- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
j.bravo #32432 üzenetére
A TV biztosan Airplay képes? Szerintem nem, úgy pedig nem is fog menni a tükrözés (sajnos). Ugyanebben a cipőben járok egy 7303-assal. A Google alapú cuccok és a Facebook átmegy, de már a képeket sem tudom átlőni külön app nélkül (azt mondjuk nem értem, hogy pont egy TV-re miért nincs Google Fotók app). Az enyém 8-as droidos, találtam egy appot, ami virtuálisan airplay képessé teszi a TV-t, de pl. 4K videoátvitelt nem bírja, szaggat (anyósom airplay képes Samu tv-jén detto). Szóval ezt az appot próbáld ki: AS AirScreen
-
stefi68
addikt
válasz
j.bravo #32432 üzenetére
"Ha nem frissítettem, nincs mit törölni, ugye?"
Az hogy te nem frissítetted, az nem jelenti azt, hogy automatikusan nem frissült.
A tükrözésért felelős alkalmazás nem feltétlen a FW frissítéssel frissül.
Az egy sima Playes alkalmazás. Ha a Play-ben nem tiltottad az automatikus frissítést, az bizony frissül.
Töröld a frissítéseit, sőt még az adatait is, indítsd újra a TV-t (az Androidot) és jó lesz.
Végig csináltam már ezt a macerát... -
-
stefi68
addikt
válasz
j.bravo #31738 üzenetére
A soundbar, ha HDMI-n csatlakoztatod és HDMI-CEC kompatibilis akkor vezérelhető a tv távval.
Automatikusan be-ki kapcsol a tv-vel és a hangerő is szabályozható.Pl. ezek ilyenek
-
Kbali
nagyúr
válasz
j.bravo #31271 üzenetére
Telekomos smartbox: azért nézd meg azt is, ki az abban a topikban, aki sír: nekem az alap alkalmazások vannak rajta, előtte SAT-os STB-m volt, ez a droidos semmivel nem rosszabb. Sőt nekem pluszban hozza a BT hang lehetőségét, mert az én 7303/12-es TV-m csak a távvezérlővel hajlandó BT-n beszélgetni, fülessel nem.
Ha kifejezetten iphone tükrözés: kicsit béna, de van egy Replica nevű alkalmazás, amivel a telefon képét 1:1 ki tudod tenni a TV-re (de ez olyan, mintha a telefonon néznéd). Youtube, RTL Most+ simán átküldhető a TV-re. -
erdey_a
addikt
válasz
j.bravo #31238 üzenetére
én hdmi-re kötött hangprojektort használok. időnként (kb. 2 hetente, ismeretlen okból) előfordul, hogy a tv (65pus8505) is szól és a hangprojektor is. ilyenkor "visszhangos" lesz a dolog, csúszás van.
tévé vagy hangrendszer kikapcs sem mindig segít, a tévé "androidos újraindítása" oldja csak meg a gondot.
zavaró a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest