- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget , úgy tűnik megoldódott . Formáztam : most NTFS .Nem tudom mi volt a gond , azt észre vettem hogy mikor vettem az ssd-t elég sok mappát , file -okat telepített magától (Sandisk) amit nem értettem , de nem foglalkoztam vele . Lehet hogy valamelyik bekavart , nem tudom . Lényeg hogy most működik .kétszer is ellenőriztem .
-
Sántha Lajos
aktív tag
Először is köszönöm hogy próbálsz segíteni . Nem változott semmi , mindkét usb portot próbáltam , nem hiszem hogy fontos lehet , de kb. félig van az ssd filmekkel . Még esetleg arra gondoltam hogy újra formázom az ssd-t . Filmek megvannak , egy közeli rokonomnál szóval , nem vesznek el a tartalmak . Jött a frissítés , azóta azt írja ki hogy a csatlakoztatott készülék nem támogatott . Kábel jó ötlet , ellenőriztem , nem ez a gond . (ps5 kábelével se megy ).
-
Sántha Lajos
aktív tag
De miért ? Frissítés elött gond nélkül kezelte .Pont amiatt vettem , mert azt vettem észre hogy Hdd-nél kell azért kicsit várni hogy akadás mentesen menjenek a filmek , ssd-nél egyből jó volt minden (50 gb feletti Dolby vision kép formátomú filmek is stabilan mentek). Eddig a frissítésig . eléggé bosszantó ez így .
-
bnorci71
addikt
ha be van kapcsolva frissül magától ha nincs akkor csak írogatja minden bekapcsoláskor hogy van új Fw. előbb utóbb megunja az ember.
Mi lesz jobb?
Attól függ, hogy sikerült megírni az új Fw-t nekem a 706/12 elhagyta a fagyásos újraindulásos tüneteit. de látod van akinél pont ez hozza meg.
Az Fw-nek a hivatalos oldalon van története mikor mi változik benne ha van kedved azt lehet böngészni. -
Bane.Davids.
lelkes újonc
A súgó volt nyerő, gratulálok magamnak, hogy magamtól nem volt annyi eszem, hogy megnézzem...
MMP nevű alkalmazáson keresztül lehet egyébként hozzáférni a tárhelyeken található tartalmakhoz.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, mert végső soron Te kellettél a megoldáshoz! -
HUNited
őstag
Nyilván ezek zöme valamilyen háttérszolgáltatás. Olyan ami egyes szélsőséges esetekben kellhet (mint pl. fb megosztás vagy dropbox esetleg amazon alexa lehetőség azoknak akik szeretnek fb megosztást csinálni vagy egy kémkedő hangszórónak dirigálni), de akkor is ott van amikor te nem használod. Telefonoknál is tele vannak ilyennel a készülékek, csak ott vannak ilyen gyűjtemények leírással hogy mi micsoda és mi történik ha kikapcsolod. Úgy tűnik Philips TV-knél nincs ilyen (illetve ami van és megtaláltam azt már kikapcsoltam, pl. minden amiben a droidtv vagy freeview szerepel sallang és kikapcsolható)
-
bnorci71
addikt
nézd meg azért az egészet az apró betűket is.
Telefonnal van tapasztalatom önrész+avulás volt levonva a vásárláskori értékből.
Szárítógép/mosogatógép esetén úgy emlékszem, nem volt avulás, ami értehtő is egy PC/telefon/tv azért 3 év alatt elavul az új technológiához képest egy mosogatógép meg nem. -
bnorci71
addikt
én vásárlás után 3tv-t cseréltettem aztán csak megoldódott valószínű az FW-k voltak a galiba okozói így van egy kis tartás bennem.
Most szerencsére jól működik a készülék.De ez hit szokás kérdése, iPhonomat pl sose frissítem... működik megfelelően minek, persze tudom a biztonsági firssítések fontosak
-
blakey
titán
Kodihoz van VTV app kiegészítő, IPTV Simple Client-tel egész kellemesen működik. Nincs szükség trükközésre, tükrözésre.
-
MadMancs
veterán
Fordítva csináld.
Telót csatlakoztasd TV hez. Egy hálózaton kell lennie a kettőnek, utána smart view már tudja a dolgát. (Nálam azért nincs eszköz mert nem vagyok otthon).
-
-
stefi68
addikt
távirányító gombok átkonfigurálására Button Mapper, de ha kicsit többre vágysz tvquicactions
Jó cucc. Gomb átkonfig mellett mindenféle makrókat lehet vele kreálni és 'app bar'-okat -
mvkly
senior tag
+ tomp
Köszi a tanácsokat, vettem hozzá pent. Ami viszont irgalmatlanul lassan ír, úgyhogy inkább külső SSD-ben gondolkodom tovább. Drágább, de legalább nagyobb tárhely (meg gyors).Külső áramforrás nélkül is használható? Amikről találok, ott 1,5A-t írnak az SSD-khez, a tv USB portja viszont 900mA-es.
Valamint ha jól gondolom, csak felvétel esetén kellene formázni tv-n keresztül, sima pc-ről másoláshoz+filmnézéshez ez nem szükséges.Biztos triviálisakat kérdezek, meg persze vissza is olvastam a topicban, de ez elég szürke téma nekem.
-
anrab
addikt
Nekem csatlakozik a philips-hez Bluetooth-on keresztül a Galaxy8 és a Galaxy buds füles is. Konzol is.
Sokat kell próbálkozni sajnos. Előbb megtalálja a szomszédok cuccait.
Viszont lejátszani Chromecaston kell.
Minden philips-men nehézkes volt, így nem is nagyon használtam. -
Arról van teszt. Talán még én is linkeltem ide, mielőtt megvettem. A 8545 és a 8505 ugyanaz, csak pár apró különbség van a kivitelben (láb, szín, távirányító stb.).
Jó tévé egyébként. Nekem csak a HDR nem tetszik rajta, meg az, hogy gyorsan mennek el a színek, ahogy elkezded oldalról nézni. Nem vagyok szögmérő, de olyan 15-20 fok.
Amikor vettem, akkor a jobb, az lényegesen drágább volt. A jobb alatt 2020-ban, amikor vettem egy Sony KD-55XH8096B lett volna, ami akkor kb. 50.000-rel volt hosszabb. Annyit nem ért meg, mert a gyerek nézi néha, akit 6 évesen nem izgat a színfakulás, néha meg az asszony, akit szintén nem.Az biztos sokáig meglesz a tévézési szokásaik alapján és mellesleg baromi jól néz ki. Kifejezetten nappaliba illő tévé.
-
Tesztek és felhasználói tapasztalat. Csak azért mondom, mert pl. a boltokban, abban a fényben a jó minőségű IPS-ek néznek ki általában legjobban. Aztán hazahozod és sírsz. Nem az IPS ellen szóltam, de sok felhasználót zavar a fekete nagy hiánya. A VA panelen egy boltban csak azt látod, hogy baromira kifakul, ha oldalról nézed. Pedig otthon nem is néznéd onnan általában.
-
KubanitoS
veterán
Ez igaz, de napjainkban a tévénézés már nem feltétlenül csak arról szól, hogy bedugod az antennát és nézed a tévét. Én konkrétan Telenor MyTv applikációval tévézek, ez pedig csak az androidos főmenü alól indítható... Na meg azért egy ilyen eszköz inkább egy mini számítógép hatalmas képernyővel, mint egy sima TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Google Pixel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged