- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati700
csendes tag
válasz
AxBattler #39787 üzenetére
Alapból az volt rajta nem én frissítettem le. Érdekes viszont hogy ha áramtalanítom egy perc után vissza, “megjavul”. Illetve ugyanez ha az android beállításon keresztül indítom újra akkor is helyreáll de amint kikapcsolom a távvezérlővel majd később vissza megint besz*rik..
De nem feltétlenül kell kikapcsolódjon , elég volt tegnap hogy párommal játszottunk, PS5, végeztünk vissza a tv-zéshez és ugyanúgy rossz lett. Még a hang is recseg és sokkal halkabb ilyen inkább csak az éles szól.. érdekes jelenség.. baromira bosszantó.
Szerk. Wifi-vel megy.
-
ati700
csendes tag
Sziasztok! Vettem tegnap egy 58PUS8507/12. A problémám az lenne hogy - amiket eddig néztem - prime video és a max, egy olyan jelenséget produkál a tv hogy néha néha meg meg akad egy másodperc erejéig a kép. A hang is mintha akadozna. Netflixen nem csinálja ezt , és youtubeon is tökéletesen megy illetve PS5- nél sincs gond. Baromira zavaró tud lenni, valaki tapasztalt már ilyen jellegű problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest