- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko_20
csendes tag
válasz
Degeczi #38199 üzenetére
Egyáltalán nem engedi bekapcsolni a wifi-t. A rendes hálózati beállításoknál próbálom, és egy az egyben ahogy rányomok a csúszkára, vissza is vált kikapcsolt állapotba. Már egy gyári visszaállítást is csináltam. Több mint fél évet állt a tv, amíg y házfelújítás volt, talán egy frissítés ráférne? Mert kábelen megy a net rajta, csak a wifit nem engedi bekapcsolni. ( persze a hálóban ahová terveztem a tvt, nincs kábel, csak a nappaliban)
-
dolon75
senior tag
válasz
Degeczi #37797 üzenetére
igen, kb. én is így vélem.
Abban bízom, hogy amikor találkozik a két földelés, és jön a szikra, még nincs "közben" érzékeny elektronika,és a földelések teszik a dolguk.szerintem az nem elfogadható egy konzumer eszköznél, hogy
nézzem megtudjam, hogy földelt, a konnektor is az, meg ilyesmik.
Ha nem lenne ez a tudatlanság a tervezeskor figyelembe véve, a szerviz tele lenne egy hét alatt... -
RVR400
veterán
válasz
Degeczi #37647 üzenetére
Segítek:
"Paired well. The light is blueish and with the slider you can get it more red than anything else. Cannot mix and match and Philips hue. They give completely different (yellow) light."
A fehér színére írták egyedül, hogy stimmel:
"These GU10’s are perfect, they work with Tuya/ Zigbee gateway and Hue. White’s are as good as Hue’s, colour is very good."Ha már kommentet olvasol, és példálózni is akarsz vele, akkor pontosan tedd.
-
RVR400
veterán
válasz
Degeczi #37647 üzenetére
Ha Te meg nem láttál még csak hasonlót sem, akkor miért ajánlod? Vagy kifizeted a vevőnek a termék árát, ha nem stimmel a szín, és feleslegesen rendeli meg?
Ez egy nem olcsó Gledopto:A kép jobb szélén a színnek a TV jobb alsó részén lévő színnel kellene egyeznie. Az alapszínek jók, de néhány kevert árnyalat használhatatlan.
-
RVR400
veterán
válasz
Degeczi #37645 üzenetére
Egyrész HUE támogatás nem látok a cuccnál, de ha mégis megy a HUE bridge-dzselm akkor sem egyezik a TV amibjával a színe ezeknek. Aki színvak, vagy valami színtévesztési problémája van, annak oké lehet (bár nem értem, hogy ilyen kondíciókkal miért akarna bárki is ilyen rendszert), de egyébként meglévő Philips világítás mellé használhatatlan.
-
-
bnorci71
addikt
válasz
Degeczi #37510 üzenetére
Nekem nem kapcsolja be az Sony erősítőt a 706, érzékeli mert az erősítőbe a táp áram alá kerül a kijelző se éled fel ,de a hang marad a tv-n amíg a menübe nem váltok át a HDMI hangra.
Fogalmam nincs hová van dugva most a sima vagy az ARC-ba
Eddig HTPC> erősítő>Tv volt a sorrend most a HTPC nincs a rendszerbe. -
Kroni1
veterán
válasz
Degeczi #37474 üzenetére
WoWLAN menüpont van a 850x tipusokban is, ha be van kapcsolva akkor wake on by chromecast is aktiv lesz, és a vicc h ez csak addig működik amig a tévé el nem megy aludni..Kikapcsolás után pár oráig megy de 1 nap mulva már nem ébred.. Pedig a fejlesztői beállitásokat is bekapcsoltam, itt a stay awake menüpontot is, de semmi.
-
zuzozuzo
tag
válasz
Degeczi #37307 üzenetére
Nem igazan volt idom a heten ezzel foglalkozni, most viszont utanajartam a lehetseges dolgoknak es arra jottem ra hogy az eddig nezett tartalmaknal amik eddig jol mukodtek, azoknal is szaggat. Pl. egy 1080p-s sima full hd tartalomnal is. Ez azert mar eleg idegesito. A hdd-vel semmi baj, laptoprol tokeletesen fut. Ujrainditas sem segitett a tvn egyebkent.
-
gantsr
csendes tag
-
zuzozuzo
tag
válasz
Degeczi #37297 üzenetére
Ugyanabban a portban hasznalom mint eddig hasznaltam, es ugyanazzal a lejatszoval, de azert erre majd ranezek. Tudom hogy ezek a belső lejatszok kompromisszumosak, az elejen volt is hogy szenvedtem veluk mire talaltam olyat, amin szepen fut. Vimu playert hasznalok egyebkent.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Degeczi #37223 üzenetére
Próbáld ki a Sweet tv-t jet hétig ingyenesen vagy 390 forintért 1 hónapra.
A Saphis 50PUS6504 tévémen is ott volt a korábbi Ambilight reklám helyén a "reklámja" amiről aztán kiderült hogy az bizony nem REKLÁM!
Hanem konkrétan MŰKÖDIK is róla.
Most a 15 napos ingyenes verzióját használom.
Mondjuk azt nem értem hogy miként fogja ez megérni a cégnek ha a havi díja tényleg olyan olcsó lesz...
-
sub71
aktív tag
-
echterion
nagyúr
-
kesztió
aktív tag
-
kesztió
aktív tag
válasz
Degeczi #37155 üzenetére
Azt azért egy szóval sem mondtam, hogy a TV hangszórójáról menne a zene.
Két, egyenként 100W-os aktív Bluetooth-os hangfal csatlakozik a TV-hez (Energy Tower 7 True wireless).
A másik dolog, hogy a TV-hez kapcsolódik még egy Sony Blu-ray lejátszó is, tehát gyakorlatilag központi media server-ként üzemel, 2×100 W-os hanggal. -
MadMancs
veterán
válasz
Degeczi #37155 üzenetére
Nem feltétlen. Én is sokszor csak átdobom youtube Music TV re ChromeCast el, TV-n meg ott lóg a soundbar.
Jó soundbar BT képes, de azt nem szeretem. CC be nem szól bele semmi, akár telefonálhatok is közbe, vagy elugorhatok 2 házzal odébb valamiért.
És kényelmesen irányítható telóról ami általában körülöttem van.Na jó van egy Harman/Kardon Citation One, van amikor oda megy CC vel szintén. Ez attól függ mely pontján van lakásnak a fő tevékenységem. 😁
-
Hmmm1
aktív tag
válasz
Degeczi #36643 üzenetére
Köszi a választ, illetve MadMancs-nak is. Másik topikban írtam többet, s az a része érdekelne még engem... szal próbálok több infót adni még: d (pár sallang mellett)
Paste:
Ami jobban idegesít és nem csak kis megcsapás volt, új bizsergetés, mint egy gyújtónál...,
az az hogy hogy tudott ráadásul megrázni ez a vacak (ha a SAT-ba is probaltam volna elsőre tenni. Nem az a kis normális "szikra" volt ami kontaknál van és folytatod tovább a műveletet.
Behúzott, szerintem szívemig lejött, főeg hogy bal kézzel érintettem hozzá, stressz ide vagy oda, középen is rotty még kicsit mellkasom:s (Alapból érzékenyebb vagyok ilyenekre, és elviekben gyenge az Ohm-os ellenállásom)
A koax kábel igy néz ki egyébként: loáál!
https://drive.google.com/file/d/1D5AdW7bldvJ0e2Msc58v8Y4vomi1sXd5/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1yYnCnJgq-dtNZ4sZ7mH3ZR6fzH2R091j/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1lm-Nd-sunM-YgtaA-3KOYI7lQbE10kfj/view?usp=sharing
(mekkora egy retek ultragáz...., nyilván nem nyúltam a lyukas részbe, de hogy ez igy adhatott neki extra töbletet? Nem tudom... -
Tyca
senior tag
válasz
Degeczi #36465 üzenetére
Akkor előbb szerezzek árajánlatot, és csak utána töltsem ki az online kárbejelentőt? Groupamáról van szó, a kárbejelentőn ilyen tól-ig becsült árakat kell megadni, pl. 0-50.000, 50.000-100.000 stb. Gondoltam beírok egy kb árat, beküldök pár képet a pókhálós tv-ről és majd felveszik velem a kapcsolatot, küldenek értékbecslőt. Nem csináltam még ilyet
-
DarkChild
senior tag
válasz
Degeczi #36318 üzenetére
"az újabb, nagy fényerejű OLED panelt is csak a 807 kapta meg."
Kivéve a 48-as, ahogy fentebb írtam.
("...be aware that the 48-inch will not have the OLED EX panel.")#36317 Gabir
"a 707 hiába újabb, de nem tud annyit, mint a korábbi 806-os."
Passz, csak a 806-ost ismerem, de mivel a 707 elvileg egy kategóriával lentebb van pozicionálva, így valószínűleg jól gondolod.
Itt egy összehasonlítás a két modellről. -
-
PainKiller13
őstag
válasz
Degeczi #35966 üzenetére
Igen, amúgy sokkal jobb TV mint a jelenlegi LG 55oledB7v, gyorsabb a menüje, reakciója, képe is szép, hangzás talán picit rosszabbnak tűnt. Szerviz menüt nem sikerült előhozni, mindent próbáltam, de bemutatódarab lehetett, mivel alapból bolti módban volt, illetve biztos ott használhatták, mivel a táv bontatlan volt, ha meg vki veszi emberke az biztos használja a távot.
-
törölt tag
válasz
Degeczi #35779 üzenetére
A wifi gyorsabb, csak a Digi által iderakott routeré nem.
Teljesen független hangrendszer, galvanikusan is le van választva. Véletlen egybeesés, vagy hifi-ezotéria, nincs rá tudományos magyarázat. Kivéve ha rövidhullámú rádióadásokat hallgatnék, mert bedugott LAN kábellel erősen kiülnek a kapcsolóüzemű táp zajai rf zajként, még kábelvégi többmenetes ferrittel is. De mi köze a rádióhullámoknak a hifihez? Elméletileg semmi...
-
Tdizsolt
senior tag
-
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Degeczi #35761 üzenetére
Akad,"homokórázik"már a betöltèsnèl, kezdőlapnál is több alkalommal lefagy/kifagy. A sávszèlessèg hibátlan, netflix kezdőlaptól tökèletes, uhd tartalom lejátszása zökkenőmentes(nem tudom,hogy a kèt szolgáltató mennyiben hasonlít egymásra). Amúgy a menürendszere jobb a Go-nál,de így èlvezhetetlen. Vannak sorozatok,amiket ha egy adott szinkronos epizód vègètől folytatnám,akkor angolul indítja el,ès csak akkor vált szinkronosra,ha kilèpek ès a menüből újra indítom az adott rèszt.
-
Kroni1
veterán
válasz
Degeczi #35688 üzenetére
Na igen, ez se elhanyagolható.. A nappaliban lévőt én is egy Broadlink 4 pro-val tudom bekapcsolni ha kell, de azért minden szobába nem rakok ilyet minden tévénkhez.. Amúgy bekapcsolás után úgyis kelleni fog a távirányító is a program kiválasztásához, tehát nem tragédia szerintem erről a hangra vagy applikációra bekapcsolásról lemondani. A lényeg, hogy kikapcsolni ki tud assistant parancsra, és nálam az működik WoWlan nélkül is.
-
törölt tag
-
válasz
Degeczi #35688 üzenetére
Én jelenleg egyedül élek és nem vagyok egy nagy fogyasztó, de az egész éves 10 wattos fogyasztás kiad egy havi villanyszámlát. Ezért rugózok rajta.
Ezt a készenlétet hol lehet állitgatni
Vagy van a tvhez mobilos applikáció és abban? Én erről még nem is hallottam.
Jelenleg egy kapcsolós dugóban van a tv hálózati kábele és úgy áramtalanitom de ez valljuk be manapság nagyon primitív -
alaves
addikt
-
dni
őstag
válasz
Degeczi #35383 üzenetére
Köszi a választ, technikai infókat, (ezeket szerencsére ismerem is) nem írtam le pontosan mit is szeretnék.
Csak simán arra gondoltam, hogy tanítható-e a távirányító, vagy beállíthat-e a TV beállításaiban, hogy a távirányító más eszközt is vezéreljen?
Korábbi webOS 3.5-el rendelkező TV-men fel be tudtam állítani kapcsolódó eszközként egy Pana soundbart és annak a hangerő parancsai irányították az ős Technincs DA-10-es erősítőm.
Valamint az Apple TV-nél is van lehetőség hasonló tanításra, ott simán az infra commandot tanítottam be, a némítás gombra állítottam be az erősítő ki-be kapcsolását, HDMI CEC kapcsolaton keresztül pedig automatikusan ki-be kapcsolja a TV-t, tehát így egy távirányítóval elvagyok az esetek nagy részében.
Nem volna rossz, ha a Philips TV távja is "univerzális" lenne, hiszen az Apple TV-t CEC-en vezérli, már csak a hangot kellene megoldanom. -
Alien!
senior tag
válasz
Degeczi #35337 üzenetére
hát de várjál, a HDMI controlnak pont az a lényege, hogy megszűnik ez a fajta kommunikáció. tehát ha az erősítőt a távjával bekapcsolod akkor továbbra is működik az ARC, csak nem áll rá automatikusan, tehát távval kell a kimenetet kiválasztanod a tévén. legalábbis nem a fülesem hdmi-n keresztül így működik.
-
bnorci71
addikt
válasz
Degeczi #35212 üzenetére
amikor a HTPC a forrás az adja a képet akkor rá tudja keverni.
Ezt nem értem miértvagy a jel így utazik
HTPC>AVR>Tv itt a tv rárakja az OSD a képi jelre
TV>AVR ilyenkor a hang meg visszafelé ugyan azon a HDMI kábelen amin az előző esetbe visszafelé utazott és ezért nem tudja az AVR rárakni az OSD jelet.Lehet a TV-t is össze kellene dugni plusz egy HDMI kábellel, hogy a Tv megjelenjen az AVR bemeneten mint hang a mostani kábelen meg menne vissza az OSD jel?
Na ezt ki is próbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged