Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
nincs olyan, hogy restart. áramtalanítani kell pár másodpercre.
milyen beállítás állítódott el? nekem még soha nem ment el semmilyen beállítás egy áramtalanítástól
(#22585) Kbali
7304/Android 9 ismeretében mondod azt, hogy van restart, vagy korábbi modell alapján? Csak azért, mert Android 8-ban még volt restart, de Android 9-en már nincs...
-
Bogyi007
veterán
Joker.2019.UHD.BluRay.2160p.DolbyVision.REMUX.DTSHD.7.1.HUN-TRiNiTY - ezt a verziót próbáld meg. Ez tökéletesen fut még Saphi oprendszeren PUS6504-en is. A mérete 46.85 GB.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
alaves
addikt
Ha a minden filmnél ez van, akkor áramtalanítás vagy régebbi stabil fw visszatelepítése. Ha csak ennél akkor a dekód hibás vagy valamit nem ért benne a TV.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
MadMancs
veterán
Megnyitod TV-n Play Áruház és amit ott látsz mind kompatibilis. Arról nem a tv tehet ha az app készítője nem készíti el Android tv rendszerre az appot.
Illetve ugyanúgy tudsz apk bol telepíteni ha felteszel egy fájlkezelőt (pl ES Android tv kompatibilis). De kezelése nem biztos hogy menni fog appnak mivel ami nem arra készült az többnyire érintő képernyőre készült. Tv még nem az.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Általános beállítások - tv újrahangolása, ez azt eredményezi mintha először lenne beüzemelve, minden törlődik. Általános beállítások - gyári beállítások, ez csak a beállításokat állítja vissza gyárira, appok stb maradnak.
Nekem 7503 van de gondolom droid ugyanaz.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
Akkor jól rémlik.
Azért furcsállom mert 7503 (TPM171E) mindig is ott volt. Onnan tudom mert 1-2 hetente szoktam restartolni, mivel nem jöttem még rá hogy lehetne kilőni a futó appokat. Amit egyszer elindítok (és nincs kilépés menüpont) az háttérben van restartig.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
blakey
titán
Dolby Vision, ha a TV Dolby Vision képes akkor azt fogja használni a Netflix.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Nem törvényszerű, hogy minden IPS ilyen, én is találkoztam gyakorlatilag hibátlan IPS-el, tökéletesen homogén és bevilágítás mentes volt. A bevilágítás vagy a felhősödés nem IPS betegség hanem LCD betegség, így kell a témához állni. IPS panel gyengeségei a gyenge kontraszt, az "IPS Glow", a VA panel betegsége a rosszabb betekintési szög, a többi mindkét paneltípusnál jelentkezhet.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
chris-v
senior tag
Nem kellene számítania, hogy talpon van vagy fali tartón.
Elvileg nem feszíted, nem tudod megfeszíteni az lcd panelt.Ettől függetlenül, az biztos, hogy kb az összes ips panel bevilágít a philips-nél. VA vagy MVA panelt kell nézni. Ami elég bosszantó, hogy ennyire képbe kell lenni, nem elég megvenni egyet ami tetszik, még neked kell utána járni.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
-
blakey
titán
Nem kell hozzá külön internet, koaxon megkapja a megfelelő információkat.
-
erdey_a
addikt
Itt, ebben a fórumban a 2784-es hozzászólásban van pár "kalibrált" beálllítás IPS-hez. Én a 140 nitest használom, bevált.
Vérboci
-
Kroni1
veterán
Nem nagyon szeretnék játszani ezzel a visszaküldéssel, próbálok utánajárni és kiválasztani olyat amit a képe miatt nem kell visszaküldenem. Persze egy nagyon felhős, szar kijelző miatt mindig ott az esély erre.
Amúgy a Media Markt-ban kaphatóak jó árban amiket kinéztem, és a 0%THM-es hitelük miatt jött képbe nálam az OLED705. Mert egyben azért nagy a difi egy LCD-hez képest, de 10 hónapra elosztva havi 22e vagy 33e az nálam kb. majdhogynem mindegy lenne..
Azt tudja valaki, hogy hitelre vásárlás esetén mi van a 14 napos elállási joggal?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest