- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
-
zolynet
veterán
válasz
Digital #1466 üzenetére
akkor kukkants rá, hogy ma este merre visz az utam
... kb fél éve voltam utoljára, már nagyon mehetnékem van
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Digital #1448 üzenetére
Én már egy ideje hallgatom, már-már meg is untam.
Elég befordulós, de alapvetően tetszik. Nekem a Saw Something üti a legnagyobbat, de tetszik a Use You (ebben Martin-t is hallom vokálozni), meg a Down is nagyon jó. Be kell látni, tud írni Dave is, de azért hiányzik az a valami/valaki erről a lemezről, amit/akit Martin Gore-nak hívnak. Persze akkor már Depeche Mode lenne az artista és nem Dave Gahan.
Szerintem nem kell többet várni ettől a korongtól, mint ami: egy átlagos szólólemez, ami talán kitölti majd az űrt a következő DM-albumig. (ami remélem lesz még és remélem legkésőbb 2010-re el is készül) Mindenesetre bölcsen döntött Dave, hogy nem turnézik ezzel a lemezzel. Nem tipikusan azok a koncertszámok ezek. Inkább merengős, annak viszont ideális. Hallgassa mindenki!
-
Szőrös
veterán
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Digital #1362 üzenetére
Áhhh! Szerintem kamu az egész. Én mondjuk láttam élőben ''KAnnácskát'' a márciusi koncerten (mondhatni nem messze ült tőlem), de igazából nem hinném, hogy ilyesmire is sor került volna. Ha jól hallottam, KAnnácska a márciusi koncert után történtekről beszélt. Márcsak az is gyanús, hogy ugyan miért várt eddig a story kiteregetésével. Ha tényleg megtörtént volna, akkor már másnap előállt volna a dologgal, nemcsak most, amikor épp uborkaszezon van és nincs képernyőn a drága. Valamivel fenn kellett tartania az érdeklődést és ezt találta ki sztem. Érdekes az is, hogy nincs róluk egy közös kép sem.
Nekem inkább az a fura, hogy miért nem Dave-re mozdult rá? Mégiscsak ő a showman, sárm-man, nemde? -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Digital #1349 üzenetére
Hát, akkor alkalomadtán pótold be, megéri!
Imitten vannak a beígért képek a most megjelent hármas pakkról. Asszem a következő pakkig (amiben ugye négy lesz: Construction Time Again, Black Celebration, Ultra, Exciter) erősen koplalni fogok, mert ezt a magamfajta átlagember nem bírja anyagilag.
Lényeg, hogy ismét nagyon színvonalas kiadványokat pottyantott az ölünkbe a banda.
[link]
[link]
[link]
[link] -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Digital #1124 üzenetére
A belinkelt kép a Black Celebration és a Music For The Masses közötti időkből való. Van egy-két videókazis felvételem ebből a korszakból, ott volt ez az image. Martin utána már hanyagolta a szado-mazo cuccokat és a Music For The Masses Tour után már nem nagyon volt jellemző. A World Violation Tour-on már konszolidáltabbak voltak, a Devotional-ra meg már ugye fölvették a rockos beütést.
Egyébként ez volt a tipikus Mode-style, ami a '80-as években jellemző volt. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Digital #1124 üzenetére
Azt hiszem, az egy sokkal jobb időszak volt, könnyebb volt elhelyezni a dolgokat magunkban, mint mostanában. És könnyebb volt azonosulni a dolgokkal. Hozzám az akkori együttesek sokkal közelebb álltak mint a mostani tucatzenekarok és DJ-k, bár DM-fan sose voltam
Inkább Leila K, Snap stb..
De lehet csak a nosztalgia mondatja velem, mert akkor voltam kamasz
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Digital #1061 üzenetére
THX!
Gondoltam: legyen már teljes a banda!
A kérdőív részemről:
Kedvenc együttesem: többek közt a DM is ilyen, de jó Pink Floyd is és... de ne menjünk részletekbe, mer' még kb. 50-et tudnék írni
Kedvenc DM tagom: mindet csípom.
Martin vagy Dave hagját szereted jobban?: Nem tennék különbséget, hangulatomtól függ.
A legkedvencebb DM dalom: Never Let Me Down Again
A legkedvencebb DM dalom amit Martin énekel: Somebody, Judas, Sweetest Perfection
Szerintem a legdepisebb hangulatú DM dal: Barrel of a Gun (mégis az egyik legjobb számuk)
A DM szám, amiben a kedvenc gitárszólóm van: The Love Thieves
Szerintem a legjobb DM album: áhhh, lehetetlen megmondani: talán a Violator, vagy a SOFAD. De szóba jöhet a Music For The Masses is.
Szerintem a legjobb DM videoklipp: Little 15, Barrel of a Gun, esetleg a Useless.
Szerintem a legjobb DM koncert: Devotional magasan a legjobb.
Szerintem a legjobb DM ''gyors, bulizós'' szám: Rush
Szerintem a legjobb DM lassú ''romantikus, barátnővel összebújós'' szám: Death's Door, Somebody, The Bottom Line
Szerintem a leginkább ''most rámászok a barátnőmre szám: Somebody
Szerintem a legjobb DM albumborító: Violator, Music For The Masses
Az első dolog ami a DM-ról az eszembe jut: bőrszerkós, napszemüveges srácok mennek az utcán
Szerinted kinek a szólóalbuma a jobb?: Martin: Counterfeit 1-2; Alan: Recoil
Kedvenc szólóalbumom: Counterfeit 2
Kedvenc ''Szólószámom'':I Cast A Lonesome Shadow
Szerintem a legjobb ''szóló-videoklipp'': passz, nem tudok választani.
Vajon miféle szerepe lehet Andy Fletcher-nek az együttesben?: köztudottan mindig is a management- és financiális oldalát intézte a dolognak, illetve zenei téren a bass-pattern-ekért felelős a koncerteken. Studióban meg kamerázolni szokott, meg majomkodni.
Na így hirtelen ennyi, de a legtöbb dolog állandó mozgásban van.
Egyébként közeleg az első koncert, lányok!
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
természetesen... én csak azt mondom, h a violator volt a csúcs (szvsz!) és utána az exciter (nekem mindenképpen) csalódás volt... ehhez képest ez az album mindenképpen sokkal jobb! mint hangzásban, mint tartalomban nagyon tetszik, de a violatort nem szárnyalja túl... bár még emésztem, és eddig nem tudtam sokszor meghallgatni, de rajta vagyok...
-
LLKobe
veterán
Én tudom hol lehet kapni......
Az itt látható bal oldalit pl. ott vettem:
Bővebben: link
A bolt: Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest