- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nofreenick #1323 üzenetére
A Metro-Nóm a Kresz Géza utcában van, szemben a Westend-del, ahol feljössz a Váci út melletti aluljáróból! Érdemes benézni, igazi csemege az szinti-pop és electro rajongóknak: főleg DM, Kraftwerk, Erasure, Pet Shop Boys, NIN, Cure a választék (ebből is elsődlegesen a DM), de van hangszeresebb zene is, pl. Rammstein, U2, Nick Cave, stb. CD, DVD, SACD, LP, poszter, pólók, dísztárgyak stb. vannak náluk. Az eladók segítőkészek. Az árak jók, a korai DM CD-k 2k körül, a későbbiek 3,5k körül mozognak. A Collector's lemezek is vannak náluk rögtön megjelenés után 5,5k-ért. A DM dupla DVD-ket (pl. One Night In Paris, Devotional) 5-5,5k-ért adják. Szerintem ez több, mint baráti. Egyébként csomó nem hivatalos ''DVD''-t is meg lehet kapni náluk.
Itt a honlap:
[link] -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
nofreenick #1323 üzenetére
30*40 ben nagyon jól néz ki képkeretben. A nagyobbhoz tényleg nagyobb felbontású képek kellenének... Meg nagyobb képkeret, mert vsz csak úgy kirakni pucéran a falra azért elég igénytelen...
-
Szőrös
veterán
válasz
nofreenick #1319 üzenetére
ezen filóztam én is mostanság. mármint kéne vmi jófajta pószter ....a koncerten láttam is egyet de nem akartam ott megvenni mert utána mentünk tovább bulizni aztán tuti megviselte volna.
-
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #1243 üzenetére
Kis helyesbítés:
A Somebody már egyáltalán nincs, a Shake The Disease-t cserélgetik a Question Of Lust-tal. Valamint Tudomásom szerint a Leave In Silence-t csak párizsban nyomták le a 3 fullházas koncertért, hálaképpen. -
ToRR3nt3
senior tag
válasz
nofreenick #1073 üzenetére
Thanks a lot!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nofreenick #1008 üzenetére
Az én info-im, meg a HDMFC-tól származnak, megerősítve a jegypénztáros csaj által, szóval tuti. Én azt mondom gyerekek: senki ne tököljön, meg kell venni és kész. Biztos többen is gyengébben állnak anyagilag a karácsony miatt, de ki lehet azt a tizest szorítani valahogy kínkeservvel a bukszából. Elvégre nem mindennap van DM-koncert. Bár, ha így haladunk...
De várom már a márciust! Annál már csak egy dolgot jobban: a júniust. -
TommyGun
őstag
válasz
nofreenick #965 üzenetére
Ez igaz
nem is figyeltem hogy hol lesz csak már a márciusira se jutottam be
remélem erre sikerül de akkor ha 28e ember fér be akkor ziher hogy lesz hely...remélem...
Akkor a TicketPRO-n már meg is lehet rendelni ? -
DM-Fan
nagyúr
válasz
nofreenick #914 üzenetére
Sztem is kb. erről van szó. Igaz, hogy csak állóhely-jegyek vannak a zágrábira és azok is annyiba kerülnek, mint az én itthoni, legjobb szektorba szóló jegyem. Plusz még számold az útiköltséget is, szóval annyira nem jó bót, dehát ha valaki lecsúszott az itteniről, annak megérheti. Mondjuk akármilyen régóta is vagyok fan, és akármennyire is imádom a DM-et, nemigen rohangálnék ezért zágrábba. Öreg vok én má' ahho'.
Meg má' hosszú hajam és körszakállam sincs, mint anno bohó koromban, úgyhogy a headbang se menne mán ott a tömeg közepén. Szépen elleszek én itt nyugiba a színpad melletti szektorba.
-
Zebu
addikt
válasz
nofreenick #898 üzenetére
Erről nekem is kellene info.
Továbbá arról is, hogy igaz, hogy 28án lesz még egy Budapesten?
Azt is hallani, hogy ez lesz a búcsú turné és utána bezárják a bazárt.
Mit tudtok erről? -
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #830 üzenetére
Én ebben csak azt nem tartom igazságosnak hogy mindenki Dave-ért van oda mikor ő lényegében a zenekarban sehol nincs, és Martin az úr
Csak tisztázni szeretném a szerepétMondjuk nemmondom nekem is az ő tetkója van, de ezt a hibát korrigálni fogom egy böhömnagy Martin-tetkóval
-
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #802 üzenetére
Hát szerintem:
Martin hangja valóban más mint Dave-é. Viszont ebben a ''mozgatórugó'' dologban nem teljesen értek 1et. Végülis igen, Dave a mozgatórugó a szinpadon.
Valóban ő csinálja a hangulatot, amire szükség is van, mert mivel ő a frontember ez a dolga. Lássuk be szegény Martint elég randa ábrázattal verte meg a sors, vagyis fogalmazzunk úgy nem egy jóképű ember, és ugye a frontember szerepébe nem illik igazán bele, őérte nemigazás sikongatnának a lányok
Viszont más esetben ez a ''mozgatórugó'' jelző nem illik Dave-re, mert lényegében ő azon kívúl hogy énekel és hergeli a közönséget semmit sem csinál. Nem ír zenét, nem gitározik. (Najó az úja albumon van 3 szám, amit közösen írt még 2 fickóval...)
Tehát lényegében Martin a DM lelke, mindig is ő volt, és ez már nem is lesz másképp soha.. -
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #756 üzenetére
Nem lesz duplázás. Ez már eldőlt, a Budapesti szervezőség szerette volna, de a DM nem vállalta, ugyanis egy héten maximum 5 nap hajlandók koncertet adni, és ez már több lett volna....
[Szerkesztve] -
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #752 üzenetére
Nekem a SOFAD a kedvencem....
-
Digital
addikt
válasz
nofreenick #749 üzenetére
De azért nem rosz...Ez már nem az a kisfiús Depeche Mode (nekem az is nagyon tetszett),ez már egy teljesen új hangzásvilág! Úgy vettem észre ahogyan öregedtek a tagok,egyre inkább komolyabb hangvételűek lettek az albumok,mind a szövegekben,mint zeneileg!
-
divot
veterán
válasz
nofreenick #703 üzenetére
Megvan a varázsa, amikor már alig várod, hogy hazaérj a CD-vel... Sajna, az internet miatt gyengének bizonyultam.
-
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #683 üzenetére
Bővebben: link
Bővebben: link
Szólj ha megvan, aztán törlöm.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
nofreenick #674 üzenetére
Na, megvan azóta, vagy küldjek neked is ímélt?
-
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #674 üzenetére
Én szívesen, de előbb beszéld meg divot kollégával.
-
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #664 üzenetére
Kövesd figyelemmel: Bővebben: link
Iratkozz fel a hírlevélre, és minden érdemi információról kapsz mailt. -
LLKobe
veterán
válasz
nofreenick #662 üzenetére
Jah, a jegyek elfogytak.....
Még van egy olyan lehetőség hogy ha a tűzoltóság megadja az engedélyt akkor megnyitnak még pár szektort, és lesz még 1400 jegy.
Én az árusítás megkezdésétől számított 2 napon belül megvettem a jegyet, de már akkorra elfogyott 1000 darab!! 2 nap alatt.....
Jah, amúgy egyetértek, szerintem is jobb mint a Precious, nekem is ez a véleményem hogy ha az egész album ilyen lesz akkor nem lesz gond...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest