- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
nem az volt a gond , hogy sokan voltak mert nem ...pont elég ember volt egy jó bulihoz de a kiszolgálás vmi tetü lassú volt (inkább átmentünk westbalkánba piálni aztán pár feles meg sör után tértünk csak vissza ) meg a termek sem voltak vmi hejjdejók.
Pompi : Dave mintha vmi olyasmit nyekkentett volna, hogy jövőre visszatérnek ....többen összenéztünk mikor ezt kurjantotta de lehet csak mi hallottuk rosszul. -
DM-Fan
nagyúr
Kellemes kis hely az a Living Room is! Voltam ott én is párszor, anno még egyetemi bulijaink is voltak ott! Ha már mindenképp holnap kell mennetek, akkor sztem nem tévedtek nagyot, ha oda mentek! Nekem koncert után sosincs kedvem afterparty-ba menni! Jobban leülepszik a koncert és tovább megmarad az emléke, mintha rögtön elnyomom egy átlag bulival!
-
DM-Fan
nagyúr
20:00-kor sztem már az előzenekar kezd! Kapunyitásról fogalmunk sincs. Mi 18:30-ra megyünk! Sztem durván fél 30-45 perc lesz az előzenekar, kb. 21:00-kor már nyomul a DM! Durván 23:00-ra, max. 23:30-ra vége van kb.
Én speziel utána már sztem sehova, csak haza, mert szerdán is dógozom! A hivatalos after-party meg pénteken lesz a PECSA-ban!
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Jólvan-jólvan. Így volt ez nyáron is. Le lettem hurrogva, hogy mié' veszem meg első nap, aztán meg jött a sok ember sírva, hogy nem jutott nekik jegy. Ha úgyis el akartok jönni, akkor nem mindegy, hogy ma adtok ki érte 10k-t és akkor biztosan megvan, vagy két hét múlva? Én nem szolgáltatnám ki magam a köcsög kis jegyüzéreknek, akik gondolnak egyet, összefognak és egy nap megvesznek x darab jegyet.
-
DM-Fan
nagyúr
Tuti. A DM-re ugyan mindig az volt jellemző, hogy a koncertek középpontjában az új lemez áll, de ez kb. mondjuk 60%-át teszi ki a show-nak, a többi része pedig már a bejáratott sláger. Mondjuk a depechemodedotcom-on volt anno egy szavazás, hogy mit szeretnénk hallani a tour-on és lehetett választani az új anyag, a remix-ek, eddig nem hallott anyagok és 86 előtti dolgok közül.
Mondjuk engem elsősorban az új anyag és a 86-93 közötti dolgok érdekelnének, najó meg az Ultráról pár szám. Pl. 2001-ben nagyon vártam a Barrel of a Gun-t, meg a Useless-t, de nem nyomták egyiket sem.
De ne izgulj, a klsszikusok biztos, hogy elhangzanak. -
DM-Fan
nagyúr
Nem egészen. Először is benne van a sima CD. A második lemez egy DVD (vagy SACD, lejátszótól függően), amin választhatsz, hogy hogyan szeretnéd hallani a lemez anyagát:
-LPCM Stereo
-5.1 DTS
-5.1 Dolby Digital.
Kicsit azért jobban szól. Főleg a DTS. Lebontja a házat.
Emellett van egy 10 perces dokumentumfilm a készítésről (interjúk), van fotógaléria, rajta van a Precious klippje, plusz a Clean egy új, átdolgozott, áthangszerelt verziójának klippje.
Ennyi. A tokja baromi jó, a két lemez egymás alatt van (egy tartótengelyen). Más a booklet és korlátozott számban készült csak.
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
Sajna még nem voltam... A PECSÁ-ban szokott lenni, a képek ott készültek azhiszem hozzáfüznöm semmit sem kell:
Bővebben: link
MOD: miaz ide ATW-s képeket nem lehet linkelni??
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
Nem voltam még én sem ilyen buliban, engem is érdekelne.
1-2 cimborám megfordult már, ők nagyon dicsérték, hogy tök jó klub hangulata van az egésznek. Hangerővel nincs gond, ital megfizethető és nem csak Mode megy. Legalábbis amikor ők voltak. Volt Camouflage, Cure, Recoil, Martin Gore, Erasure pl. De leginkább DM
-
Zebu
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest