- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
-
Pompi
nagyúr
Aham. Még nem vásároltam jegyet náluk, főleg nem neten. Meg lehet nézni, hogy hova vannak jegyek, illetve, hogy hova kapom a jegyet?
Vagy ha ilyen igényeim vannak, akkor menjek valahova személyesen? Én a nyugatinál levő MCD-ben levő jegyirodában szoktam venni jegyeket, ott is lehet már kapni? Vagy ott tényleg csak dec 9-től?
Szerk: meg ahogy nézem, ticketpro-n csak állojegyek vannak.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Nagyszerű!
Egyértelmű, hogy azon IS ott leszünk.Mondjuk még a márciusi is rohadt messze van és azt is alig győzöm kivárni (el fog kopni a jegyem, annyit nézegetem), de így mostmár még izgatottabb vagyok.
Amúgy mikortól lehet kapni jegyeket a júniusira? Mert a honlapon azt írják, hogy dec. 2-től, de a ticketpro honlapon csak a márciusi és a zágrábi szerepel alternatívaként. (mondjuk ezt sem értem, hogy a márciusit miért nem veszik már le, mikor kb. 3 hónapja nincs már jegyük egy darab sem). -
-
DM-Fan
nagyúr
Hát...
Nem rossz, bár sztem lesz ez még jobb is. Valóban be kell melegíteniük a srácoknak egy kicsit, mert berozsdáltak egy csöppet az utóbbi négy év alatt.
-Enjoy The Silence: kísértetiesen ugyanaz, mint ami az Exciter-Tour-on volt, kicsit feldobhatták volna. A projeciton meg übergagyi. Ezt is Anton Corbijn követte el? Jaj!
-Everything Counts: az elejét leszámítva, amit úgy elk*rtak, ahogy lehetett sztem egész jó. Amennyi a basszusból így átjött, az alapján ütősen szólhat. Dave viszont megkímélhetné a közönséget a szoprán hangon való bevisongatásoktól.
-Goodnight Lovers: észtveszejtően hamis számtalan helyen. Dave és Martin hangja is több helyen bizonytalan. A gerjedésekről már nem is beszélek. A végére viszont egész jól belejöttek.
-Just Can't Get Enough: na erre azt merem mondani, hogy ez már Depeche. Jól szól, beindult a hangulat is. Rohadt jó!
-Never Let Me Down Again: nem rossz, csak már megint az a bizonyos orrhang, amit Dave-től nagyon nem szeretek. Inkább kurjongatna kevesebbet és tartalékolna az erejével, hogy bírja tüdővel az éneklést. Amúgy semmi baj nincs vele.
Amúgy meglepő módon, most nem ez volt a záró szám, mert utánna jött a Goodnight Lovers.
-Somebody: nagyon jó. Örülök, hogy Martin végre elővette ezt a számot is. Szerintem a legszebb szöveg a DM-től. Meg merem kockáztatni, hogy benne lenne a World's Top 10 Love Songs-ban (ha lenne ilyen - mondjuk lehet van is).
Szóval összességében nem rossz, asszem nem vettünk zsákbamacskát a jegyekkel most sem. Remélem még azért belerázódnak ennél kicsit jobban is. ''Csak'' ennyit találtál? (már ennyi is nagyon jó, THX) Kíváncsi lennék, hogy az új számok hogy szólnak. -
DM-Fan
nagyúr
Na jó' van! Ott van az a John The Revelator mégiscsak. Meg fura is lett volna a koncert az I Feel You nélkül.
Má' most meg mondom, hogy az egyik szám a 3-4 plusz közül az tutira a Never Let Me Down Again lesz. Mindig azzal zárnak a Pasadenai koncert óta. (még a Devotional Tour-on is az volt a vége, csak a DVD-n ugye nem sorrendben vannak a számok.) Meg sztem lesz a régiek közül is 1-2 (pl. erősen esélyes a Something To Do), meg még 1-2 Martin szám (pl. Somebody vagy Judas). Nekem még az In Your Room is gyanúsan hibádzik.
Pár nap múlva már okosabbak leszünk. -
LLKobe
veterán
''Tegnap este lezajlott a 'Starting The Angel' névre hallgató úgynevezett bemelegítő koncert New York városában. Az együttest a színpadon Christian Eigner (dalszerző, dobos) és Peter Gordeno (billentyűs) egészítette ki. A 17 dalt tartalmazó rövidített set-list túlnyomórészt az új album számaira koncentrált, de helyet kaptak mellettük a banda legnagyobb slágerei is. A 600 fős kis klubban remek hangulat uralkodott, annak ellenére, hogy a színpadkép / design nem állt még a fiúk mögött. Set-list: A Question Of Time (BC - 1986), Behind The Wheel (MFTM - 1987), Personal Jesus, Enjoy The Silence, Policy Of Truth, World In My Eyes (Violator - 1990), I Feel You, Walking In My Shoes (SOFAD - 1993), Home (Ultra - 1997), Intro, Precious, A Pain That I'm Used To, John The Revelator, Suffer Well, The Sinner In Me, I Want It All, Damaged People. Az élő fellépésen mindössze két Eigner / Phillpott / Gahan számot játszottak, és egyetlen dalt sem vettek elő a 2001-es 'Exciter' albumról. A turnén további 3-4 számmal kiegészül még a dalmenet, köztük a 'Macro' című dallal.''
-
LLKobe
veterán
Háááát egyrészről remélem is hogy fake, meg nem is.
Sztem ki van csukva hogy az olyan számokat mint a Policy Of Truth, World In My Eyes,Behind The Wheel, és az Only When I Loose Myself leadnák... Habár nagyon jó lenne imádom őket.
Viszont nincs Dream On, Waiting for the night.......
Na mindegy ha az összes itt felsorolt számot eltolják az überkirályos lesz, mert a Judas pl az egyik kedvencem -
DM-Fan
nagyúr
Nem rossz ez a tracklist! Lesz World In My Eyes!!! Yessss!!! De a John The Revelator tényleg nagyon hiányzik.
Egyértelműen a legjobb nóta az új lemezről (legalábbis nálam). És megint nem lesz Barrel of a Gun. Pi**ába velük. ''Hügye angolok!!! Angol hülyék!!!''
Az első ráadásrészben viszont nagyon jól néz ki az a Martin-blokk. Amúgy nem hiszem, hogy ez lenne a valós tracklist. Nézzétek meg, hogy a fő szekcióban csak a Macro/Damaged People van, mint Martin-nóta. Ezt nem hiszem, hogy így nyomnák, és csak egy zanza-blokkot kapna a végén. Amúgy honnan szedted?
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Na tessék, ezt most találtam:
Depeche Mode - Touring The Angel 2005/2006
Setlist:
1. Intro(spectre)
2. A Pain That I'm Used To
3. Policy Of Truth
4. World In My Eyes
5. Suffer Well
6. Only When I Loose Myself
7. Nothing's Impossible
8. Walking In My Shoes
9. I Want It All
10. Macrovision/Damaged People/
11. Behind The Wheel
12. Lillian
13. It's No Good
14. I Feel Loved
15. Stripped
16. Precious
17. Enjoy The Silence
Encore One:
18. Personal Jesus
19. A Question Of Lust/Judas/Home/Somebody
20. Never Let Me Down Again
Encore Two:
21. Photographic
22. Just Can't Get Enough -
Zebu
addikt
Bezony ezek jó kis nóták voltak...
Egyetértek azzal, hogy Dave inkább a kirakat-emberke. Jó ez erős, de kb ez van. Olyan, mint régen a Prodigyben Keith Flint, a legtöbben őt azonosították a zenekarral, de a zenéhez sok köze nem volt, sőt a többi 2 srácnak sem, 1 ember volt felelős a zenéért.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Igen, ezekre gondoltam speziel, de mint azt később nyilatkozták, ezekben is benne volt Martin keze erősen. A Vince Clarke számok meg nem is igazán Depeche számok, inkább hangzásban is a Composition of Sound-hoz húznak. A Speak & Spell-re tulajdonképpen nem is azt kellett volna írni, hogy Depeche Mode, hanem hogy CoS - The Farewell Album.
Sztem... -
LLKobe
veterán
Nincs mit!
Na ezt add össze, elmondom a nap sztoriját:
Ma hazajövök, mondom dejó, hallgatom a tőled kapott cd-t.
Befelejövet megnézem a postaládát hátha van valami...
Áh csak egy Media Markt ujság..
Nekiálltam zenéthallgatni, mondom megnézem az ujságot mer mér ne.
És mi fogad a 3. oldalon?
Ez:
Bővebben: link
Ugyhogy most jöttem haza, és boldog tulaja lettem ennek, a cimkén látható összegért:
1db volt, de holnap megyek a SOFAD-ért -
LLKobe
veterán
Ezek vannak:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Le Mans Ultimate
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest