- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
alázógyík #1655 üzenetére
Szerintem nem volt pocsék a Universe, csak más volt. Nekem nagyon tetszettek az analóg eszközök hangjai, sokat olvastam az ott használt modulátorokról, korai szintikről, amiket Martin százszámra vásárolt össze. Picit koncepciótlan volt a lemez, az biztos, volt rajta pár kifejezetten gyenge dal - de mondjuk érdemes megnézni a B-oldalas dalokat is, amik közül 2-3 szerintem erősebb lett, mint sok, a lemezen levő nóta, ahogy anno meg is írtam. Szóval összességében szerintem korrekt lemez volt, maguk is megmondták, hogy ezt elsődlegesen maguknak írták, kísérletező lemeznek szánták. Reméljük levonták a következtetéseket és ennek megfelelően fog szólni az új lemez, ami egyébként valamikor jövő év elején, első negyedévében jelenik meg.
Az a baj, hogy mindenki egy új Violator-t, vagy SOFAD-ot vár tőlük, ez pedig hatalmas hiba, mert olyan lemezük nyilvánvalóan soha többé nem lesz, azokhoz a lemezekhez kellett az, hogy olyannyira motiváltak legyenek, amennyire soha többé nem lesznek már, illetve kellett hozzájuk egy Alan Wilder, valamint egy Flood - a hatalmas mennyiségű, Dave által elfogyasztott tudatmódosítóról már nem is beszélve. Most is ezzel próbálják egyébként kicsit promózni az új lemezt, hogy Violator lesz a SOFAD hangzásvilágával, de ezeken én már csak mosolygok, mert tudom, hogy ezt ők sem gondolják komolyan, csakhát valamivel fel kell hívni a figyelmet - na nem mintha rá volnának szorulva, ők már tipikusan azok a nevek, akik akármit csinálnak, dől a lé. Amúgy én is így vagyok velük: annyi élményt adtak már nekem az elmúlt két évtizedben a lemezeikkel, a koncertjeik sokaságával, hogy vakon megvettem első nap a jegyemet, mert tudom, hogy a koncert 70%-a garantált minőség lesz, függetlenül az új lemeztől. Dave hangja már ugyan nem olyan, mint rég, utálom, hogy orrból énekel és nem torokból, utálom, hogy sokszor hamis és hogy közel sem erőlteti meg magát a finomságok kiéneklésével annyira, mint az elvárható volna, de ettől függetlenül ott kell lennem, át kell élnem, mert hálás vagyok nekik azért, amit letettek az asztalra, illetve az emlékekért, amik végigkísérték az eddig életem.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
alázógyík #1653 üzenetére
Én egy dal alapján nem ítélnék, lásd pl. a Playing The Angel esetében is mennyire kilóg az albumból az elsőként bemutatott Precious (szerintem a leggyengébb dal a lemezen), mondjuk ennek a Wrong pont ellentmond. Mindenesetre tényleg nem ítélnék egy dal alapján, bár az új nekem sem tetszik (de szerintem még nem is végleges, címe sincs és a Universe lemezről is ugyanilyen félkész dalokat publikáltak, amelyek végleges verziói nagyon mások lettek).
Ettől függetlenül a koncertben biztos nem csalódnál, annak hangulata mindig rendben van, a kb. 20 dalt tartalmazó setlist-ből 15 dal úgyis korábbi sláger lesz. A kiemelt álló nagyon drága, pláne annak tükrében, hogy már több olyan koncerten is voltam, ahol egybenyitották a koncert kezdetén a normál áras állóhelyekkel. Hozzáteszem, ha ezen turné keretén belül is kétszer jönnek (mint az előző két turnén is), akkor érdemesebb lehet az Aréna-koncertre gyúrni, mert az mindig sokkal jobb - valahogy a DM-nek nem áll jól ez a stadionkoncert, az Arénás fellépések mindig sokkal hangulatosabbak, majd' szétesik mindig a ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest