- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
uptobase
tag
Észre vettem egy furcsaságot, akkor amikor fehér háttér van a képernyőn ami nem teljesen homogén és mozog akkor vízszintes csík látszik a kijelzőn, nem pixel hiba vagy ilyesmi, hanem olyan mintha a kijelző "koszos" lenne. Biztosan nem koszos tegnap bontottam ki a TV-ét és húztam le róla a fóliát. Van esetleg ötletetek?
-
uptobase
tag
Sziasztok,
Tegnap megérkezett a 55PUS8518, tudtok javasolni kérlek display kalibráláshoz videót? Annyit már láttam, hogy DVI tartalomnál gyors mozgásnál a mozgó tárgy szélei picit egyenetlenek, de simán lehet, hogy ez csak beállítás, ha van kész működő settingek erre kérlek osszátok meg velem, ha nincs akkor azt is
Hálás köszönet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest