- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-Bag
tag
válasz
Alex91 #37915 üzenetére
Feloldod az android menüben a fejlesztői beállításokat és abban görgetsz lefelé.
Anrab: Ha nincs rádugva semmi akkor is 13 wattot eszik kikapcsolt állapotban, ha töltésre van állítva a port. Kikapcsolás után órákkal később is annyi volt. Az usb mtp-re állitása megoldja a dolgot. De mint az előbb említettem random visszakapcsolja magát töltésre. A pendriveot azért nem hagyom benne mert fél nap kikapcsolás után is forró....
Áramtalanítás után egyből töltésre állítja magát. Azt már próbáltam.
-
karmaresz
senior tag
válasz
Alex91 #36879 üzenetére
Nem sokkal több, mint egy órám volt eddig összesen beüzemelni, ismerkedni és kicsit tesztelni. Bocs, hogy nem ismeretlen elvárásokkal kezdtem, hanem találomra elindítottam pár YT videót demót és tesztet. Ma már nem is lesz több időm sajna, de ígérem, pótolom.
Addig is egy ízelítő még a lőtt fotókból:
Egy szubjektív tesztet meg majd jövő hét elején lesz időm írni. -
A felvételhez kell internet a 7496-omnál... Ez egyébként szerepel a TV súgójában is.
Továbbá valszeg kódoltan rögzít a Tied is, mint az enyém. Azaz szgéppel nem fogod tudni visszanézni a .ts file-t. De kíváncsian várom, hogy mire jutottál vele.
Ettől függetlenül használom a PVR-t és szeretem. Arra jó amire kitalálták. Felvedd és visszanézd. Arra viszont nem, hogy filmet lopj' vele -
cigam
titán
Nemtom, nincs ilyen készülékem. Gondolom a digitális adás dekódoláshoz szükséges codec-ek vannak csak benne:
Formátum, konténerek: AVI, MKV, H.264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1
Zenelejátszási formátumok: AAC, MP3, WMA (2––9.2 verzió)
Képlejátszási formátumok: JPEGA felvételhez miért kellene internet? USB-s háttértárra ment.
---
ficere: Mi volt a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Mobil flották
- Sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged