Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Nekem eddig is volt mediaplayer 1 Himedia de az streamre nem igazán jó.Közbe meg vettem egy Xiaomi Box 3.gen. meg van egy Fire tv Max is vhol kölcsönadva.
Kipróbálok minden biszbaszt
De a Tkom box is megoldás manapság stream app hiány esetén.
Persze ezt nem szoktam ajánlani mindenki olyan tvt vegyen ami neki megfelelő.
Te meg úgyse veszel tvt soha mindig csak
előtte vagy
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Fapad igen.
De a P5 meg nem ennyibe kerül
Aki kis képátlót keres főleg tv adásra néha 1 film arra sztem jó.
Ennyiért ambis tvnek jó ár és meglepinek ott a google tv is,ezek miatt raktam ki is,hogy létezik ilyen is,csak eddig itthon nem volt forgalomban.
Igazából nincs bajom a Titannal se,a Skyshow viszont kellett volna.Amugy meg tiszta retro érzés olyan mint egy régebbi Saphi-s tvt használnák.Na ez lehet jó is meg nem is.Ki mennyire szerette
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Van qled model sztem ez is az azon nem lepődök meg.
A saját reklámjuk még az ambi nélküli PUS7810-t is annak mutatja.
Ha tudnám pl MM van kitéve bemennék megnézni,csak nincs közelben.
Az ára jó lenne most eMag 332e kuponnal,addig megtenné még a 85" PUS9010 nem esik lentébb. -
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
"Persze nekem a sima LED TV-k az érdekesek: már a PUS9000-es modellek is tökéletesnek tűnnek "
Pont ezt akartam írni én is, mióta az IPS-es tévéimet VA paneles, Ambis tévékre cseréltem azóta én teljesen elégedett vagyok a fényerővel, a sötétebb jelenetek láthatóságával, a fekete szintjével, a felhősödés hiányával, úghogy nem is igazán érzem szükségét MiniLED-et, OLED-et vagy bármi mást venni. Persze szép, és jó az oled, de részemről nem must get.
Ha eltekintünk "a titan gyorsabb" bullshit-tól akkor nekem nem is lenne bajom feltétlenül a Titan OS-el, ha letölthető lenne rá minden szükséges progi, de ez sajna nagyon nincs így..

Egyébként ha jól emlékszem régebben kizárólag az LG tévék voltak képesek a beéípitett lejátszójukat használva kadenciahelyes tartalommegjelenítésre. Gondolom ezen a téren nem nagyon történt a Philipsnél előrelépés..
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Hát elvileg Netflix és Max mellett a Skyshowtime-ot is néztek eddig egy apple tv okosítón, de mondtam hogy az nincs a titan OS-en, le tudnak mondani róla. így végül a 50PUS8919/12 lett ajánlva nekik, mert kiderült hogy az is be fog férni viszonylag simán, még az ambi is érvényesülni fog.
ha minden igaz 210-ért most elhoznak egy olyat, mondtam hogy webshopon rendelve van 14 napjuk elállni. Majd szerintem úgyis megyek beállítani, megirom ha lesz vele bármiféle tapasztalatunk. -
-
-
ati700
csendes tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Alapból az volt rajta nem én frissítettem le. Érdekes viszont hogy ha áramtalanítom egy perc után vissza, “megjavul”. Illetve ugyanez ha az android beállításon keresztül indítom újra akkor is helyreáll de amint kikapcsolom a távvezérlővel majd később vissza megint besz*rik..
De nem feltétlenül kell kikapcsolódjon , elég volt tegnap hogy párommal játszottunk, PS5, végeztünk vissza a tv-zéshez és ugyanúgy rossz lett. Még a hang is recseg és sokkal halkabb ilyen inkább csak az éles szól.. érdekes jelenség.. baromira bosszantó.Szerk. Wifi-vel megy.
-
Henker2
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Szia!
Én a Linux rendszer miatt féltem, hogy a Direct One streaming TV szolgáltató appja nem fog menni. És láss csodát minden rendben. Az appokat fotóztam neked.
Én a filmeket wifi-n keresztül játszom PC-ről serverrel. Ez tökéletesen működik. Gyors.
Xbox, PS appokról sajnos nem tudok nyilatkozni
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Igazából én a Saphival is el voltam.
Ez a Titan meg valami már jobb lesz,meg ha hosszú távra tervezik,csak lesznek fejlesztések is,plus app.például.
Disney már van akinek fontos,MAX nélkül el lehet lehet lenni,ha fontos akkor ott egy stick,a Hisensek se jobbak ilyen szempontból.
Mondjuk a cikkben meg van említve az HBO is
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Qled ide vagy oda a C64 belepő csak,igazából már jó képpel,de egy 55PUS8518 VA panellel hozza azt a képminőséget tuti.
Felskálázása is jobb a Pentonic1000-nek,szerintem a Philips fényerőben is jobb valamivel,az ambi meg..azt meg tudjuk.
Szóval nem opció,ami már jobb lenne TCL fronton az a C745 FALD-al.
De még itt is elgondolkoznék,az ambi fontosabb,és ez az utolsó modelek egyike ahol Gtv van. -
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Ahogy nézem, a 2012. decemberi firmware az utolsó, ami elérhető, és ez tölthető a hivatalos support-ról is: TPM215E_101.000.198.106
Jó lesz, bár a 2023 áprilisi talán jobb lett volna... csak azt nem értem, itt a PKG Loader-es megoldásnál hol kell a firmware fájlt felmásolni?
Illetve az Upgrade Loadert itt csak egy korábbi verzióhoz írja:
TPM215E_001.001.168.014 – Date: 2022/4/30 (Upgrade_Loader) -
-
-
david007
csendes tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Persze, igazad lehet attól függetlenül, hogy abban az esetben nem a megfelelő (értsd jól) színeket kapom az alsó résznél. Úgy vagyok vele, ha már ráköltök egy valag pénzt, akkor nem szeretnék kompromisszumokat kötni. Nagy eséllyel akkor a 807-es lesz, ha a vásárlásig nem lesz nagyobb változás a termékpalettán.
Köszi mindenkinek a válaszokat, sokat segítettetek!
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Rosszul fogalmaztam

Model függő.
P5 legyen a tv-ben,a noname procis modelek gyengébbek sdr/hdr terén észrevehetően.
Ez a mostani Pentonic 1000s meg nagyon jól teszi a dolgát szerintem minden téren.
Megnézném egy oledben is szívesen.
A mostani IPS is nagyon jó képet ad DV alatt.
Meg az ips színkezelése együtt jó kombó. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Itt még nem!
Még mindig csak [ez a videó van] ami alapján VA. -
Gubu0101
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Csomagolas serult kent van hirdetve ugy,hogy valoszinu ilyen baja van mint a leirasban is.Ha megnezed az ertekeleseket azok tobbnyire pozitivak.Vettem mar en is igy tvt nem volt vele baj szoftveresen es a kijelzovelse csak a csomagolas volt serult, meg a hatuljan von pici serules.
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
"Kicsit sajnálom, hogy az 58" és 70" VA panelek kikopnak a kínálatból, de ha ez azzal jár, hogy csak a 75"-os marad IPS, akkor velkám!
"Már ott bukik az elmélet ami nekem is eszembe jutott hogy az idei 55PUS8808 IPS lett ahogy az előd is az volt.
Az 55PUS8508 viszont VA.
Bizok benne hogy a 65" is az lenne,akkor biztosabb hogy maradna tovább.
Nem volt még 65s Philipsem csak IPS. -
Kbali
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Ezekből vajon melyik (vagy mind) igaz rá? "Csomagolássérült, bontott csomagolású, termék használt, üzembe helyezett"
Más: olvasom az OLED tesztet, hogy szar, lassú a droid a 818-on. Nehezen hiszem el, pedig nekem még egy 7303 van, már vagy 5 éves, de én soha nem tapasztaltam ilyeneket. Egyedül a múlt héten szórakozott valamit a YT app, de semmi egyéb.
-
RVR400
veterán
-
AxBattler
félisten
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Egy "nulla" szerintem

Továbbra sincs P5 nincs Hue támogatás.
Az VRR se az igazi VRR.
Az androidot meg lecserélik egy fapados valamire.
És ez még jó drága is lesz,bravo
Ez 2023-24re írtó kevés,vagy akkor adná olcsóbban entry level szinten.
Ugyanez a 8007 de legalább droiddal. -
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Kislányom használja, nem olyan szép a képe mint a 8asoknak, de nem panaszkodom, elég olcsón is vettem. Ilyen tüzetesen nem vizsgáltam a képét, nagy hibát nem látok gyári beállitásokkal. Felhősödés nincs mint a korábbi LG-eimen, és a fényerő is jobb mint a samsungon amit váltott, fakulás mondjuk azon sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kemény, ez minimum 10 éves tech.

chatGPT is ezt dobta ki (csak nem hittem neki). Airscreen appal csinálom most, de az egy külső szerveren keresztül küldi a cuccost és sokszor szakad, szinte élvezhetetlen.
"