-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
-
pjen
félisten
Bementem az MM be és megláttam a 8545/12 Tv t.Nem is tudtam,hogy van ilyen és,azóta se találtam róla igazán semmit.Viszont kategóriájában messze a legszebb képe volt, megvettem. Van igazság abban amit irsz, de az ellenkezőjében is. Nekem egyébként inkább legyen kevésbé fekete, de ne csak egy ponton legyen nézhető. Az Lg nano- t is úgy vettem, megnéztem a kinálatot, és az össze igényemnek az felelt meg a legjobban.
-
Alien!
senior tag
a 8506 sztem sokkal jobb nem lesz sajnos mint a tavalyi széria. Ha a Philipsnek sikerült a panellottót illetve a VA-HDR hibákat javítani, akkor egy jó ár-érték arányú cucc lesz. Itt egy aránylag részletes teszt róla: [link]
A 705-ös oledtől meg ne félj, sztem az ambilight + p5 proci + oled tech trió megeszi a Samsung VA tévédet (hacsaknem QLED felső kategória). Erről is van már jó teszt amúgy: [link]
-
alaves
addikt
Tesztek hiányában: a Philips 7-es OLED széria az LG C széria kategóriája (fényerőben, mozgásjavításban, stb), azzal, hogy a kontraszt vágás hiánya miatt a Philips képe fényesebbnek látszik. A Philips 8-as OLED szériát az LG G széria fölé szándékoznak pozicionálni (~Panasonic JZ2000 közelébe). Elvileg a Philips 9-es OLED szériának jobbnak kellene lennie a Panasonic 2000-nél, de nem hinném, hogy ez így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest