségü 4K, HDR film.
-
Kroni1
veterán
-
MATEO6600
őstag
válasz
luikay #25606 üzenetére
Nekem is ez van fent és totál máshogy néz ki, úgy, mint Kroni1-nél. Nincs info gomb, és az options nem reagál.
Erre a kérdésemre reagálva:#25532
Ha esetleg más is wi-fi problémákkal küzködik (nekem 2mbps-t tudott a TV youtubeon), utánajárva ráleltem, hogy csak 4 db 5Ghz-es wi-fi csatornát támogat a Philips TV-k nagy része: 36, 40, 44, 48
Source: [link] -
Kroni1
veterán
válasz
luikay #25546 üzenetére
Egyetértek, jelezzük többen is! Akkor talán lesz is valami.
Neked van telefonszámod magyar ügyfélszolgálathoz? Én az online felületen a chat-en adtam le ezt:
"I have a couple of Netflix compatible players, but from this saturday 07th of november there is a problem on my Philips 55PUS8303 television. There is no 4K resolution, all the programs stream at very low bitrate, and in SD quality. My other devices working perfectly on the same wifi router. The network check on the TV is succesful, tried to reload app, and reseted the TV, but still bad quality. I contacted with other Philips PUS8303 owners, they confirmed the same issue. Please investigate it!"
Most elkezdtem egyeztetni chat-en egy Rayan nevű bottal, vagy sráccal, elvileg épp rögzíti a hibát..
-
Alien!
senior tag
válasz
luikay #21929 üzenetére
hát valóban az, bár már a tavalyi modelleknél is a 9es volt csak az, ami egyébként Oled árban volt...
de lesz "filmmaker mode"..
én úgy vagyok vele, ha sz*r képet akarok bambulni, akkor elmegyek moziba. De mostantól lesz rá a tévénél opció is
ellenben az ai módra kiváncsi leszek élesben:
-
Alien!
senior tag
válasz
luikay #21835 üzenetére
hdr10+ filmek ha esetleg bele akarnál nézni.
amúgy a Netflix komoly minőségben forgat, már sdr-ben is durva (a Sex Education képe pl elképesztő).
-
Alien!
senior tag
válasz
luikay #21829 üzenetére
valszeg a SOC nem támogatja, de látod a Sony is spec profilt rakott ezekbe a régebbi tévékbe.
Amúgy nagyon sokkal előrébb nem lennél egy DV támogatással se. Én a hasonló HDR10+-al sem láttam észrevehető minőségi javulást. Nyilván ez a kategória nem tud nagyot domborítani HDR témában sajnos.
-
Toth_Jani
őstag
-
kefealo
csendes tag
válasz
luikay #20262 üzenetére
Köszi!
Update!
persze nem lehetett frissíteni a remote firmware-t sem, mert a távirányító nem található!persze csináltam egy teljes visszallitast, utána ment a párosítás, firmware frissítés, beállítottam mindent, mindjárt elkészül a kezdőképernyő, majd aramtalanitas mert fekete lett.
Van frissítés! Telepitettem, gyári beállítások ok!
minden jelszó újra megadas!
Most talán... -
Alien!
senior tag
válasz
luikay #20245 üzenetére
Kicsit kísérleteztem és ami drámaian csökkenti a bevilágítást, az az Ambilght Élénk módja (plusz beállítás: fényesség 10, telítettség +2) ez a sötét jeleneteknél is telibe világít és átvágja a szemedet. A fenti képemen is ezt látni. Szerintem 1-2 hue lámpával még tovább javítható. (nekem bal oldalt a földön van egy).
-
djpundro
aktív tag
-
junior19
senior tag
válasz
luikay #20238 üzenetére
Az a baj, az ilyennel, hogy a fénykép nem igazán adja vissza, van, amikor nagyon felerősíti a jelenséget.
A másik gond, hogy nagyon sokan belenyugszanak az ilyenbe, addig a gyártó nincs is rákényszerítve, hogy legalább ilyeneket ne lásson az ember. Van az lcd technológiának így is elég baja, nem kellene ezt tetézni még ilyenek gyártásával. De amíg nem adják vissza tömegesen az ilyen selejtet, addig a gyártó nincs rákényszerítve, hogy legalább elfogadhatót gyártson. Így is valamilyen kompromisszumot köt a vásárló a panel fajtájától függően. S a vásárló sem hamis pénzzel, vagy hiányos bankjegyekkel fizette ki a vételárat.
Én biztos nem nyugodnék bele ha zavaró hiba lenne számomra a képen, s ez a jelenség még azt sem tudná csökkenteni, ha vissza térítenének mondjuk 30%-ot a vételárból, mert az az érzés maradna akkor is bennem, hogy kidobtam 70%-nyi összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged