- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
stefi68 #38048 üzenetére
Megvettem de sajnos egy dolgot nem tudtam megoldani.
Hogy lehet egy gombr megtanítani,hogy az audikimenetet élérjem és át tudjam fülesről Soundbarra nyomni. Mert jelenleg a menüben kell lépkedni hozzá. Írtam neki válaszolt is de android cuccot kér én meg értek hozzá.Azt is próbáltam hog, menü,le,le,le,jobbra..... eljutni makrókkal de nem működött. Raktam be delay-t is de nem volt hajlandó működni.
Amúgy jó program csak én ezt nem tudtam kihozni belőle.
Sleeptime
Képernyő sötétítést éjszakára használom -
Kormi76
aktív tag
válasz
stefi68 #36001 üzenetére
Ez sajnos nem vált be. Eleve nem találtam frissítések eltávolítása opciót, de a Chromecast built-in verzió dátum szerint régebbi, mint a TV szoftvere, szóval szerintem nem frissült, gyári. Töröltem az app cachet és adatokat, appot letiltottam, újra engedélyeztem, TV reboot, de semmi javulás. Youtube casting megy, de Screencast nem. Ez elég zavaró azért egy Android TV-n.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
stefi68 #34930 üzenetére
Ha tud Dolby Visiont a TV-d, akkor eleve "Marven" féle Kodi buildet célszerű rakni rá, mert az támogatja ezt, míg a sima Kodi nem.
-
tobias88888
őstag
válasz
stefi68 #34384 üzenetére
Nekem eddig 50ből 50szer jött a hbo-max, youtube, spotify hármas de lehet hogy mély alvás után már nem indítja el egyből a button mapper app-ot és akkor rossz. Egyelőre megvettem a button mappert és ahogy látom régen volt megoldás a hdmi-re.
Ez nagyon szuper lenne, csak kár hogy ennyire drágák a hue lámpák: [link] -
Friczi
csendes tag
válasz
stefi68 #33170 üzenetére
Szia! AVS fórum-kijelzők kalibrálása: AVS HD709 több választható letölthető kalibrációs segédlettel. De ha rákeresel a youtube-n meg is nézheted. Egyébként ott találtam 4K HDR-s színenkénti beállító ábrákat is. Kellett egy kis idő mire rájöttem, hogy az fhd és a 4K HDR képre más színkalibrációt kell alkalmazni, mivel más a színkiterjesztés.
-
dj79
senior tag
válasz
stefi68 #32981 üzenetére
Nem. Eladtam a 43 nanocellt, aztán gondoltam egy bátrat és elindultam megnézni az 50c725/au9002 párost, miután felpakoltam egy pendrájvot tesztanyaggal.
50c725: valamiért nem volt az igazi. Au9002: nagyon dezignos, nagyon vékony, a hangzása rettenet, edge led.
Aztán láttam a philipset, dv, dts, p5, vrr, 4 hdmi, forgatható állvány, ambilight, csoki-ropi-nápolyi. Lepróbáltuk, képe tetszett, android tv nekem bejön. Na ez egy rohadt masszív valami, a talp is több, mint 2 kg. Ma szereltem össze, elsőre nagyon meggyőzött. Voda ci kártyát viszi mint a szél, gyorsan bejön a műsorújság. Xboxot, pc-t rádugtam, képmódok belőve. Eddig minden mód tetszik, átállítgatva a képmódokat.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
stefi68 #32366 üzenetére
Nos, az Extractor kis manuáljából egyértelműen kiderül, hogy CEC kompatibilis a hangerő szabályozásra vonatkozóan. Ezt az alis leírásból kihagyták, pedig nem lényegtelen információ.
Amúgy a "csúszka" hiánya miatt az erősítőt visszakötöttem a Jack kimenetre, de ez a kütyü sem megy ám a lomosba.
Mivel a fülhallgató kimenet már foglalt az analóg hangrendszer számára, így most az Extractor füles kimenetét használom fejhallgató kimenetnek. Beledugtam egy BT transmittert és ha fülessel szeretném hallgatni, csak át kell kapcsolnom a TV audio kimenetet fejhallgatóról HDMI-re.
Elég szépen, tisztán szól még így bluetooth-on keresztül is. -
bnorci71
addikt
válasz
stefi68 #32074 üzenetére
Nem tudom a HTPC milyen SMB verziót használ.
Megnézem ezt kb hol keressem a W10 HTPC-n?
gugli segít
Windows 8.1 és Windows 10: Programok telepítése és törlése módszer
Az SMBv1 letiltása Windows 8.1 és Windows 10 rendszeren:
A Vezérlőpulton válassza a Programok és szolgáltatások lehetőséget .A Vezérlőpult kezdőlapján válassza a Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása lehetőséget a Windows-szolgáltatások ablak megnyitásához .A Windows-szolgáltatások mezőben görgessen lefelé a listán, törölje a jelölést az SMB 1.0/CIFS fájlmegosztási támogatás jelölőnégyzetéből, majd kattintson az OK gombra .Miután a Windows alkalmazta a módosítást, a megerősítő oldalon válassza az Újraindítás most lehetőséget .Kodiban pedig ellenőrizd le milyen SMB van engedélyezve (most így fejből nem tudom a beállításoknál hol van ez a rész)
Rémlik a sok beállítás között valahol láttam ilyet a Tv-n mert már minden menüt végig kutattam. -
j.bravo
addikt
válasz
stefi68 #31740 üzenetére
köszi, ez világos
mivel jelenleg a TV távot nemigen használjuk, csak ki/be kapcsolásra (T-home a szolgáltató, a STB nem kikerülhető; az okos funkciókat nem nagyon aknáztuk még ki), az majd' mindegy hogy a második táv a TV-hez vagy (nem SB esetén) a hangrendszerhez tartozna.
Szeretnék (sajnos kevés pénzből) minél jobb hangot, ami zenés műsorhoz, alkalmanként zenéhez is vállalható. -
válasz
stefi68 #31709 üzenetére
Nem viccből írtam, mert nem hiszem, hogy megoldható lenne. Egyetlen tippem van, hogy a tv androidra telepíthető ES File Explorerrel esetleg megoldható, de az sem túl valószínű.
Hogy még egy olyan tippet adjak, amit nem kérdeztél,de talán közelebb kerülsz az elérni kívánt célhoz: dugd a pendrive-ot az otthoni modemre, akkor mindenhonnan eléred, a tévé is látja és egyszerűen tudsz rámásolni a PC-ről.
-
Kroni1
veterán
válasz
stefi68 #31474 üzenetére
Köszi!
Na ezt le is szedem, kiváncsi vagyok rá! Nekünk két 8505 van a családban, és az egyik néha elnémul ARC-on, remélhetőleg ez megoldja a dolgot..
Amúgy nagyon jó tévé, imádom, de valóban háklis tud lenni néha: A 1050GTX-ről HDMI-n még kábelcsere után is előfordul, hogy nem érzékeli a tévé a PC felől a jelet, újra kell inditanom a 8505-öst és utána már jó, de elég idegesitő.. Az előző LG tévém évekig ment erről a VGA-ról hibátlanul.
-
sominho77
csendes tag
válasz
stefi68 #31264 üzenetére
Igen, én is így a haszontalan gombokra programoztam a nekünk fontosakat, így egy gombnyomással van Youtube, Youtube kids és Twitch. Plusz egy szintén nem használt gombra (a színesek közül a piros) került egy "mindent bezár" funkció. Annyi kell, hogy miután átállítod a gomb funkcióját, akkor le kelk tiltani az erdeti alkalmazást, mert párhuzamosan el akar majd indulni az eredeti funkció szerinti app és az átprogramozott is. Még hozzátartozik a dologhoz, hogy a hangerőt mutató sáv hosszabban marad a képernyőn, tehát nem 3 sec, hanem olyan 15-20ig jelenik meg hangerőváltásnál. Ez az ára, de szerintem megéri
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #30994 üzenetére
Nincs lementve valakinek egy TPM191E _ 101.002.022.002 – Date: 2021/05/14 firmware?
Ki szeretném próbálni annál is elmegy-e a HDMI hang egy idő után...
Tegnapi szoftveres újraindítás után ma délutánig jó volt.Most csináltam egy áram elvételes újraindítást, de szerintem ez ua. mint a szoftveres.
Ugyanúgy indul újra az android...
Átraktam másik HDMI-be. Majd meglátjuk... -
Hege1234
addikt
válasz
stefi68 #30951 üzenetére
leginkább a (majdnem 100%-os) testreszabhatóság miatt
sztem jó dolog egy helyről elérni a youtube-ot és nem kell appot váltogatni hozzá
+
kodiban ki lehet rakni a kezdőképernyőre a kedvenc csatornákat vagy akár az újonnan fekerült tartalmaikat widgetként.
gyereknek elkülöníteni egy külön mesés yt menüt ahova bele lehet szórni az összes kedvenc meséjét.
el lehet menteni a videó pozicióját, ha más valaki tovább nézné a videót de neked menned kell..
meg még ehhez hasonló kényelmi funkció miattamúgy nem hiszem, hogy sok embernek ilyenekre szüksége lenne, de akinek kell annak van rá lehetősége..
-
Hege1234
addikt
válasz
stefi68 #30780 üzenetére
ha kicsit jobban értesz a kodihoz akkor itt a repo címe amit hozzáadhatsz a kodihoz
https://repo.mvshrk.xyz/plugins/repository.movieshark/ -
stefi68
addikt
válasz
stefi68 #30685 üzenetére
Volt ma kis izgalom...
Megjött a csere TV (50PUS8505)
Kicsomagolás, gyors üzembeállítás, elsőre YT pixel test...., öröm és boldogság van.
Minden pixel a helyén!Euronics le a kalappal!
Ahogy bejelentettem, már másnap elvitték volna, de nekem nem volt jó, úgyhogy tegnap vitték el, ma meg is jött az új tv.
Amúgy nem kértek képeket sem a pixelhibáról. -
Rebelf
aktív tag
válasz
stefi68 #30674 üzenetére
Vedd fel velük a kapcsolatot mond el mivan, aztán lesz megoldás. Csak ha korrekt vagy ők is azok lesznek. Ha meg nem megtudnak szivatni ha akarnak. Én is jártam már úgy, pedig sima garis ügyintézésem volt. Sz@rták le a jogszabályt konkrétan.. és már válaszolni sem méltattak a végén.. tudod van egy mondás hogy a szabály akkor jó ha betartják.
-
Rebelf
aktív tag
válasz
stefi68 #30671 üzenetére
A lényege hogy jelezned kell hogy hibás a tv. Aztán kicserélik jó esetben vagy javítják. A pénzt is akkor szokták ilyenkor vissza utalni ha vissza küldted és a szervíz megállapítja hogy nem a te hibádból ment tönkre. Ha elkummantod és úgy küldöd vissza a tévét hogy nem jelzezted a hibát és ők jönnek rá kipróbálásnál simán megszivathatnak. Aztán lehet mondani dehát te vevő vagy még jogaid vannak. A valóság nem ilyen és borzasztó cégek vannak .
-
Kroni1
veterán
válasz
stefi68 #30598 üzenetére
Jó döntés. A bevilágítás sokszor a kávával való kapcsolattól is függhet, IPS érzékenyebb, LG-nél régebben volt h a csavarok meglazítása javitotta a homogenitást.. De sztem nem kell rugózni rajta h melyik miért is ilyen vagy olyan, VA kevésbé bevilágitós általában, mivel az 50"-os 8505 is VA ezért nagy eséllyel szuper lesz normál használat mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest