- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe8585
friss újonc
válasz
AxBattler #31418 üzenetére
Köszönöm.
Szemből nézve melyik ad szebb színeket és feketét? És oldal nézetből mekkora külömbség van a kettő panel között. Bár jó lenne tudni hogy a Samsungomba milyen panel van, de erről infót sajnos nem találtam. Így lenne viszonyítási alapom higy mire is számítsak -
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #31395 üzenetére
Ha viszont azt nézzük h Telekomnál 432e a 806-os kedvezmény nélküli ára, (sokan elhozhatják szerződés mellé 399-412 körül) akkor már viszont simán megéri azt a kis felárat a 706-hoz képest szerintem..
-
Samanbacsii
őstag
válasz
AxBattler #31251 üzenetére
Ismerősöm kérte a segítségem a témában és 8505-t nézte ki. Nekem a 65pus7304 van elégedett vagyok vele kis felhősödés van, de műsor alatt nem látni. Örültem volna még ha 10/100/1000 háló kártya van benne de marad a wifi.
Szóval akkor általános felhasználás tv, youtube, Netflix, netezés -re simán mehet... -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #31017 üzenetére
Ok megértem
"képtöréssel viszont a világból ki lehet kergetni"
Persze jó erre a VRR csak én ugy gondoltam eddig hogy a 120hz meg a VRR kéz a kézbe..
Ez a 60hz és VRR nem annyira általános dolog egyenlőre a tvkben.
Konzolom nincs jelenleg,de mire beáll a 8506 ára akkora lehet lesz.
Nekem újak ezek a dolgok,ps3 idején meg a ps4 kezdeti időszakában szó se volt ilyenekről,3 éve meg nincs gépem se. -
Csabi1984
addikt
válasz
AxBattler #29896 üzenetére
Ezt most konkrétan nem egyértelmű mire céloztál
Viszont van egy kérdésem normális az, hogy kikapcsolom a TV-t és legalább 30 másodperc míg a piros készenléti mód megjelenik? Nem ez a része zavar hanem az a mondjuk kikapcsol a TV akkor addig nem tudom visszakapcsolni (vagy nem tudom hogy kell) amíg a piros led nem világit. -
Hege1234
addikt
válasz
AxBattler #29867 üzenetére
köszi!
ha az ips feljön mint téma akkor az szokott lenni, hogy azt sötét szobába ne..
ez ennél a 75PUS7805 típusnál is igaz lehet?egyébként 5" miatt 85000ft elég húzósnak érzem..
sztem ez lesz70PUS7805
egy ambilight-os kérdés:
mivel még nem volt ilyen tévém lehet az erősségét vagy a színét változtatni
vagy van egy alap ami "lemásolja" mi megy a tévébe és nincs mód a változtatásra? -
gunner93
csendes tag
válasz
AxBattler #29821 üzenetére
Nem értek a lovakhoz.
Igazából a 706-tal még nem vetettem össze, a fentebbi linken inkább az LG-kre fókuszáltam, simán lehet, hogy az lesz vége, hogy egy 55-ös 706-os kerül a nappaliba. A 705-ről már néztem, hogy az nem lesz future proof, az új konzolok nem a barárati.
Igazából az elvárásom csak annyi, hogy sportban (90% foci, Telekomon jön), Netflixben(/HBO Go, de ott úgysincs HDR), illetve XBOX-szal (egyelőre One X, később Series X) mind gurítson viszonylag nagyot. Gyorsan átfutva, a 706 is elég lehet, valóban, falra úgyse kerül majd egyik se sajnos.
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #29821 üzenetére
Hétköznapi szemmel nézve sincs sok difi a a 2 model között,ha végig futod az adatlapot.Ha bolti eladó lennél mit mondanál miért jobb a 806
[link]
Ezt csak a TPV-nél tudják miért jó két szinte ugyan olyan oledet piacra dobni más tipus számmal meg más árcetlivel
Legalább a külsőbe fekhetettek volna egy kis fantáziát
Főleg ilyen ár láttán[link]
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #29778 üzenetére
Amúgy a fényerőt külön presetekkel állítod vagy hogy?! A régi LG tévémen volt egy eco gomb, amit a gyorsmenüből elérve 2 kattintrással max eco-ra rakva éjjel tök jó volt, hogy az egyikünk tudja nézni a tévét és nem zavarjuk a másikat ha az aludni szeretne már.
Itt a philipsnél egy kicsit nyögvenyelősebb, jó lenne a droidra is 3 fényerő szint és egy eco gomb a távkapcsolóra.
-
-
rainman72
nagyúr
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #29480 üzenetére
Köszi az infót.. Nem valóban nem nagyon néznék rajta külső forrást, leginkább csak netflixet, ezért nem is zavarna annyira. Viszont ahogy irtad a 8505-öt, én annál is hallottam valakitől hogy a hdr-el nem volt kibékülve, de lehet rosszul emlékszem..
Mindegy is, igazából ami a lényeg h a hálóba szeretnék egy 50" VA paneles androidos philips-et.
-
Alien!
senior tag
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #29480 üzenetére
Reggel néztem én is,az előzetes beharangozóban januárban ezt nem emlitették .
Lehetne a PUS6504 utódja nincs ambi és P5,de van android.Igy legalább belépőszinten is lesz már ajánlható droidos készülék.Nem tudom miért nem vagytok megelégedve a hdr-el sztem ugyancsak jó a dolby vision és a hdr10+ is.
-
Alien!
senior tag
-
T 1000
aktív tag
-
NoMagix
addikt
válasz
AxBattler #27368 üzenetére
Én nem venném meg újra a 7304-et az biztos!
#27372minilego
tavaly vettem a fiamnak 43PUS6704 ez is Saphi rendszerű, de ez bizony lassú!
A bekapcsolás után 5-6 másodpercig nem reagál semmire, a távon minden gombnyomás + 1 másodperc mire történik valami!
Katyvasz a menü, főleg az android után!
Mondanom sem kell, hogy ezt sem vennénk meg újra! -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #27368 üzenetére
Volt róla szó valóban.
Csak streaming-re használom,nálam eddig nem jelentkezett probléma.
Nekem most 75PUS7354 van jelenleg,ami szintén IPS.
Kellemes csalódás lett,mert VA panelre számítottam.
A Netflix Dolby Vision nagyon jó rajta, vetekszik egy VA panellel.
Este pl. az Aprónépeket néztem, tökéletes képminőséget produkált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest