- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
gunner93 #30206 üzenetére
Szuper, remélem jó lesz
Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed, de lehet nem bírom ki addig és én is megrendelem
Mondjuk ahogy nézem nálunk minimális kedvezmény jön le listaárból a mostani előfizetéssel, ahhoz, hogy nálad ~330 ezer körül legyen valami brutális előfízetés kellhet
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
gunner93 #30206 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de én anno 1 hónapot vártam a telekomra hogy kihozzák a 65pus8505-öt. Először kihozták rossz címre, amit előre egyeztettem a nővel hogy ne ide hozzák. Aztán 2 hétig semmit nem lehetett tudni a TV-ről. Aztán meguntam, lemondtam és vettem helyette 70pus8505-öt ugyan annyi pénzért mert pont akciós volt.
-
gunner93
csendes tag
válasz
gunner93 #30205 üzenetére
Meg is van, remélem jövőhétre a malomkerekek eljutnak oda, hogy kihozzák. Ami kicsit kellemetlen, hogy csak oda hajlandóak szállítani a TV-t, ahol a szolgáltatás is van, valami biztonsági okokból, úgyhogy majd furikázhatom át az egész városon.
Majd írok róla, ha megvan.
-
válasz
gunner93 #29816 üzenetére
Ha nem kell a 4, elég a 3 oldalas Ambi, és nem tervezel 77"-os mérettel, akkor szerintem a 706 is tökéletes a 806 helyett, C1 helyett meg pláne!
Szvsz.Egyébként most nézem, az OLED706 és PUS9206 árak között nem lesz bődületes különbség... ha a Philips nem villant valamit ezzel a prémium VA panellel, akkor csak a 706-os fogja megérni az árát.
-
alaves
addikt
válasz
gunner93 #29648 üzenetére
Az androiddal már nagyon kevés gond van, a webOS viszont kicsit instabilabb, mint a pár évvel ezelőtti verziók (azok atomstabilak voltak). Az adatok abba az irányba mutatnak, hogy a Philips OLED-ek kevésbé "panelottósak", mint az LG TV-kbe szerelt OLED kijelzők. A 706-os és a 806-os majd november környékén "akciósodik".
-
rainman72
nagyúr
válasz
gunner93 #29648 üzenetére
"Manapság meg lehet nyugodt szívvel vásárolni ezeket a TV-ket már?"
Igen meg,nehogy azt hidd hogy az Lg saját oledjével nincs gond,sok a panel cserés
Az android se az sete-suta valami mint ami a kezdetekben volt.
De sajnos minden márkánál ott lebeg a fejed felett az a dolog amit itt panel lottónak neveznek,mind1 melyikről is legyen szó,bele nyulhatsz egy rosszabb pédányba.
Én ha 806-t szeretnék biztos nem venném day one,várnék egy kicsit a véleményekre illetve hogy realizálódjon az ára.
Amugy a Tkomnál is vannak változások,bekerültek a kínálatban 75"-os lcd és 77"-os oled modelek amik eddig nem voltak,talán az új Philipsekkel az oled is bekerül. -
rainman72
nagyúr
válasz
gunner93 #29463 üzenetére
A Tkom árai elég ratyi,drágább mint ha boltba veszed kivéve ha jó nagy kedv.van rá.Illetve elég könnyen el lehet hozni hitelre,ennyi előnye még van.
Régebben olcsobbak voltak szinte minden helynél.Most nem igazán 1-2 kivétellel.
Viszont a Philips oledjei eddig még nem voltak a kinálatban sose.
Talán idén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged