- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
-
Busaboy
aktív tag
Néztem azt is, lehet Decemberben ráfanyalodok. 😄 Most egyelőre viszont a budget megoldás marad.
Igazából este bàrmilyen Ambi funkciót használok, ha az xy streaming appban alul-felül fekete csík van a tartalom közben akkor allul a "fekete" helyett szürke a képernyő, míg felül "fekete". Tudom, world problem.
-
RVR400
veterán
Ki kell tömöríteni, és az autorun.upg fájlt penre másolni. Gyakorlatilag onnantól kezdve automatikusan megy a dolog, miután bedugod, még a helyi frissítés menüt sem kell kikeresni. Annyi, hogy nekem 108-as verzió volt előtte, az sajnos nem ment simán, ahhoz nekem egy loaderes komplett flashelés kellett.
-
RVR400
veterán
Én felraktam a 65PUS8506-ra tegnap este a 113-at, még nem teszteltem, mert már későre járt. Annyi, hogy az alapfunkciók ugyanúgy működtek, mint előtte, szóval szerintem gond nem lesz.
Viszont továbbra sem értem, hogy ha a gyári médialejátszóval nézek filmet, akkor miért fog akkora sávszélességet (esetenként 500 M-bit/s is megvan) akár wifin keresztül, akár USB-s LAN adapterrel, mikor a saját LAN-jába dugva, illetve más lejátszó programmal (wifin, USB-s adapterre, és saját LAN-ba dugva is) elvan 80Mbit/s környékén is.
Ez a hiba sajnos sok esetben akadást tud okozni az 50-60 GB körüli 2160P-s filmek lejátszásakor. Nyilván értem én, hogy nem kell használni a gyári lejátszót, de sokkal kézreállóbb, mint bármelyik más külső lejátszóprogram.
-
-
dolon75
senior tag
Értem, amit mondotok, de a vasalóban nincs semmilyen elektronika (legalábbis az egyszerűekben), amely fel lenne készítve a hot plug-ra.
A HDMI szabványban pedig benne van, így aki ilyen készüléket gyárt, annak meg kell felelnie ezeknek a kritériumoknak, különben nem kapja meg a plecsnit.
És nem tartom valószínűnek, hogy a szabvány megkülönbözteti a csatlakoztatást annak sebessége szempontjából.
-
Gubu0101
veterán
En igen.Alvasnal kikapcsolom,mindig valami filmre alszok el
Amugy tegnap elott jottem ra,hogy ha ki van kapcsolva a tv es a tavoranyiton megnyomom az ambilight gombot akkor siman belehet kapcsolni a ledeket.5-6 fele szin van,ki is valtottam vele a lampat a szobaban,sokkal hangulatosabb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged