- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen, nekem is így áll fel a gyűjteményem, bakeliten csak az első néhány lemezük van meg (-as évek talán jugoszláv kiadásai
). 1990 körül egy Bécsben élő baratunk maxi gyűjtemény volt nálunk, azokból még Ákos is tanult (BB ideje). Azt hittem, hogy azok soha be nem szerezhetők lesznek, én csak kazettára tudtam másolni akkor még... de már azok is megjelentek mix gyűjteményben...
Még 1x kösz az elemzést, sajnos az utolsó DM lemezeknél már nem égett bennem a lelkesedés, nem ismerem fejből a tracklist-et, mint a régieknél ismertem valaha
-
jegenye77
addikt
Nekem annyira nincs bajom azzal ha némi politika belekerül. Gondolom nem az egész albumon lesz jellemző.
Ebben a dalban nagyon tetszik a zene és a hangok amit használnak. Olyan mintha a Delta machine hangzása fejlődött, beért volna.
Dave hangja most is jó, viszont ez a minden sor végét elnyújtjuk nem tetszik. Így lett nálam ez egy közepes szám.
Jegyet én is megvettem gyorsan de most " csak " Frankfurtba. Otthonira nem tudok menni sajnos. -
LLKobe
veterán
Egyetértek.
Dave-nek valóban ezerszer jobb volt a hangja mint legutóbb. Számomra is az új dalok ütöttek a legjobban, amit az albumon meghallgatva azt mondom egynek jó, itt nagyon állatok voltak, főleg a should be higher. Az általad említett két feldolgozás nekem sem tetszett, a Pain that i'm used to helyére simán befért volna egy in your room, vagy behind the wheel, a halo jó lett volna, de az eredeti formájában.
A just can't get enough sztem felesleges volt oda is befért volna egy jobb dal, akár a broken, bár ahogy láttam mindenki nagyon élvezte, hát nekem nem tartozik a kedvenceim közé.
Martin blokkja nekem nem jött be, sztem rossz volt a számok megválasztása, majd elaludtam közben. Jobb lett volna egy only when i lose myself, meg mondjuk a question of lust.
Ami viszont nagyon tetszett még, hogy egy-két számnál Dave-en végre láttam a szinte gyermeki lelkesedést, tényleg önfeledten élvezte a bulit, ezt nagyon jó volt látni, tiszta extázis.
Összességében talán az eddigi legjobb koncert volt amin voltam.
-
jegenye77
addikt
Na igen,nem lesznek már soha olyanok mint régen.Ők is csak öregszenek.Az mellette a drog,alkohol és betegség is megtette a maga hatását rájuk.
Én örülök,hogy még "működnek" mint DM és,hogy újra eljönnek hozzánk.
Lemezt se tudnak számomra olyan rosszat csinálni amit ne hallgatnék agyon
A koncerten a hangulat meg garantált! -
eladodo
csendes tag
no igen,dave hangjahoz jol megy a rockosabb zene...
karcos lett az idovel,nem olyan kis semmilyen,mint volt...eloszedtem az alapokat (composition of sound-reasons man,addiction,i like it,tomorrow dance)es erdekes athallasok vannak az akkori "pruttyoges" es a mostani "minimalista" stilus kozott...
-
jegenye77
addikt
Elsőre nekem se igazán tetszik.Viszont az Angel of love-val is így voltam,hogy furcsa volt 1-2 hallás után.Aztán egyre jobban megtetszett!
Remélem ezekkel is így leszek és bízom benne,hogy a lemezen azért lesz olyan dal is ami egyből "fülbemászós" mint az előzőn a Wrong! -
alázógyík
addikt
1 dal alapján tényleg "nem illik" ítélkezni, de az utolsó album pocsék volt. Nem kicsit.
Remélem összeszedik magukat.
A szokásos setlist az biztos, de az már megvolt mind a két Puskás stadionos koncerten. Azok nagyon tetszettek.
Végleges dal ill. album megjelenés mikorra várható? -
Pompi
nagyúr
Igen! Erre vártam. Sajnos úgy néz ki, hogy a nagy Puskás stadionos koncertek (nekem) nem jönnek be annyira. Ugyanez volt 2006-ban, az Arénás koncert akkor is sokkal jobb volt szerintem.
Most (is) fantasztikus volt a hangulat. Volt élet a srácokban végre. Pl. Martin sem csak úgy volt a színpadon mint akit odaraktak, hanem együtt élt a koncerttel. Jók voltak az improvizálások, jól szóltak a számok.
Tetszett. Nagyon tetszett! -
zolynet
veterán
-
Digital
addikt
-
nofreenick
aktív tag
köszi! ez a metronóm hol van? a címet le tudnád írni?
a legjobb lenne vmi magyar oldal, ahol lehet online rendelni ilyesmit, de nem találtam
amúgy ha jól emlékszem 1k huf volt 1 poszter a koncerten, és a többség valóban nem volt nagy durranás, de volt 1-2 ami sztem szép volt és igényes... pl: [link]
ToRR3nt3: ahhoz vmi irdatlan nagy felbontású kép kéne, h poszter méretben szépen ki lehessen nyomtatni (nincs tele ilyenekkel a net), ráadásul a hátterek 4:3-as arányúak, az meg poszterben nem olyan jó, sztem... -
ToRR3nt3
senior tag
Én is néztem a posztereket, annál az üvöltözős angolnál, de szerintem is bénák és drágák voltak.
Én a poszter problémát úgy oldom meg hogy háttérképet nyomtatok ki plotterrel. Elég jól néznek ki, meg eléggé bőséges a választék. 30/40 cm-eseket nyomtattam eddig, de veszek majd nagyobb keretet is.
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
lehetne egy DVD a visszatérés utáni korszakból (az Ultra utáni non-tour-os fellépésekből). Azok is elég ütős koncertek voltak
Egy Ultrás koncert albumot tuti +vennék ugyanis én a Barrel of a gun klippet +látva szerettem meg a DM-et (előtte nem igazán szerettem a bandát)
Viszatérve a Devotional DVD-hez: Az 1ik kedvencem, a Behind the wheel ezen a DVD-n van legjobban hangszerelve. Nem csak Martin gitárja miatt, hanem a végén Alan szinti szólója miatt is (a szomszédaim biztos unják már, hogy egy hete, minden este ez dübörög kb 500 watton)
-
ToRR3nt3
senior tag
Az 5 koncert közül amit nem élőben láttam a legjobb a Devotional. Régebben már hallottam ugyan, az 1ik havernak meg volt magnókazin, de azért más most 5.1-en, nagy tévén látvánnyal együtt, mint akkoriban szetreo magnón.
A Videos 86>98-ra meg véletlenül bukkantam a DVD futár oldalon, nem is tudtam, h létezik ilyen kiadványuk. Nagyon +örültem neki, mert szeretem a DM videokat.
[Szerkesztve] -
darabka
tag
A második ráadás valszeg az emissziós előírások miatt nem férhetett bele, mert este 11 után a környéken lakó papik-mamik miatt nem lehet zajongani. Ez egy idióta rendelet, de ez van...
Full beszarás volt a koncert, bár mi nagyon szar helyen voltunk, valahol a küzdőtéren, a sátor közelében tipródtunk... Minden esetre ilyen jó hangulatú közönséget rég láttam.
Abban igazad van, hogy a Devotional Tour óta nem keveset öregedtek (több, mint 30%-kal lettek idősebbek), de nem hiszem, hogy ez lenne a vége. Mióta Alan elhagyta a csapatot, most kezdenek újra magukra találni zeneileg, kiforrott egy új, a stílusuk, csak nem hagyják most abba...
Vicces volt, hogy Martin 3 nótát is énekelt, bár asszem, a Devotional Tour is 3 nótás volt: Death's Door, Judas, One Caress... Persze nem itthon, ide nem hozták a szimfónikusokat
Szóval, hajrá, Basildon! -
zsulboy
senior tag
Így van szerintem is az év koncertje volt.
A Leave In Silence szerintem is jó volt,nem negatív értelemben írtam oda!
Nekem is nagyon tetszett Photographic,élőben szerintem elég régen nem adták le jó hogy leporolták!!
Én még nem temetném a DM-t,szerintem van még bennük legalább egy közös lemez és turné.(remélem) -
Natasa
tag
Ott biza, a márciusin nem voltam, ezt nem hagyhatom ki. Nagyon várom már!
Sajnos lehet, hogy utoljára látjuk őket? : Nekem is van egy ilyen érzésem!
Mondjuk már 25 éve nyomják és még mindig jók, ez nem semmi ám!
De még kiderűl mi lesz! Mindenesetre biztos jó buli lesz a mai! Mindenki érezze jól magát!
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
Bízom benne, hogy helyrejövök. Néha jobban vagyok, néha kevésbé. Tök változó...
Hétfőn műtenek meg.
Amúgy sokat futottam meg ilyenek és azt mondták a dokik az a felelős érte. De érdekes, mert úsztam is meg minden. Szerintem inkább genetika...
Az előző koncert alatt is megvolt már, akkor ülőhelyem volt. Most még meglátjuk hogy alakul majd a dolog... -
Pompi
nagyúr
Sajnos még nem volt alkalmam otthon normális hangfalakon meghallgatni, majd a hétvégén.
Úgyhogy addig csak a külsőségekről tudnék beszélni, azt pedig te kivesézted. Nagyon színvonalas, letisztult kiadványok.
Ha mindenképp bele szeretnék kötni valamibe akkor az a műanyag tokon levő fekete betét a Collectors Edition felirattal, ezt én valahova alulra vagy felülre tettem volna, hogy kevesebbet takarjon ki a borítókból, de ez már tényleg szőrözés belátom.
Amúgy a MM+Saturnban elég érdekes ára van a DM lemezeknek. A PTA megjelenésekor egy ideig az összes nagylemezt 2000 forint körül árulták, a PTA-t 4000 forint körül a DVD-s verzió meg valahol 5500 forint körül. Azóta meg a sima PTA van ennyiért és a többi nagylemez árát is visszaemelték. Azért is gondoltam, hogy talán rosszul vételezték be ezeket a Collectors verziókat, de lehet, hogy ez az 5000 forintos ár az ő magán akciójuk.
Minden esetre nagyon nem volt képben az eladó amikor a Speak & Spell hasonló kiadásáról kérdeztem... azért ma benézek hátha előkerült. -
Pompi
nagyúr
Egyértelmü, csak nekem az kiesik eléggé. Viszont ma az Europarkban a Saturnban megvettem a Violatort meg a Music for the Massest, a Speak and Spell még nem volt bevételezve vagymi.
Ja és ugyan annyiba kerültek, mint a nem collectors edition kiadások vagyis 4994 forint (lehet rosszl lettek bevételezve vagy nemtudom)
-
Balli
őstag
Köszi az infot
,
Necces lesz kb.: 18.30-ra érek hazas a bekészített whiskyt azért még elakarjuk előtte pusztítani a haverokkal, még jó, hogy az Örsön lakom
Sajnos holnap nekem is muszáj lesz bemenni dolgozni (nagyon sok a melo sajna) viszont délelőtt csúsztatok s csak délutánra vergődök be
Egyébként véletlen nincs tipped a hangkártya problémámra? Ha netán olvastad volna a Genius topicot -így sajna nem tudom 5.1-ben hallgatni a koncert felvételeket
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Gondolom nem kell ecsetelnem mekkora király album.... A 11 számból egyet nem szeretek, a többi peddig valami frenetikus... Egy mestermű, még akkor is ha feldolgozások, mindegyik számnak megvan az eredetije, és Martin valami iszonyatosan kihozta a számokból amit kellett, olyan szinten, hogy a feldolgozások jobbak mint az eredeti verzió
Mondjuk az ''I Cast A Lonesome Shadow'' eredetijét érdemes meghallgatni a poén kedvéért -
God Vazzeg
veterán
Úúúgyvan!
Nekem a legjobb máig is az Enjoy the silence vagy ilyesmi című.. Na az nagyon ottvan, de nemtom miért. Meg van egy másik is amit nagyon szeretek, de nem tudom hirtelen melyik az, volt egy kazim régen, de egyik volt csajom elkunyizta, és nem adta vissza hogy rohaggyon meg
A nosztalgia nagyon fontos, megszépíti az emlékeket. Én szeretem.. -
Pompi
nagyúr
Leszögezem nem vitatkozi akarok, sokmindenben egyetértek, csak hamár erről dumálunk.
Én már voltam úgy az Arénában koncerten, hogy simán vittem a zsebemben a fényképezőgépet. Mondjuk akkora fényképezőgépem van, hogy a mobiltelefonom nagyobb nála.
Persze, hogy megjelenik DVD-n és olyat úgyse tudsz produkálni. De nem is ez a cél. A saját kép készítésnek megvan a maga varázsa.
A jegyen meg sablon szöveg van, sokszor a gyakorlat nem az ami rajta van.
Persze még mindig azt mondom, hogy nem lehet biztosra venni, hogy be lehet majd sétálni a zsbben egy fényképezőgéppel. Csak dumálunk róla. Majd meglátjuk, hogy mi lesz -
divot
veterán
Muszáj, pontos j.
Egyébként a Precious-t úgy kell nézni, hogy Martin a gyermekeinek írta, tehát abban a szellemben született a klip is. Személyes tapasztalat, hogy a gyerkőcök nagyon szívesen nézik ezt a rajzfilmet.
A Suffer Well nekem kifejezetten tetszik, jó, hogy Dave így szembenéz, és egyben leszámol a múlttal. -
ToRR3nt3
senior tag
Heló!
Kedvenc együttesem:sokat szeretek de a DM az elsők közt van
Kedvenc DM tagom: Dave Gahan
Martin vagy Dave hagját szereted jobban?: Dave
A legkedvencebb DM dalom: Barrel Of A Gun (Walking In My Shoes, Black Celebration, Never Let Me Down Again)
A legkedvencebb DM dalom amit Martin énekel: Home
Szerintem a legdepisebb hangulatú DM dal: Barrel of a Gun
A DM szám, amiben a kedvenc gitárszólóm van: Useless, Enjoy The Silence
Szerintem a legjobb DM album: Ultra, Music For The Masses,
Szerintem a legjobb DM videoklipp: Only When I Lose Myself, Behind The Wheel
Szerintem a legjobb DM koncert: One Night In Paris (Exiter)
Szerintem a legjobb DM ''gyors, bulizós'' szám: Personal Jesus
Szerintem a legjobb DM lassú ''romantikus, barátnővel összebújós'' szám: Home
Szerintem a leginkább ''most rámászok a barátnőmre szám: Behind The Wheel
Szerintem a legjobb DM albumborító: Exiter
Az első dolog ami a DM-ról az eszembe jut: a fekete
Szerinted kinek a szólóalbuma a jobb?:
Kedvenc szólóalbumom:
Kedvenc ''Szólószámom'': csak egyet ismerek azt is Dave-től
Szerintem a legjobb ''szóló-videoklipp'':
Vajon miféle szerepe lehet Andy Fletcher-nek az együttesben?: -
Nirriti
újonc
K: Visszatéréseteket 4 év után egy világkörüli turnéval koronázzátok meg, ami az Államokban kezdődik. 2006 elején Európába is ellátogattok.
D: A turnéra már majdnem minden jegy elkelt. Minden nagyon jól fut, és nagyon örülünk ennek. 2006 nyarán nagyon szívesen adnánk ráadáskoncerteket és Európában néhány open-air-fesztiválon is játszanánk - meglátjuk, hogy sikerül-e.
Ez csak egy részlet az interjúból! -
LLKobe
veterán
Én igazából csak 1 bonanza számot ismerek, a ''Valami véget ért''-et, azt mondjuk imádom, királyos szám
Ugyhogy engem nem emlékeztet
Amúgy a Damaged People-bansztem qrvajó a refrén dallama, mióta először hallottam imádom.... De a Marcro-t is nagyon csípom
Hiába Martin szám
-
divot
veterán
''A DM 25 éves történetében MINDEN számot ő szerzett, csak 1-2 dalban segédkezett Alan, még kevesebben Fletch.''
Az első lemezen Vince Clarke írta a dalok felét minimum. Martin tényleg a dalok 99%-ban ludas, de azárt voltak ott jó kis nem Martin számok is, pld.
Two Minute Warning - Alan Wilder
If You Want - Alan Wilder
Fools - Alan Wilder
[Szerkesztve] -
barbikenje
aktív tag
A Waitong for the Night az egy katarzis, akárcsak a MIdnight Lovers, vagy a Home...
(főleg a Home... amikor először hallottam, könnybe lábadt a szemem, és ha bárhol hallom, feláll a szőr a hátamon... Az én személyes Jéz... akarom mondani kedvencem Martin... Keveset énekel a félhalott hangszálai miatt, de az nagyon üt...)
Az új albumot még mindig nem hallottam, de megszerzem... Bár eljönnének évközép idején is... De tuti nem fognak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Sorozatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest