- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
jegenye77 #1731 üzenetére
Én viszonylag elöl álltam, szerintem elég kevés emberen volt kesztyű. Én mondjuk nem is tudtam róla, pedig facebookon is követek mindenféle dm related dolgot, de ez kimaradt, és ahogy körülöttem hallottam másoknak is.
Egyébként tényleg jó kis koncert volt. Le a kalappal.
Szerk: megnézve ezt a videót azért volt fehér kesztyű szép számmal, ezek szerint rossz helyen álltam
-
LLKobe
veterán
válasz
jegenye77 #1727 üzenetére
Én pont fordítva vagyok, én a fülbemászóbb dalokat szeretem. Ezek közül valóban a revolution a legfülbemászóbb, amit reméltem hogy a leggyengébb lesz az albumon...
Hát nekem nem jön be kb. egyik szám se. Eltűntek a dallamok, full minimál az egész. Én azt szerettem a DM számokban hogy összetettek, és 10. hallgatásra is felfedezek bennük valami újat.
De ez már nem az. Kicsit olyan érzésem van mintha felénekelték volna a vokált, aztán aláraktak volna valami random zajt.Hát mindegy, én már letettem a dologról, a Playing The Angel volt az utsó jó albumuk szerintem, azóta csak esik a színvonal... Reméltem most ez megfordul, de konkrétan ez az album régen egy demó gyűjteménynek ment volna el.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
jegenye77 #1724 üzenetére
"Delta machine albumra simán ráférne."
Szerintem még a Sounds of The Universe-re is - sok helyen tiszta Corrupt. Nem tudom, elsőre nem sok fantáziát látok benne, nem egy mozgalmas dal. Viszont már ők is elkezdtek politizálni - agyam megáll!
Én is remélem, hogy ez csak valami sallang - a Delta Machine is egész jó volt. A májusi koncertre mindenesetre első nap megvettem a jegyet, úgyhogy bizakodok az új lemezt illetően.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
jegenye77 #1694 üzenetére
Sajnos én már az Exciter Tour óta elég kritikusan állok Dave hangjához. Utálom, hogy orrból énekel, kényszeresen intonál, szerintem nagyon rosszul áll neki, borzasztó. Nyomába sem ér a lemezeken hallható teljesítményének. Sajnos azt kell mondjam, hogy utoljára a Devotional Tour-on nyújtott értékelhető ÉNEKteljesítményt. Az Ultra-s minikoncerteken sem volt rossz, de azzal a lemezzel ugyebár nem turnéztak. Sajnos a '95 túladagolásakor valami tényleg meghalt Dave-ben, azóta nem olyan, mint előtte, teljesen átszellemült és sajnos a koncertteljesítménye sem olyan, mint korábban. A Devotional Tour egyszerűen zseniális volt, annyira varázslatos volt, hogy azóta sem tudták megközelíteni sem. Persze, majdnem megölte mindnyájukat, de ennek ellenére a valaha volt legjobb turnételjesítményt akkor nyújtották.
Ez a minikoncert viccnek jó, de azért erősen reménykedem benne, hogy összeáll majd a produkció a májusi koncertre, mert ez így szerintem nem színpadképes.
Sajnos a lemezzel kapcsolatban sincs sok ok a bizakodásra, az eddig hallottak alapján nagyon lapos és nem gondolnám, hogy direkt a leggyengébb dalokat promütálták volna - bár hozzáteszem, hogy a Playing The Angel-ről is szerintem a leggyengébb dalt, a Precious-t tolták előtérbe (igaz, a Sounds of The Universe-ről meg a legerősebb Wrong-ot).
-
-
LLKobe
veterán
válasz
jegenye77 #1670 üzenetére
Hát eddig a három dal amit hallottam kritikán aluli. Nekem is megvan a koncertjegyem, de nem ezek miatt fogom élvezni úgy érzem. Szegény Martin ha ilyen langyi sz*rokat tud már csak kipréselni magából, akkor tényleg le kéne tegye a lantot, mert ez már tényleg a DM megcsúfolása.
Az előző album is elég gyenge volt szerintem, de ez már tényleg hallgathatatlan (eddig).... -
DM-Fan
nagyúr
válasz
jegenye77 #1668 üzenetére
Hát, mit mondjak... Eddig nem igazán bejövős...
A szövegek alapján ez a betegség nagyon odatett Dave-nek - a zenei alap meg valahogy olyan semmilyen. A Heaven ezekkel a hülye ütemváltásaival kifejezetten idegesítő. Az All That's Mine még úgy-ahogy elmegy szódával. Remélem ezeknél azért lesz egy-két erősebb dal is a lemezen, mert ez eddig elég halvány.
-
DM-Fan
nagyúr
-
-
LLKobe
veterán
válasz
jegenye77 #1608 üzenetére
Ja nekem is bejön
"Kiadatlan instrumentális Depeche Mode / Martin Gore dal jelent meg a Tim Simenon nevével fémjelzett legújabb Bomb The Bass albumon. A dalt Martin írta még az Ultra időszakban, 'Milakia' címre hallgat, a producer pedig Tim Simenon. A szám végül nem került 1997-ben kiadásra, most azonban Tim elvégezte a befejező simításokat, Martin pedig engedélyezte a megjelenést. A 'Back To Light' album záró számaként élvezhetjük az eddig elfeledettnek hitt alkotást."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest