- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
ToRR3nt3 #1317 üzenetére
Igen, egyetértek! Nagyon jó a Behind The Wheel, nagyon lendületes.
Nekem a World In My Eyes tetszik nagyon a Devotional-ről. Elképesztően jól van átdolgozva, ahogy beindul... az valami lehengerlő, nagyon el van találva a basszus szólam is alatta. A másik nagy kedvenc még a Walking In My Shoes a Dev.-ről. Elképesztő érzelmi töltete van. Na meg az I Feel You. Pfff... egy szó mint száz: a legjobb DM koncert.
Barrel of a Gun talán a legjobb klippjük. Imádom azt a számot, asszem nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legsötétebb DM-nóta. Mindig várom koncerten, de sosem nyomják.Nyilván nem fűződnek hozzá kedves emlékek Dave részéről, meg ugye nem is annyira koncert nóta.
Azt ugye tudod, hogy a képanyag nagy része Budapesten került rögzítésre? Csomó helyen látni magyar zászlókat, plusz nézd meg a Fly On The Windscreen-t, kb. a szám közepén (1 óra 23 perc 47 másodperc a DVD-n), mikor Dave lehajol az első sorban állókhoz, akkor tisztán olvasható a felirat az egyik transzparensen: ''We wait you, we love you, welcome to Budapest''. Magamat is kiszúrtam már.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
válasz
ToRR3nt3 #1315 üzenetére
Létezik Videos 80-85 is, azonban az hivatalosan csak videokazin jött ki. (meg persze kering belőle divx-es ripp, illetve az egyes klippeket föl lehet lelni a neten). Na az is elég érdekes.
Meg ugye vannak az egyéb filmek, mint pl. a Strange, vagy a Strange Too, amik még DVD-s kiadásra várnak. Hogy azok megjelennek-e valaha, azt nem lehet tudni.
De én személy szerint pl. még nagyon hiányolok egy World Violation Tour-os DVD-t is. Abból a korszakból csak nem hivatalos ''DVD''-k léteznek, amik elég gagyi minőségűek. Pedig akkor volt talán a legigazibb a DM-imidzs. Talán majd egyszer megjelelnik valami ilyesmi is.
Meg lehetne egy DVD a visszatérés utáni korszakból (az Ultra utáni non-tour-os fellépésekből). Azok is elég ütős koncertek voltak.
Inkább ilyesmikkel próbálkoznék a helyükben és nem a jelenleg futó ''vedd meg az általad átélt koncert hanganyagát'' kaliberű akciókkal. Kb. ugyanaz a műsor mindenütt, semmi extra nincs egy münchen-i koncertben a budapestihez képest pl.
Nekem pl. tökéletesen megfelel a milánói koncert DVD, nem akarok mellé egy budapesti live CD-t, pedig elég fanatikus vagyok.
Egyébként most olvastam, hogy a banda lemondta a július 28-i lisszaboni koncertet. Itt a hivatalos közlemény:
''DEPECHE MODE CONCERT CANCELLED - LISBON
The Depeche Mode concert scheduled for Lisbon's Alvalade Stadium on July 28 is cancelled, due to the serious financial difficulties of the promoter Jose Araujo's company Brand New Day.
Unfortunately this promoter failure makes it impossible for Depeche Mode to perform this Lisbon concert.
The Band apologize to disappointed fans.
Ticket holders are advised to seek advice on refunds from the point of purchase.''
A dolog hátterében valójában az áll, hogy csak a jegyek 75%-a került értékesítésre, és így a DM már nem is hajlandó fellépni. Szerintem ez mondjuk szánalmas. Nehogy már azt mondják, hogy ez padlóra küldené őket anyagilag.Vicces ezt így 10 nappal a koncert előtt bejelenteni. (július 18-i a közlemény) Kicsit elszaladt velük a ló sztem. Most lehet, hogy veszítenek pár rajongót. (nem mintha nem maradna nekik elég).
Viszont elég bátrak, hogy a jelenlegi már-már háborús helyzetben föl mernek lépni Izraelben. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
ToRR3nt3 #1313 üzenetére
Hát ja! Megmondtam én nektek már párszor, hogy a Devotional a legjobb DM-DVD. Nemhiába... akkor voltak ők csúcson. Elképesztő ereje van annak a koncertnek. A maiak meg sem közelítik már sajnos.
Anno még videokazin volt meg, lyukasra néztem. Úgyhogy mikor megjelent 2004 őszén a DVD kb. elsőként vettem meg, mikor nyitott reggel a bót.
A Videos meg ugye szimplán Anton Corbijn (mondjuk a Devotional is) - tehát jó.
Azért várom a Live In Milan-t is! Szeptember 25-re lehet izzítani uraim és készíteni a péztárcákat. Egyrészt mer' ekkor jelenik az utóbb említett live DVD, másrészt meg mer' kb. ekkor fog kijönni újabb négy remasterelt album. Kész csőd lesz így egyszerre. -
Pompi
nagyúr
válasz
ToRR3nt3 #1296 üzenetére
Sajnos 3000 forint nem kárpótol azért, hogy nem láttam a színpadot. Az elsők között vettem jegyet a lelátóra, akárhova tudtam volna venni, ott tanakodtunk vagy negyed órát a csapattal az eladó bevonásával együtt és végül arra jutottunk, hogy a 14. sor már elég magasan lesz ahhoz, hogy ne lógjon bele a cucc. Erre tessék. Szánalmas, hogy nem tudnak erről normális felvilágosítást adni. Arról nem is beszélek aki lentebb volt... azok ennyi erővel a büféből is hallgathatták volna a koncertet (enyhe túlzással).
Na mind1... legközelebb okosabbak leszünk... reméljük lesz legközelebb. -
nofreenick
aktív tag
válasz
ToRR3nt3 #1241 üzenetére
ez a 03/21-i setlist, de állítólag a ráadásban még 1 kicsit megvariálják, és néhány új szán helyére kerül be pár régi....
'TOURING THE ANGEL'
Intro - I Want It All (outro)
A Pain That I'm Used To
John The Revelator
A Question Of Time
Policy Of Truth
Precious
Walking In My Shoes
Suffer Well
Damaged People*
Home
I Want It All
The Sinner In Me
I Feel You
Behind The Wheel
World In My Eyes
Personal Jesus
Enjoy The Silence
Shake The Disease (M)**
Just Can't Get Enough
Everything Counts
Never Let Me Down Again
Goodnight Lovers
Csereszámok a turné során:
*Macro, **Somebody, A Question Of Lust, Leave In Silence (M) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kutya topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest