- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Jeee nem is tudtam, hogy van ilyen topik itt PH-n
Nekem kifejezetten tetszik(maga a zene), igen vége picit olyan szokatlan na de várjuk meg a teljes albumot majd
A jóég tudja hányadik alkalommal ordít már a fejhallgatón egymás után
Izgatottan várom már a júliusi koncertet is, sosem voltam még DM koncerten de remélem örök emlék lesz ez -
jegenye77
addikt
Sokan írták,hogy ez már nem az a DM ,de hát azóta jó pár év eltelt.Változnak ők is.És ha ugyan olyan zenéket csinálnának mint régen akkor bazi unalmas lenne.
Én ezekben a dalokban fedezek fel mindig valami újat.Első hallásra sok minden elkerüli a figyelmemet.Ezért szokott csak később tetszeni egy szám.
Mindenesetre most hanyagolom.Majd rendes minőségben hallgatom újra mert így ,főleg egy laptopon hallgatva sok minden kimarad. -
Pompi
nagyúr
Jó buli volt. Nekem kicsit nyögve-nyelősen indult. Nem volt semmi koncert hangulatom. Ugye itt is fanyalogtunk már az új albumon, azóta is csak pár számot hallgatok róla, de inkább nem. Nem kívántam se a tömeget, se a küzdőterzést, de mentem.
A Welcome to My World se hozta meg a várva várt feelinget, kezdtem kicsit beletörődni, hogy na ezt is végighallgatom, de kb. ennyi.
Aztán a Black Celebrationnél kezdtem érezni, hogy igen, ezt kár lett volna kihagyni. Aztán erre rátett a Policy of Truth, és nekem a Higher Love is bejött.
Az új albumról igen, nekem is a Should be Higher ütött a legjobban, a háttér kivetítésekkel együtt nagyon jó volt.
A Home végén az énekelgetés megint nagyon jóra sikeredett.
Összességében tényleg nagyon jól sikerült koncert volt, örülök, hogy ott lehettem. A múltkori után olyasmit beszéltünk, hogy az inkább ilyen kötelező program volt a részükről, hozták az elvártat aztán kész. Na ehhez képest most az egész sokkal felszabadultabbnak, önfeledtebbnek tűnt részékről. Jó volt megint kicsit visszakapni ebből a DM-ből -
alázógyík
addikt
Az album számomra 1ik legjobb számából készült szerencsére a következő klipp : Soothe my soul
-
-
zolynet
veterán
persze, alap, bár nem most voltunk ... ide kötődnek az iszonyatos berúgások, leginkább haverom részéről, de azért én is próbáltam tartani a tempót
nekünk is ez az alternatíva játszik, mert már rég nem ér meg nekünk a pecsa parti 1900ft-ot, de még az elővételi 1500ft-ot sem -
-
zolynet
veterán
eddig nekem nem tetszik a produkció
Depeche Mode - WRONG - Live Echo Awards 2009 -
Pompi
nagyúr
Én inkább nem mondok semmit, még meghallgatom párszor.
Viszont itt érdekesek a hozzászólások."It's a videogame music??? Ben Hiller away... Come back Alan please!!!!"
"let go of your alan wilder and move forward with the band"
-
-
Pompi
nagyúr
Mondd már el légyszi, hogy hogy volt a küzdőtéren az a kordonos dolog?
Az csak egy idő után állították fel? Bár 19h körül már ott volt amikor mi megérkeztünk.
Képek és hamarosan pár videó is az általam előbb említett oldalon, de az index fórumon láttam jópár közelibbről készített jó képek róluk!
A bolt árain pedig mi is ki voltunk akadva a kedvesemmel, úgyhogy nem is vettünk semmit, majd ha nyárra ránk szakad az otp akkor talán majd akkor. -
DM-Fan
nagyúr
Jaj, részletkérdés!
Most mondjam azt, hogy hosszú fekete kabátban leszek, fekete gatyában, fekete napszemüvegben? Szerintem nem szűkítem le jelentősen a kört! Tudod mit, lesz nálam Tic-Tac!
Na, de komolyan... Találkozzunk mondjuk 18:30-kor a buszpályaudvar felőli metró-kijáratnál! -
DM-Fan
nagyúr
Jajaj! Nehogy a koncert közben jöjjön meg a baba a nagy zaj, meg izgalom hatására.
Ez erős kockázati tényő úgy érzem. Ja, vagy a feleség nem lesz ott? Akkor viszont a srácnak necces a téma. Mondjuk ezért még egy DM koncertet is kihagynék.
Részemről OK a fél hét! Vááá, már számolom a perceket.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Tekintettel arra, hogy én dolgozom, kb. fél 6-nál előbb nemigen érek oda, csak ha lelépek előbb. Egyáltalán mikor van kapunyitás, mert a jegyen emlékeim szerint nem láttam, csak a 20:00-i kezdési időpontot? (a nyári jegyen ott van a kapunyitás ideje is, de ezen nem látom)
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Háát, nemtom. Én hallottam a basteroid dance is gone remix-et is, de engem valahogy nem vett le a lábamról. Ha ebbe az irányba menne tovább a DM, tuti, hogy elvesztené a rajongótábora zömét. Kicsit fantáziátlannak, üresnek találom, abszolút nem DM szám. El lehet rá táncikálni biztos, de ez már nagyon industrial ahhoz, hogy magukénak mondhassák. Érezhető az, amit Martin is nyilatkozott, hogy mostanában a sok DJ-skedés hatására jobban belekerültek ebbe a szférába. Ok, hogy kell ilyen is, de nekem személy szerint ez a szám már nem DM.
Mindegy, márcsak 7 nap srácok! Izzítsátok a torkotokat, meg a fütyülésre használt ujjaitokat.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Hogy lehet, hogy neked eddig kimaradt az életedből a Placebo? Nem láttad pl. a Cruel Intentions (Kegyetlen játékok) c. filmet? Ott az Every You, Every Me c. számuk volt a nyitó filmzene. Én 2001-ben láttam őket először a Szigeten, akkor már jócskán ismertem. Brian-nek akkor is volt egy velős megjegyzése, mert ugye akkor volt a ''meleg-botrány'' a Sziget kapcsán. Nem igazán türtőztette magát a színpadon és egy cseppet ''beszólt'' az illetékeseknek. Vicces volt.
Aztán a 2003-as budapesti koncertjük is nagyon ott volt, szóval én már harmadszor fogom látni őket júniusban. Jó a zenéjük, teljesen egyedülálló stílus.
Egyébként a 2003-as dupla CD-jük második lemeze egy Tribute lemez a kedvenc zenekaraikhoz. Azon játsszák az I Feel You-t is.
Hallgasd meg a 2000-es, Black Market Music c. lemezüket úgy egyben! Padlót fogsz!
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
Szintén J Bal, de vaciláltunk rajta, hogy hanyadik sor legyen, mert nem akartunk se nagyon lentre se nagyon fentre, helyismeret nulla, így mivel 31 soros a lelátó belőttük magunkat a 14. sorra (4-8-ig)
Digital: köszi a theme-t is meg a többit
Erről a Viasatos koncertről lemaradtam, nem voltam itthon kb. dél óta és csak most értem haza -
DM-Fan
nagyúr
Mondjuk a Get The Balance Right pont hogy nem Black Celebration előtti, hanem Music For The Masses utáni single.
Ugye a Dangerous-t azért ismered? Az már Violator korabeli darab.
Mondjuk találsz még majd ott nagy számokat az első lemezeken is: ajánlom figyelmedbe a People Are People-t, vagy a Told You So-t, esetleg a Stories of Old-ot, illetve a Lie To Me-t.
[Szerkesztve] -
Pompi
nagyúr
''Nna akkor te nem mész be....''
Hát ilyet azért nemnagyon csinálhatnak szerintem. Bent már csak nem veszik el a gépet, a bejáratnál meg legfeljebb visszafordulok és visszaviszem a kocsiba pl.
Lassan minden mobiltelefonnal lehet fényképezni, úgyhogy nemhiszem, hogy túl nagy gáz lesz lesz... de hát tényleg nem lehet semmit se biztosra venni. -
Pompi
nagyúr
Ez a kérdés engem is izgat, az utolsó koncerten nem volt semmi ilyen jellegü ellenőrzés (Kisstadion) meg is lepődtem, mert előtte pár héttel voltam ott másik koncerten és ott még az alsó gatyámba is benéztek majdhogynem. Az MTK standionra már nem emlékszem.
De a Kisstadionos dolog és az alapján, hogy mennyi amatőr koncertvideó terjed az idei turnéról én bizakodó vagyok e tekintetben... -
DM-Fan
nagyúr
Akár Corbijn csinálta a Suffer Well-t, akár nem, szerintem akkor is többet ki lehetett volna hozni ebből. Egyébként azt aláírom, hogy eddig az a legjobb a háromból (mondjuk a másik kettőt nem nehéz überelni). Számomra nagyon furcsa a kontraszt a szám komoly mondanivalója, és a viccesre vett klipp között. Kicsit elbagatellizálja a dolgot. (nekem legalábbis így jön le, nem kell megkövezni érte).
Az It's No Good-nál ok volt a dolog, mert ott a szám is egy nagy gag, igazi majomkodás, ott teljesen rendben volt ez a műfaj, de itt...
Kíváncsi leszek mit hoznak ki a John The Revelator-ból, bár már előre félek tőle. Ha jó klipp készülne hozzá, a DM még így utoljára megélhetne egy hatalmas mennybemenetelt, mert sztem nagyon nagyot fog szólni az a szám, ha bemegy a médiába.
Amúgy a koncert előtti talival kapcsolatban az én nevem mellé is behúzhattok egy strigulát. -
Pompi
nagyúr
Ez az amelyik fentről oldalról egy páholy szerüségből lett lekamerázva?
Ha igen akkor ennél jobb szerintem a chicagoi felvétel, bár az meg viszonylag messzebről van és a legközelebbi kép is max egész alakos, az anaheimi-n meg azért látszik az arcukból is valami
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
Nah végre van időm!
Töltök egy gyorsat!
Kedvenc együttesem : Depeche Mode, Kraftwerk, és még sokan mások!
Kedvenc DM tagom: Nincs dedikált kedvenc, 1-ben jók a fiúk!
Martin vagy Dave hagját szereted jobban?: Talán Dave hangját egy kis Martin utórezgésselBár leeht Andy hangja a legjobb a többi csak playbackel hozzá
A legkedvencebb DM dalom: Waiting for the night, Halo, Everything Counts, Get the balance right, Black celebration, Rush, bár eléggé hangulat függő ez a dolog... nem tudok egyet kiragadni.
A legkedvencebb DM dalom amit Martin énekel: One carress/The things you said
Szerintem a legdepisebb hangulatú DM dal: The things you said, Agent orange
A DM szám, amiben a kedvenc gitárszólóm van: Personal Jesus
Szerintem a legjobb DM album: Violator
Szerintem a legjobb DM videoklipp: huhhhhh It's No Good!!!
Szerintem a legjobb DM koncert (101,Devotional,Onip, vagy egyéb..): One night in Paris
Szerintem a legjobb DM ''gyors, bulizós'' szám: Photographic (Some bizarre version), Everything counts (a 101es koncert felvétel)
Szerintem a legjobb DM lassú ''romantikus, barátnővel összebújós'' szám: Sister of night
Szerintem a leginkább ''most rámászok a barátnőmre'' '' szám: The love thieves
Szerintem a legjobb DM albumborító: Violator, A broken frame
Az első dolog ami a DM-ról az eszembe jut: Fekete műbőrjakó szegecsekkel + 1 kis kokain
Szerinted kinek a szólóalbuma a jobb?(Paper Monsters, Counterfeit2,Recoil..): Martin Counterfeit 2 albuma király, bár az első sem rossz. Recoilt még kóstolgatom...
Kedvenc szólóalbumom: Counterfeit 2
Kedvenc ''Szólószámom'': Loverman, I cast a lonesome shadow, Manner of speaking, Compulsion. Ezek!
Szerintem a legjobb ''szóló-videoklipp'': nem láttam még
Vajon miféle szerepe lehet Andy Fletcher-nek az együttesben ?: aktuális jóképű?Egyébként úgy tudom, hogy egyféle menedzser szerepet tölt be.
[Szerkesztve] -
-
Digital
addikt
1, Depeche Mode,Skinny puppy,Front 242,Bikini
2, Nincs különösebb favoritom
3, Mindkettőt
4, Most épp a Lie to me
5, The things you said
6, Talán az újabb albumokról pár szám...
7, Personal Jesus
8, Mostanában a PTA-t hallgatom,de tetszik még a Song of faith and devotion,Ultra,Violator,Music for the masses
9, Policy of trouth,Clean,Never let me down again,World in my eyes,Walking in my shoes
10, Devotional tours,One night in Paris
11, Master and servant,Photographic
12, Clean,The things you said,My secret garden,Nothing,Syster of night,In your room,Shine,Waiting for the night
13, Clean,Waithing for the night
14, Nincs kedvencem
15, Életem egy boldog szakasza,10-20 éves koromig,egy régi szerelem...
16, Paper monsters,Counterfeit,2
17, Nincs
18, Nincs
19, Nincs
20, Szerintem négyen voltak teljesek! -
LLKobe
veterán
Na egyik haverom által kitöltve:
Tell Balázs álá Hanky válaszai:
Kedvenc együttesem: Depeche Mode
Kedvenc DM tagom: Dave Gahan
Martin vagy Dave hagját szereted jobban?: Dave
A legkedvencebb DM dalom: Stripped
A legkedvencebb DM dalom amit Martin énekel: I Cast a Lonesom Shadow
Szerintem a legdepisebb hangulatú DM dal: Nothing's Impossible
A DM szám, amiben a kedvenc gitárszólóm van: Personal Jesus
Szerintem a legjobb DM album: SOFAD
Szerintem a legjobb DM videoklipp: Walkin -in My Shoes
Szerintem a legjobb DM koncert (101,Devotional,Onip, vagy egyéb..): ONIP
Szerintem a legjobb DM ''gyors, bulizós'' szám: Never Let Me Down Again
Szerintem a legjobb DM lassú ''romantikus, barátnővel összebújós'' szám: Clean
Szerintem a leginkább ''most rámászok a barátnőmre'' szám: When The Body Speaks
Szerintem a legjobb DM albumborító: Violator
Az első dolog ami a DM-ról az eszembe jut: kokain és a transz ()
Szerinted kinek a szólóalbuma a jobb?: Counterfeit 2
Kedvenc szólóalbumomounterfeit 2
Kedvenc ''Szólószámom'': Martin Gore- In a Manner Of Speaking
Szerintem a legjobb ''szóló-videoklipp'': passz
Vajon miféle szerepe lehet Andy Fletcher-nek az együttesben: Interaktív díszlet a színpadon -
LLKobe
veterán
Kérdőív UPDATED:
Kedvenc együttesem:
Kedvenc DM tagom:
Martin vagy Dave hagját szereted jobban?:
A legkedvencebb DM dalom:
A legkedvencebb DM dalom amit Martin énekel:
Szerintem a legdepisebb hangulatú DM dal:
A DM szám, amiben a kedvenc gitárszólóm van:
Szerintem a legjobb DM album:
Szerintem a legjobb DM videoklipp:
Szerintem a legjobb DM koncert (101,Devotional,Onip, vagy egyéb..):
Szerintem a legjobb DM ''gyors, bulizós'' szám:
Szerintem a legjobb DM lassú ''romantikus, barátnővel összebújós'' szám:
Szerintem a leginkább ''most rámászok a barátnőmre'''' szám:
Szerintem a legjobb DM albumborító:
Az első dolog ami a DM-ról az eszembe jut:
Szerinted kinek a szólóalbuma a jobb?(Paper Monsters, Counterfeit2,Recoil..):
Kedvenc szólóalbumom:
Kedvenc ''Szólószámom'':
Szerintem a legjobb ''szóló-videoklipp'':
Vajon miféle szerepe lehet Andy Fletcher-nek az együttesben?:
-
LLKobe
veterán
Na akkor hogy példát mutassak
:
Kedvenc együttesem : Depeche Mode
Kedvenc DM tagom: Martin L Gore
Martin vagy Dave hagját szereted jobban?: Martin
A legkedvencebb DM dalom: Home
A legkedvencebb DM dalom amit Martin énekel: Home
Szerintem a legdepisebb hangulatú DM dal: Only When I Lose Myself
A DM szám, amiben a kedvenc gitárszólóm van: Home
Szerintem a legjobb DM album: Ultra
Szerintem a legjobb DM videoklipp: Barrel Of a Gun
Szerintem a legjobb DM koncert (101,Devotional,Onip, vagy egyéb..): ONIP
Az első dolog ami a DM-ról az eszembe jut: Madárfejű nő
Szerinted kinek a szólóalbuma a jobb?: Martin Gore- Counterfeit2
Kedvenc szólóalbumom: Martin Gore- Counterfeit2
Kedvenc ''Szólószámom'': Martin Gore- In My Other World
Szerintem a legjobb ''szóló-videoklipp'': Dave Gahan- Bottle Living
Vajon miféle szerepe lehet Andy Fletcher-nek az együttesben?: Gyűjti az újságcikkeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest