Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
peestike #40084 üzenetére
Nem tűnt fel, de jobban megnézve (FlatpanelsHD, Displayspec) egyedül a PUS9000-es "The One" modell kapja meg idén a DV-t, persze MLED-eken és OLED-eken kívül.
Oh well, még egy érv a TCL mellett.+ Fun fact: Amazon dettó saját (Vega) OS-el bénázik.
-
Kroni1
veterán
válasz
peestike #40069 üzenetére
Hát én azon a véleményen vagyok, hogy új philips LCD tv-vel nem tudsz csak visszalépni a 7304-ről, mert a google tv rendszert kiszedték a platform alól, már csak az OLED-ekben van ilyen tudtommal.. Az az új Titan OS amit betettek helyette, meg korántsem olyan sokoldalú, rengeteg dolog hiányzik belőle, és tudtommal apk-t se lehet úgy rátenni mint az android tv / google tv rendszerű tévékre..
Mire használnád amugy? Ha film akkor nagyon a VRR-nek sincs létjogosultsága, kb. ezzel tudnak többet az újak mint a 7304-es. Az egy nagyon jó tévé, tudása majdhogynem a 8505-el megegyező, nekem vannak ilyenek a családban, és nagyon örülök is neki. Méret miatt váltanál főként? Ha esetleg használt is szóba jöhet akkor 2023 vagy előtti, pl. egy pus8505/8506/8507/8508 amit ajánlok, azt még android tv-vel adták ki, de nagy előrelépés az se lesz, csak méretben. Ha nagyobb kell és el is fér, akkor 50 vagy 58" vegyél, azok elvileg MVA panelesek.
-
benike123
tag
válasz
peestike #21035 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap próbáltam egy 4k-s filmet serviio-n keresztül vlc-vel lejátszani, de nagyon akadt pedig digibol a legnagyobb csomag van és utp-vél volt osszekotve. Ez normális? Utána laptopról hdmi-n keresztül játszottam le de olyan volt mintha kicsit bele bele akadna, nem úgy hogy megállt, de észrevehető volt. Beállításokba az ide kapcsolódó javitasokat maxra vettem de utána is maradt ez. Ez a laptopról lehet (elég erős ugyh nem kéne akadna) vagy a tv nem tudta rendesen megjeleniteni? Az lemaradt hogy egy 55pus7304-rol van szó. Plusz a sötét
Jelenetekben alig kivehető valami, próbáltam állítgatni úgy valamivel jobb lett, van valami optimális beállítás a képhez? -
Alien!
senior tag
-
Alarikman
senior tag
válasz
peestike #20327 üzenetére
SZVSZ droidosat vegyél. Sokkal rugalmasabb rendszer. Több alkalmazás, a jövőben még több(HBO Go, KODI nagy előny). Stadia támogatottság, igaz csak droid 9 vagy 10-el. A 16gb tárhely meg kell, hidd el. Ha van gyerek, akkor alap játékra elég (beach buggy, riptide, asphalt 7, KOTOR, stb). Bluetooth GamePad-dal akár ketten is játszhattok velük osztott képernyőn. Habár akkor már nem acélos a framerate.
UI: persze a képminőség számít, nézd meg őket ha tudod. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest