- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #39976 üzenetére
"Persze nekem a sima LED TV-k az érdekesek: már a PUS9000-es modellek is tökéletesnek tűnnek "
Pont ezt akartam írni én is, mióta az IPS-es tévéimet VA paneles, Ambis tévékre cseréltem azóta én teljesen elégedett vagyok a fényerővel, a sötétebb jelenetek láthatóságával, a fekete szintjével, a felhősödés hiányával, úghogy nem is igazán érzem szükségét MiniLED-et, OLED-et vagy bármi mást venni. Persze szép, és jó az oled, de részemről nem must get.
Ha eltekintünk "a titan gyorsabb" bullshit-tól akkor nekem nem is lenne bajom feltétlenül a Titan OS-el, ha letölthető lenne rá minden szükséges progi, de ez sajna nagyon nincs így..
Egyébként ha jól emlékszem régebben kizárólag az LG tévék voltak képesek a beéípitett lejátszójukat használva kadenciahelyes tartalommegjelenítésre. Gondolom ezen a téren nem nagyon történt a Philipsnél előrelépés..
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #39974 üzenetére
Hát elvileg Netflix és Max mellett a Skyshowtime-ot is néztek eddig egy apple tv okosítón, de mondtam hogy az nincs a titan OS-en, le tudnak mondani róla. így végül a 50PUS8919/12 lett ajánlva nekik, mert kiderült hogy az is be fog férni viszonylag simán, még az ambi is érvényesülni fog.
ha minden igaz 210-ért most elhoznak egy olyat, mondtam hogy webshopon rendelve van 14 napjuk elállni. Majd szerintem úgyis megyek beállítani, megirom ha lesz vele bármiféle tapasztalatunk. -
-
-
ati700
csendes tag
válasz
AxBattler #39787 üzenetére
Alapból az volt rajta nem én frissítettem le. Érdekes viszont hogy ha áramtalanítom egy perc után vissza, “megjavul”. Illetve ugyanez ha az android beállításon keresztül indítom újra akkor is helyreáll de amint kikapcsolom a távvezérlővel majd később vissza megint besz*rik..
De nem feltétlenül kell kikapcsolódjon , elég volt tegnap hogy párommal játszottunk, PS5, végeztünk vissza a tv-zéshez és ugyanúgy rossz lett. Még a hang is recseg és sokkal halkabb ilyen inkább csak az éles szól.. érdekes jelenség.. baromira bosszantó.
Szerk. Wifi-vel megy.
-
Henker2
addikt
válasz
AxBattler #39774 üzenetére
Szia!
Én a Linux rendszer miatt féltem, hogy a Direct One streaming TV szolgáltató appja nem fog menni. És láss csodát minden rendben. Az appokat fotóztam neked.
Én a filmeket wifi-n keresztül játszom PC-ről serverrel. Ez tökéletesen működik. Gyors.
Xbox, PS appokról sajnos nem tudok nyilatkozni -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #39227 üzenetére
Igazából én a Saphival is el voltam.
Ez a Titan meg valami már jobb lesz,meg ha hosszú távra tervezik,csak lesznek fejlesztések is,plus app.például.
Disney már van akinek fontos,MAX nélkül el lehet lehet lenni,ha fontos akkor ott egy stick,a Hisensek se jobbak ilyen szempontból.
Mondjuk a cikkben meg van említve az HBO is -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #39227 üzenetére
Qled ide vagy oda a C64 belepő csak,igazából már jó képpel,de egy 55PUS8518 VA panellel hozza azt a képminőséget tuti.
Felskálázása is jobb a Pentonic1000-nek,szerintem a Philips fényerőben is jobb valamivel,az ambi meg..azt meg tudjuk.
Szóval nem opció,ami már jobb lenne TCL fronton az a C745 FALD-al.
De még itt is elgondolkoznék,az ambi fontosabb,és ez az utolsó modelek egyike ahol Gtv van. -
-
válasz
AxBattler #39052 üzenetére
Ahogy nézem, a 2012. decemberi firmware az utolsó, ami elérhető, és ez tölthető a hivatalos support-ról is: TPM215E_101.000.198.106
Jó lesz, bár a 2023 áprilisi talán jobb lett volna... csak azt nem értem, itt a PKG Loader-es megoldásnál hol kell a firmware fájlt felmásolni?
Illetve az Upgrade Loadert itt csak egy korábbi verzióhoz írja:
TPM215E_001.001.168.014 – Date: 2022/4/30 (Upgrade_Loader) -
-
-
david007
csendes tag
válasz
AxBattler #38607 üzenetére
Persze, igazad lehet attól függetlenül, hogy abban az esetben nem a megfelelő (értsd jól) színeket kapom az alsó résznél. Úgy vagyok vele, ha már ráköltök egy valag pénzt, akkor nem szeretnék kompromisszumokat kötni. Nagy eséllyel akkor a 807-es lesz, ha a vásárlásig nem lesz nagyobb változás a termékpalettán.
Köszi mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek!
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #38589 üzenetére
Rosszul fogalmaztam
Model függő.
P5 legyen a tv-ben,a noname procis modelek gyengébbek sdr/hdr terén észrevehetően.
Ez a mostani Pentonic 1000s meg nagyon jól teszi a dolgát szerintem minden téren.
Megnézném egy oledben is szívesen.
A mostani IPS is nagyon jó képet ad DV alatt.
Meg az ips színkezelése együtt jó kombó. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #38426 üzenetére
Itt még nem!
Még mindig csak [ez a videó van] ami alapján VA. -
Gubu0101
veterán
válasz
AxBattler #38345 üzenetére
Csomagolas serult kent van hirdetve ugy,hogy valoszinu ilyen baja van mint a leirasban is.Ha megnezed az ertekeleseket azok tobbnyire pozitivak.Vettem mar en is igy tvt nem volt vele baj szoftveresen es a kijelzovelse csak a csomagolas volt serult, meg a hatuljan von pici serules.
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #38165 üzenetére
"Kicsit sajnálom, hogy az 58" és 70" VA panelek kikopnak a kínálatból, de ha ez azzal jár, hogy csak a 75"-os marad IPS, akkor velkám!
"
Már ott bukik az elmélet ami nekem is eszembe jutott hogy az idei 55PUS8808 IPS lett ahogy az előd is az volt.
Az 55PUS8508 viszont VA.
Bizok benne hogy a 65" is az lenne,akkor biztosabb hogy maradna tovább.
Nem volt még 65s Philipsem csak IPS. -
Kbali
nagyúr
válasz
AxBattler #37984 üzenetére
Ezekből vajon melyik (vagy mind) igaz rá? "Csomagolássérült, bontott csomagolású, termék használt, üzembe helyezett"
Más: olvasom az OLED tesztet, hogy szar, lassú a droid a 818-on. Nehezen hiszem el, pedig nekem még egy 7303 van, már vagy 5 éves, de én soha nem tapasztaltam ilyeneket. Egyedül a múlt héten szórakozott valamit a YT app, de semmi egyéb.
-
RVR400
veterán
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #37744 üzenetére
Egy "nulla" szerintem
Továbbra sincs P5 nincs Hue támogatás.
Az VRR se az igazi VRR.
Az androidot meg lecserélik egy fapados valamire.
És ez még jó drága is lesz,bravo
Ez 2023-24re írtó kevés,vagy akkor adná olcsóbban entry level szinten.
Ugyanez a 8007 de legalább droiddal. -
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #37592 üzenetére
Kislányom használja, nem olyan szép a képe mint a 8asoknak, de nem panaszkodom, elég olcsón is vettem. Ilyen tüzetesen nem vizsgáltam a képét, nagy hibát nem látok gyári beállitásokkal. Felhősödés nincs mint a korábbi LG-eimen, és a fényerő is jobb mint a samsungon amit váltott, fakulás mondjuk azon sem volt.
-
vidra1221
tag
-
RVR400
veterán
válasz
AxBattler #37392 üzenetére
Azért régen az ember megvett egy tévét, nézte 15 évig. Most mi a helyzet? Most 15 tévét akar az ember 1 év alatt.
Másrészt, ahogy korábban is írtam, 2017-ben egy 55"-os buta LG-t vettem 1 havi fizetésemből. Az akkor 150e Ft volt, most ekkora összegért okosat vesz az ember fia, és azóta a fizetések azért emelkedtek. Szóval most azért sokkal jobb a helyzet, csak a szokások változtak, de nem is kicsit...
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #37384 üzenetére
Az se lenne sokkal olcsóbb.
A 8507 meg elég alap tv a 8807-hez képest,én már nem vennék,hosszabb távra főleg.65PUS8807 ára nem akar esni én meg azt várnám,hamarabb lett emiatt TCL,ami valljuk be nem lett rossz választás szerencsére,brutál képe van.
Ehhez a képminőséghez egy Philips mini led kéne már. -
Gubu0101
veterán
válasz
AxBattler #37349 üzenetére
Nekem is az volt tervben.De aztan a vege egy 58”-os 8507 lett .Igy se okozott csalodast,tegnap erkezett meg.Sose volt ambilightos tvm de meg philips se.Ez az ambilight valami nagyon jo talalmany
Kb 3 ora hosszan keresztul csak lezer show-s videokat neztem youtubeon
Amugy 2 eves LG-rol valtottam es azt kell mondjam sokkal szebbek a szinek,elesebb a kep,ahogy olvastam a feketet azt tenyleg feketenek adja vissza.Mindent gyari beallitason hasznalok kiveve az ambit azon vissza vettem a fenyeron.Mondjuk a hangszorok azok nem szolnak olyan szepen mint az LG-n de ugy is tobbnyire erositorol megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD