- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
barbikenje #1015 üzenetére
''... csak semmi hírverés körülötte...''
Index cikk: [link]
De elég ránézni a DM hivatalos oldalán a turné állomásokra és rögtön látod, hogy semmi átverés nincs benne: [link]
Amúgy mi most a márciusi koncertről beszéltünk épp.
DM-Fan
Arról van szó, hogy egyáltalán nem ismerem az embert, egy aukciós oldalon találtam rá az emberre aki árulja. Végülis megnyertem a licitet, de egyre gázosabban néz ki a dolog, mert miskolci az ember és csak postán hajlandó eljuttatni hozzám (pedig lemennék érte) és még a címét se tudom, csak postafiókot. Majd holnap beszélek vele telefonon, de nem vagyok túl bizakodó.
Viszont közben úgy néz ki, hogy egy tuti állojegyet sikerült szereznem márciusra, úgyhogy valahogy csak ott leszek -
LLKobe
veterán
válasz
barbikenje #797 üzenetére
Egy pár észrevétel:
1.: A Waiting For The Night az tényleg katarzis
2.: Az Goodnight Lovers
3.: A Home máig a kedvenc DM számom. Akárki akármit mond, azt egyszerűen nem lehet űberelni. A legjobb a Párizsi koncert-verzió, az valami Isten.
4.: Speciell nekem is Martin a kedvencem, és sajna tényleg nem énekel túl sokat.....
De nemtom hogy érted hogy a halott hangszálai miatt???!!
Kövezzetek meg, de én mióta DM-ot hallgatok azt mondom hogy Martinnak mindig is jobb hangja volt mint Dave-nek. Én komálom Dévet meg minden, de komolyan sokkal jobba örülnék, ha minden számot Martin énekelne.
És ehhez a halott hangszálas dologhoz még annyit hogy hallgasd meg az új albumról a ''Macro'' című számot, és utána ezt a kijelentést gondold át mégegyszer
5.: Az új albumot mindenképp hallgasd meg!!!!!!
PIECE -
DM-Fan
nagyúr
válasz
barbikenje #789 üzenetére
Hidd el, a DM-koncert nem feltétlen az a műfaj, ahol mindenképp tombolnod kell. Hogy tombolsz mondjuk egy Waiting For The Night-ra, vagy egy Breathe-re, vagy egy Sweetest Condition-ra, esetleg egy Condemnation-re? Pedig a 2001. 09. 12-i koncert csupa ilyen számmal volt teli. Persze ettől függetlenül nagyon jó koncert volt örökre megmarad az élmény, meg az is, hogy hogy fosott mindenki a terrortámadás utáni nap ilyen nagy tömegbe menni.
De sztem a mostani koncert még jobb lesz, mert valahogy a kicsit lagymatag Exciter után a Playing The Angel fantasztikusra sikerült. Sztem közel olyan jó turné lesz, mint amilyen a Devotional Tour volt anno. Már nagyon várom!
Az ülőhelyes dolgot meg ne úgy képzeld el, hogy ott mindenki csücsül a fenekén a térdére tett kézzel. Áhhh, mindenki feláll, ahogy a színpadra lép a DM és le se ül senki a végéig, hanem állva nyomja és mozoghat kedvére egyhelyben. Én mondjuk szabályszerűen herótot kaptam egy hülye picsától, aki szirénhangon üvöltötte mellettünk a szövegeket, de kb. 200 dB-es hangerővel. Sztem semmi nem hallott a koncertből, csak a saját hangját. Na így aztán volt értelme a drágának kiadni egy rakat pénzt egy koncertért, ezt otthon is megtehette volna a fürdőkádban a CD hallgatása mellett is. Aztán mikor már vagy tizen néztünk rá csúnyán, akkor elcsitult kb. 2 szám után és visszavett magából.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
barbikenje #774 üzenetére
''Mikor Dave jött Pestre (húúúú, de szar volt... de most tényleg... fertelmesek a saját számai... remek hang, de NE AKARJON zenét szerezni, SZVSZ)''
No és akkor hogy tetszik az új albumról a Suffer Well, az I Want it All, és a Nothing's Impossible?
Mert azokat is Dave írta... -
DM-Fan
nagyúr
válasz
barbikenje #774 üzenetére
Hát ez így működik manapság.
Én pont erre számítva már júl. 1-én ott voltam a jegyirodában (ekkortól lehetett a jegyet kapni) és rögtön lecsaptam egy VIP-szektoros ticket-re 12.900 HUF-ért. Már volt, aki 50.000 Ft-ot ígért nekem azóta a jegyért, de hülye leszek eladni! Ezen ott kell lenni!
Egyébként meg ne feltétlen a jegyüzéreket okold, sztem nem csak az ő kezük van a dologban. Hozzánk jár havonta egy színház- és egyéb jegyeket áruló csaj a munkahelyre és ő is azt mondta, hogy szép fokozatosan, egyesével, kettesével fogytak el a jegyek. Hatalmas volt az érdeklődés. Elég sokáig lehetett egyébként kapni, még szeptember elején is volt jegy, az Exciter-turné jegyei még ennél is gyorsabban elfogytak anno. Én ezért olvasom minden héten a DM hivatalos oldalát, így már egy hónappal korábban tudtam a júl. 1-ről. Azért próbálkozz, de sztem elég zsebbenyúlós lesz, mert akinek van, az ugye nem adja el, hameg tényleg jegyüzért fogsz ki, az megkéri az árát rendesen.
Egyébként az új lemez már tegnap, rögtön a megjelenés után aranylemez lett. Én is egy SACD/DVD-s Deluxe verzió boldog tulaja vagyok.
Mellesleg nekem is van eladó DM cuccom:
Bővebben: link -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #228 üzenetére
ok, akkor ott letárgyaljuk
-
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #225 üzenetére
Ahamm. nap közben a nyugatinál oda tudom adni.
De ne offoljuk ennyire a totyikot. Inkább mailben
Elég sűrgős lenne. Mondjuk akkor holnap.... -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #222 üzenetére
Nekem olyan 7 körül lenne az igazi.
Hozd a lét és adom
Igazából gyorsan le kell róla menteni mindent. -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #218 üzenetére
mobil rack nem kell hozzá?
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #218 üzenetére
Ok ma jó lesz. Hány órakor? Le kell menteni róla gyorsan a cuccokat.....
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #213 üzenetére
Martin 2x
-
Zebu
addikt
válasz
na mikor jössz?
-
sky77
aktív tag
válasz
Vince Clarke
-
sky77
aktív tag
válasz
barbikenje #211 üzenetére
You're right!
se dépêcher: siet
mode: divat -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #197 üzenetére
igen igen igen, meg kell ejteni!
nekem bármikor jó 7 körül. -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #187 üzenetére
okay
-
sky77
aktív tag
válasz
barbikenje #173 üzenetére
Jól van na!
Zebu azt mondta, bevállalja a házigazda szerepet, ha nagyon nincs más, tehát neki kéne meghirdetni a dolgot itt, és gyűjtögetni a jelentkezőket. Egyébiránt ilyen öt fős összeröffenés nekem is szimpi (szinte mindegy hányan leszünk), de minden azon múlik hányan jelentkeznek, illetve Zebu hány embert kíván beengedni egyidejűleg a kuckójába.
HAHÓÓÓÓÓÓ! ZEBU ITT VAGY? Véleményzd má' légyszi az elhangzottakat! -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #170 üzenetére
jah most már van hájszpid netem
Bár először be kellene lőnöm jóóól... -
barbikenje
aktív tag
válasz
barbikenje #169 üzenetére
Ó, basszus, tényleg, ki is ment a fejemből... legfeljebb rányomsz eccsomó klippet, én meg megőrzöm az utókornak, mint DM relikviát...
-
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #166 üzenetére
a vinyó kérdésre térve, akár találkozás közepette vinyót is tudok adni....
hm?
Okos vagyok? -
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #166 üzenetére
Részemről ok a 7vége
-
sky77
aktív tag
válasz
barbikenje #164 üzenetére
Állítólag már nem lehet onnan letölteni (bár én még nem néztem hogy így van-e). Mondjuk azon csodálkozom, hogy eddig lehetett.
-
sky77
aktív tag
válasz
barbikenje #130 üzenetére
No azért, mert ez lenne a koncepció: Bővebben: link
-
sky77
aktív tag
válasz
barbikenje #124 üzenetére
''Mikor és hol is akarjátok tartani?'' - Pont ezen vergődünk... elkelne egy kis segítség.
-
Zebu
addikt
válasz
barbikenje #126 üzenetére
Már nem tudom hol hallottam ezt a Martin melegség kérdést. Már így tanultam
Azért az túlzás, hogy béna, viszont az tény, hogy egyedül kevés szerintem is. Nem az igazi szinti pop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest